FIV in Ungaria 125
Raspunsuri - Pagina 8
samira33 spune:
buna dimineata unguroaicelor
daniella,cariotipul iti spune daca aveti-tu sau sotul tau ceva probleme geneteice iar profilul de trombofilie consta intr-un nr destul de mare de analize,al caror cost se ridica pe la 1000 roni,insa te sfatuiesc sa le faci,fara doar si poate.
in alta ordine de idei,am vb. cu PK si mi-a spus ca facem FET-ul pe ciclu natural...fara niciun estrogen.
a zis ca el foloseste estrogenii doar in cazul femeilor cu CM neregulat.
am nevoie doar de Clexane,un Ovitrelle, de prg. inj si Crinone dupa ET.
si o sa mai iau de la mine putere niste naturiste pentru endo.
e o abordare noua asta...la primul FET m-am indopat 2 luni cu estrogeni-primul FET a fost in Romania facut,e adevarat.
insa e ceva nou si am de gand sa sa-l ascult...macar mai incerc ceva ce nu am facut pana acum...si pan' la urma tre' sa nimeresc si eu combinatia norocoasa.
va doresc o zi faina.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
aadina spune:
Samira, pretul pt. profilul de trombofilie e din Romania, sau din Ungaria? Daca cer la Synevo, ei oare stiu exact ce sa-mi faca, sau sa le spun eu detaliat ?
desiderio spune:
aadina, daca iti permite timpul, job-ul, etc e mult mai convenabil sa mergi pana la Budapesta sa le faci in laboratorul lor decat la Synevo. La Synevo ai nevoie de o declaratie de la doctorul tau pt recoltarea sangelui pt analize genetice; cariotipul costa 1.600 lei sau 1.800 lei de persoana si screeningul pt trombofilie circa 500 lei. La Budapesta cariotipul costa 12.000 forinti de persoana, iar screeningul pt trombofilie (factor V Leiden mutation, prothrombin gene mutation, lupus anticoagulant, anticardiolipin antibody, MTHFR mutation) 24.000 forinti.
samira33 spune:
aadina,pretul de 1000 de roni se refera la analizele din Romania.
la Synevo trebuie sa ceri pachetele SAFL si Trombofilie ereditara...astea costa impreuna 1000 roni.
in plus trebuie sa mai faci Factorul XII si Gena PAI...astea cred ca mai sunt vreo 3-400 de lei impreuna.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
claudia_prea spune:
Samira, am inteles care e faza cu trombofilia si stimularea, merci.
Fetelor, ati facut vreuna din voi analizele de trombofilie la Medlife? Am vazut ca le fac si ei, iar eu le-as face acolo avand in vedere ca am cardul care acopera tot, desi observ ca o parte din analizele de trombolfilie factorul V Leiden si inca ceva sunt bagate la genetice.
O zi buna!
viotimis spune:
Felicitari Diana ! (ne-am intalnit la dr. Zadori, intr-o zi din noiembrie 2010 trebuia sa vii cu mine la Szeged. Si eu am colaborat cu Gyongyg)
Ma bucur pentru tine !
Bafta multa !!!
diana-tm spune:
Azi am repetat Beta HCG si valoarea este mai mare decat dublu.
1117.84.
Luni ziua 14 a fost 518.82.
Deci sunt
Si se si dezvolta ok.
aristica spune:
claudia eu le-am facut pe toate la medlife
adi m-am uitat de doua ori la perechea Ana si Ioachim: Sa va traiasca! Sunt superbi si graaaaasi
samiruta sar'mana, am bagat la cap
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
desiderio spune:
fetelor, dintre pensiunile postate pe prima pagina care este cea mai aproape de clinica? intreb asta sa vad daca as putea sa stau la vreuna din ele fara masina si sa merg pe jos la clinica? ati mai facut careva drumul pe jos?
va multumesc
alinuknuknuk spune:
adipapazisa va traiasca!
acum m-am uitat la poze si sunt cu adevarati minunati
fetita si baiat, gemeni..asta mi-am dorit intodeauna ce dragut sa vad la tine