FIV in Ungaria 125

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

tannoo,celalalt forum este bebelusultau...sunt multe fete care au conturi si aici si acolo...si eu am...insa ma simt mai bine aici...sunt mai vorbaretze fetele aici.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

samiro, nu alla ci alinuknuknuk e de pasti la zadori

joannaalx, multa sanatate sotului. si pastram speranta pt BB2 pana la vizita la tandor

diana-tm felicitari pentru reusita! sarcina usoara si la termen!
alinuknuknuk eu am luat mereu omega 3 (ma rog...mereu in ultimii ani ,, de cand ma visez closca!) si vit C am luat. in protocolul fiv am primit si eu rutascorbin. da-i bataie cu vitaminele si omega

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

tannoo,celalalt forum este bebelusultau...sunt multe fete care au conturi si aici si acolo...si eu am...insa ma simt mai bine aici...sunt mai vorbaretze fetele aici.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

merci
e bine k pot citi fara sa fiu membru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiderio spune:

samira33 merci pt sfatul legat de trombofilie; si PK la primul mail de prezentare mi-a spus ca dupa 2 FIV-uri esuate recomanda cariotipul si profilul de trombofilie; de altfel in faza premergatoare deciziei de a merge la PK am mai scris la 2 clinici in Austria si mi-au recomandat si ei accelasi lucru;
celor interesate le spun ca am platit saptamana trecuta la Budapesta pt cariotip (2 persoane) si profil trombofilie 57.000 forinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Buna seara fetelor,

Samira ,multumesc de info , mai am o intrebare ce inseamna cariotip si test de trombofilie profilul cum se citeste ca nu pricep, sper sa fie ok , acum am sa stau cuminte si am sa citesc pina incep tratamentul ca dupa aia am sa va obosesc cu intrebarile ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Diana TM ma bucur mult pt tine, banuiam eu ca esti insarcinata cand ne-am intalnit, sa ai sarcina usoara si bebei sanatosi, cred ca sunt 2.Cand mergi la eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana-tm

Citat:
citat din mesajul lui atelocin74

Citat:
citat din mesajul lui diana-tm

Stiu ca nu am scris pe acest forum pana acum, dar v-am urmarit discutiile.
Va rog , daca se poate sa mai adaugati o reusita a dr. Zadori.
Azi, ziua 14 de la transfer, am facut beta HCG , rezultat 518,82.

Dianaaaa , Felicitari !!!!!!

gyongyi

Badyguarzii & Florile

Nimic nu ar fi fost posibil fara D-zeu si fara d-voastra.
Va iubesc,va ador, va multumesc.
Toate fetele care vor copii trebuie sa stea macar 2 zile la d-voastra, barza aia de sus de la lustra poarta noroc.

diana-tm sarcina usoara si la termen, hmmm barza de la lustra , multa lume ia pus gand rau sa o fure.

atelocin74

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana-tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha2004

Diana TM ma bucur mult pt tine, banuiam eu ca esti insarcinata cand ne-am intalnit, sa ai sarcina usoara si bebei sanatosi, cred ca sunt 2.Cand mergi la eco?

Mihaela mamica fericita de Marisa Ioana 4.01.2009

Deocamdata trebuie sa repet azi Beta HCG, si apoi ma consult cu Gyongy si cu Zadori, si decid ei cand.
Sper sa fie baietel la tine acum.
te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns armi_ana spune:

adc

ai dreptate. numai ca eu am ramas fixata pe pretul din 2009 cand o cutie de Menopur 5 fiole solvent+ 5 fiole pulbere! costa in jur de 700 lei. a fost o surpriza placuta pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

ALLA eu plec saptamana viitoare pentru FIV..ca atunci cand vroiam eu era Dr. plecat o saptamana.

si iau vitaminele..ca nu sunt decat 3, si acid foliucul il luam oricum de vreo 1,5 ani

am aranjat si de cazare..atelocin pentru ajutor.

sing probl, este ca s-ar putea ca Z2 sa fie in weekend...si ei nu lucreaza tot timpul...

atelocin mi-a zis sa vb cu ea sa imi faca programare sa imi fac analizele hormonale.

Kemskaia, ai vb cu dr? ti-a confirmat perioada de concediu de la clinica?

Have a nice day

Mergi la inceput