FIV in Ungaria 125
Raspunsuri - Pagina 7
samira33 spune:
tannoo,celalalt forum este bebelusultau...sunt multe fete care au conturi si aici si acolo...si eu am...insa ma simt mai bine aici...sunt mai vorbaretze fetele aici.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
alla76 spune:
samiro, nu alla ci alinuknuknuk e de pasti la zadori
joannaalx, multa sanatate sotului. si pastram speranta pt BB2 pana la vizita la tandor
diana-tm felicitari pentru reusita! sarcina usoara si la termen!
alinuknuknuk eu am luat mereu omega 3 (ma rog...mereu in ultimii ani ,, de cand ma visez closca!) si vit C am luat. in protocolul fiv am primit si eu rutascorbin. da-i bataie cu vitaminele si omega
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 tannoo,celalalt forum este bebelusultau...sunt multe fete care au conturi si aici si acolo...si eu am...insa ma simt mai bine aici...sunt mai vorbaretze fetele aici. 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 1 FET nereusit urmeaza FET 2 |
merci
e bine k pot citi fara sa fiu membru
desiderio spune:
samira33 merci pt sfatul legat de trombofilie; si PK la primul mail de prezentare mi-a spus ca dupa 2 FIV-uri esuate recomanda cariotipul si profilul de trombofilie; de altfel in faza premergatoare deciziei de a merge la PK am mai scris la 2 clinici in Austria si mi-au recomandat si ei accelasi lucru;
celor interesate le spun ca am platit saptamana trecuta la Budapesta pt cariotip (2 persoane) si profil trombofilie 57.000 forinti
DaniellaSM spune:
Buna seara fetelor,
Samira ,multumesc de info , mai am o intrebare ce inseamna cariotip si test de trombofilie profilul cum se citeste ca nu pricep, sper sa fie ok , acum am sa stau cuminte si am sa citesc pina incep tratamentul ca dupa aia am sa va obosesc cu intrebarile ,
miha2004 spune:
Diana TM ma bucur mult pt tine, banuiam eu ca esti insarcinata cand ne-am intalnit, sa ai sarcina usoara si bebei sanatosi, cred ca sunt 2.Cand mergi la eco?
denisa220972 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui diana-tm
Nimic nu ar fi fost posibil fara D-zeu si fara d-voastra. Va iubesc,va ador, va multumesc. Toate fetele care vor copii trebuie sa stea macar 2 zile la d-voastra, barza aia de sus de la lustra poarta noroc. |
diana-tm sarcina usoara si la termen, hmmm barza de la lustra , multa lume ia pus gand rau sa o fure.
atelocin74
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
diana-tm spune:
Deocamdata trebuie sa repet azi Beta HCG, si apoi ma consult cu Gyongy si cu Zadori, si decid ei cand.
Sper sa fie baietel la tine acum.
te pup.
armi_ana spune:
adc
ai dreptate. numai ca eu am ramas fixata pe pretul din 2009 cand o cutie de Menopur 5 fiole solvent+ 5 fiole pulbere! costa in jur de 700 lei. a fost o surpriza placuta pentru mine
alinuknuknuk spune:
ALLA eu plec saptamana viitoare pentru FIV..ca atunci cand vroiam eu era Dr. plecat o saptamana.
si iau vitaminele..ca nu sunt decat 3, si acid foliucul il luam oricum de vreo 1,5 ani
am aranjat si de cazare..atelocin pentru ajutor.
sing probl, este ca s-ar putea ca Z2 sa fie in weekend...si ei nu lucreaza tot timpul...
atelocin mi-a zis sa vb cu ea sa imi faca programare sa imi fac analizele hormonale.
Kemskaia, ai vb cu dr? ti-a confirmat perioada de concediu de la clinica?
Have a nice day