FIV in Ungaria 125
Raspunsuri - Pagina 9
desiderio spune:
adipapazi, cred ca esti o mamica f. fericita; ai 2 ingerasi minunati. felicitari!
fetelor cum pot sa ajung si eu pe prima pagina la aspirante?
pana acum am facut FIV 1 (martie 2010), FIV 2 (iunie 2010), FET 1 (decembrie 2010) toate trei esuate, toate trei la Szeged, Zadori
urmeaza FIV 3 la Budapesta, PK
multumesc
samira33 spune:
desiderio,pensiunile Korall si Hellios sunt cam la 4 km de clinica.
noi am mers mereu cu masina.
daca e sa mergi pe jos...cred ca faci vreo 50 de minute...tinand cont de faptul ca urci o buna bucata de drum.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
adipapazi spune:
aristica, alinuk, desiderio, saru mana de felicitari!
samira, da un semn despre lintea aia ca sa mai variez!
samira33 spune:
adishor,hai ca te semesegiuiesc sa-ti zic de linte...te si invit la o portie daca vrei
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
dragoste777 spune:
buna
desidero pot sa te uiti la urmatoarele
http://www.hotelabcbudapest.hu/hotels/buro_panzio_budapest.hu.html
aceasta pensiune este la Moszkva ter de acolo iei autobusul 90 sau mergi pe jos 30 min.
sau sunt apartamente nu am calculat carei mai ieftin dar sunt in apropiere
http://www.myapartment.hu/hu/prices/
apartamentul 2 e la 20 de minute
cautare cu spor, si sper ca gasesti avrianta perfecta eu asi recomanda pensiunea BUro pt. ca aproape de toate de farmacia Deli, de magazine
numai bine, cand te duci?
succes si la celelalte fete
adc spune:
Hei, "unguroaicele" care ati avut de curand FIVuri reusite, nu ne mai spuneti nimic?
Llor, cati bebelusi sunt pana la urma? 2 sau 3?
joannaalx, au trecut sangerarile? Ai fost la eco?
kemskaia, te-ai hotarat cand va fi urmatoarea incercare?
E nevoie de vesti incurajatoare la topicul asta
DaniellaSM spune:
Buna fetelor ,(unguroaice si romance)
Samira ,iti multumesc de toate info. am sa vad daca le pot face in Londra ca in Romanica nu mai am timp sa ajung daca in Aprilie incep trat. mie frica de un alt esec ,of , in fine .Curaj imi fac cu voi cititnd in fiecare zi.
Fetelor care ati trimis email la doctor Zadori ,si nu va raspuns insistati dupa a treia zi punind in titlu -Urgent!!! please !pina ce va raspunde , asa am facut de fiecare data mai ales fiind la atitia kilometri , si cind sunam ,spuneam direct ca vreau sa vorbesc cu Dr.
Iar daca vorbiti la receptie puneti o prietena sau pe cineva care vorbeste ungureste, asta e viata la Hungary!
Bafta Fetelor !!!
DaniellaSM spune:
Buna din nou!
Cine poate sa mi dea detalii de BRINDZA PANZIO , ca am sunat pt booking si mi sa spus ca am timp berechet, sunt seriosi ?
si daca e aproape de clinica ?
mersic ,
alinuknuknuk spune:
buna initiativa adc cu intrebatul
la joannalx ma gandesc in mod special, ca stiu ca avea probleme cu unul din bebei
sper ca burticile sunt bine toate.
cat despre noutati si reusite, si eu astept cu sufletul la gura!
am fost tare incantata cand am auzit de reusita Dianei TM
desiderio spune:
samira33, dragoste777, multumesc pentru informatii; evaluez acum care ar fi cea mai buna solutie in varianta in care as merge cu avionul si deci as fi fara masina la Budapesta; sau o alta varianta sa merg singura cu masina in perioada de stimulare urmand ca mai apoi la punctie sa vina si sotul meu; eu urmeaza sa merg in 23 martie la prima consultatie si sa vedem ce zice PK dupa ce avem si rezultatele cariotipului si trombofiliei; probabil undeva in aprilie o sa avem si noi FIV3.
o zi buna