Strumfi si prichindei iul-aug2011(18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Continuare:
Fac inseminarea rezulatat O.
Facem o pauza sa imi revin si mai facem inca una, rezultat identic. Mai aveam putin si inebuneam deja. Frate care e problema pana la urma. Ma rugam sa gasesc ceva ca sa am ce trata.

Noi mergeam in ficare duminica, dupa sf liturghie, la Radu Voda la sf Nectarie, ne inchinam la Sf Moaste si citeam acatistul acolo. Insa aveam in permanenta un gand, sa citesc acatistul acasa timp de 40 de zile la rand.
M+am apucat de mai multe ori, dar mereu se intampla ceva si intrerupeam. Pana la urma am inceput impreuna cu sotul si am reusit.

Intre timp dl profesor mi+a mai facut o HSG si mi+a zis CA AM TROMPELE PERMEABILE!!!!!!!!!
iN momentul CANAd am terminat de citit acatistul nu am dormit toata noaptea de griji si de suparare. M+am trezit si am luat mormanul de analize la rand. Cand am pus mana pe radiografia de la HSG, prima de la Medsana, parca s+a luminat, ce credeti ca am vazut...... TROMPELE MELE INFUNDATE TUN. Se vedea clar ca intra substanta in ele dar NU IESEA PE NICAIERI. Erau opturate. Am inebunit. Nu aveti idee cati dr au vazut filmul asta si radiologul ala a scris cu mana lui ca sunt permeabile.

Dimineata l+am sunat pe dl prof si i+am zis ca vreau sa+l vad imediat. Evident m+a primit f vesel. I+am aratat ce am descoperit si.....imi zice ca da stia ca le am infundate.
Ceeee????????? Si mi+a facut doua inseminari cu trompele infundate?????
Si zice pai daca nu ai vrut fiv. Doamne, am iesit val vartej ca sa nu ii dau cu dosarul peste ochi.

Continui, fug la pipi

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Salutare burtici cu pitici si piersicutze (poate asa se arata si domnisoarele)!!

Pana nu demult imi pasa la nebunie ce va zice proful meu de ce am scris in teza, cum am scris si alte cretinatati. Ca va crede ca nu-s buna de nimic...in fine, lucrurile astea chiar ma afectau.
Acum...stralucesc...de nepasare. Am scris cum am stiut eu mai bine, m-am straduit. si asta trebuie sa fie suficient. Nu trebuie sa imi dau duhul sa multumesc pe altcineva decat pe mine si familia mea (ei si daca ma supara si ei cateodata, atunci asta)
Am invatat ca SUNT OM si nu-s perfecta...si ca e normal sa gresesc, sa nu plac tuturor...ehh...m-am eliberat de toti demonii mei si taaare bine si spatios mai e in lumea mea acum

Dar lasand acest prolog psihologic la o parte, concluzia e: fiti optimiste, fiti realiste si incercati sa fiti EGOISTE ACUM. Voi sunteti cele mai importante. Pentru ca in cuptorasul vostru se coace un pui de om...si are nevoie de un mediu propice: caldurica, mancarica, iubire si calm si mai ales mult mult optimism

Fiti fericite caci puiutii vostri se hranesc cu fericirea asta

Si, fruntea sus, burtica-n fatza, zambetul pe fatza si-n suflet si infruntati lumea

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 14+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

ai mare dreptate

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
19+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Continuare:
Daca va plictisesc prea tare TIPATI

Aveam de la duhovnicul meu o carte de vizita a actualului meu dr.
L+am sunat si m+a primit in aceasi zi. Am zis ca ii arat ce am si daca nu vede problema merg la latul pana la ala care vede singur.

I+am dat dosarul (e imens) si a luat in mana exact radiografiile sis e uita la ele si eu zic, stiti ca am facut si doua inseminari si el se uita peste filme si zice fff mirat: cum cu trompele infundate!
Am zis asta e al meu. In doua saptamani eram operata, adica anul trecut in martie si cum a trecut postul pastelui, in aprilie am rams insarcinata din prima incercare. Din pacate tot el mi+a descoperit si trombofilia si tratamentul a venit prea tarziu si sarcina s+a oprit in evolutie in iunie. In septembrie am plecat in Insula Eghina la Sf Nectarie si am rams din nou in octombrie si restul stiti.

Cam asta e cu dr.

Cu ajutorul SF Nectarie si a Maicii Domnului de data asta totul o sa fie bine.

17+

Mergi la inceput

Fecian sunt perfectd e acord cu tine. Pe mine ma afecteaza enorm povestile atea negative si asta nu inseamna ca nu imi pare rau pt cei care au patit asa nenorocieri. Din contra.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

burtici eu v-am pupat, va doresc un weekend minunat in care sa va odihniti si sa va bucurati de minunile din burtica

Eu ma duc la smotru ca am toata casa cu curu-n sus acum ne-am trezit sa izolam tot apartamentul .

pupici pe burtici

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
19+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

am citit tot,asta fac la micul dejun

mamutz,macar povestea ta se termina frumos.

Imi pare rau petru toate celelelte povesti triste,inclusiv pt tine ramyy care brrrr....ai trecut prin ce ai trcut.

Eu sincer,incerc sa stau departe de povesti triste mai ales cu si despre copii. Si la tv cand ma uit ma apuca plansul.

sdcristian,are mare dreptate cu hainutele. Nu va avantati chiar daca tentatia e foarte mare,singura perioada cand poti sa il imbraci mai COOL e 0-3 luni,dupa ce incep sa vomite tot e pacat de hainutele de firma si care au costat multi bani,sau dupa ce incep sa mearga in patru labe,termina panatalonii si incalatamintea f repede.
eu am f putine haine de firma,cele pe care le am e ca le-am primit,niciodata nu as fi dat o suma asa de mare pt o rochita de exemplu,o rochita care mi se pare draguta dara fara nici un folos,Ana dupa ce a inceput sa mearaga dea busilea ii daddeam numai pantaloni din cauza ca toata era rosie in genunchi,doar nu era sa ii dau genunchiere ca sa ii dau rochita. Cand a inceput sa umble a inceput sa poarte mai multe rochite

in legatura cu hainele de gravida,pt mine a fost foarte greu aici sa imi gasesc haine. Sunt inalta cu picioare de un kilometru si tara asta e de pitici,serios. Asa ca,pantalonii,salopetele le am din Romania cand am fost in vizita si eram in 5 luni graviduta.
in ultimul trimestru purtam hainele sotului,inclusiv papucii lui ca era iarna. Acum avem noroc ca vom naste vara si de bine de rau,slapii vor cea mai comoda incaltamine si tricoul sau o rochita babydoll cea mai comoda tinuta.

cu mancarimile,sunt mai ok,mai dau cu crema cand imi aduc aminte.

eu am inceput sa il simt pe bb pe 1 februarie,problema e ca nu il simt in fiecare zi,sau nu il simt cat as vrea. Voi mai patiti asa ceva?

Mama de Ana si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Neatza fetele, am tras o sperietura zdravana azi dimineata... si inca ma resimt
..........
Off, sper sa nu fie nimic grav! a mai patit cineva asa ceva?

14+

Ireth, eu am patit exact acelasi lucru, aceleasi simptome si tot in metrou. A trebuit sa vina salvarea ca sa imi revin. Nici eu nu tanspir in mod normal, abia vara putin.
La mine s-a dovedit o scadere brusca de calciu si alte minerale, mi-au facut calciu intravenos si mi-au dat vitamine.
Fa-ti si tu o analiza a sangelui sa vezi cum stai, daca iei vitamine poate nu ti se potrivesc, iar daca nu iei, pate ca totusi ai nevoie.. Si mai ales, hidrateaza-te, nu pleca fara sticluta de apa dupa tine!

Te pup, sanatate!

15+

http://lmtf.lilypie.com/OiVHm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zapic spune:

Spor la trebi..Te invidiez, avand in vedere ca al meu sot se apuca ff greu, de fapt chiar eu ma mobilizez sa fac ceva, apoi el ma "ajuta".
Iar acus, cum ajung franta de la serviciu, nu mai am forta pt nimic. In schimb am luat bilete la teatru, la spectacol.....

Mamutz prin ce ai trecut tu.... Doamne fereste, io-l strangeam de gat pe dr. care v-a papat banii, nu alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Neata

Corespondentul sapt. de sarcina in luni:
luna 1= 01-05 sapt.........luna 4= 14-18 sapt.....luna 7= 28-31 sapt.
luna 2= 06-09 sapt......luna 5= 19-22 sapt........luna 8= 32-36 sapt.
luna 3= 10-13 sapt......luna 6= 23-27 sapt.......luna 9= 37-40 sapt.

Poate pune cineva pe prima pg
Si la listuta carucioarele noi aparute

17+

am adaugat eu la lista ce ai cerut si la tne baiat, dar nu mai stiu cine ce are..dc isi pune fiecare la semnatura, eu mai pot adauga.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
13+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

eu va pup si va doresc un sfarsit de saptamna minunat.
nu o sa mai intru pana duminica seara sau luni , maine merg sa imi vizitez proaspatul finut nascut pe 01.20.2011 iar duminica e ziua tatalui si a surori mele sunt nascuti in aceeasi zi

15+

Mergi la inceput