Ian-Feb2011-Bv Tunde!Laura!Dolores!Sherbi (190)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

A!! DEEA, LA MULTI ANI sotului tau!! Vei avea 2 varsatori in casa! frumos!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 38s+6z LUIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

monika nu ti-a spus azi la eco greutatea bebelului??
ufff eu iaras nu inteleg....noi doua aveam aceasi data a UM??? (o zi diferenta)

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 9 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Multumesc Monika!
lama e pt jos...nu pt burtica.Chiar daca faci cezariana te rade jos daca nu esti complet rasa.
ti-am trimis un pm

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MONIKA, taietura de le ceza este foarte jos, sub dunga chilotului, deci are sens raderea zonei...Dar fiind ceza programata, ideea e sa te aranjezi tu frumusel de acasa, sa nu te mai ciumpaveasca aia pe la spital....

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

da, yasmi! asa gandesc si eu, dar e jena aia ca parca daca nu-i dai tu cu mana ta, ramane omu neplatit. conceptii de romanca, ce vrei! asa am fost crescuti, asa gandim. ne simtim vinovati si nu constientizam ca normal nu este sa dai nimic nici in sistemul de stat, d-apoi privat.
stiu ca tie parca iti ridicase un semn de intrebare medicul tau care ti-a sugerat ca asteapta "ceva". daca primeste 500 de euro, mi se pare ultrasuficient. a propos, cat e o nastere la voi?

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 38+4 zile marc ioan
maine nasc

poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

sherbi, da asa am simtit eu la momentul respectiv..ca bate apropuri.... dar am vb si cu cei de la clinica si mi-au spus cum stau lucrurile.
la noi nasterea naturala pt pers asigurate este 1300 euro (pt cele neasigurate e mai mult) iar pt cezariana 1500 euro pt asigurati. ziua in plus de spitalizare e 60 euro (in pachet sunt incluse 3 pt nasterea nat si 5 pt ceza)

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 9 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

monika, tu nu ai dpn dupa mine? ca eu am 38 si 4 zile si tu 38 si 6?
pai daca v-a cerut lama, mai bine acasica de voi, decat acolo de asistenta, nu?

de_ea, la multi ani sotiorului! ii uram toate cele bune si sa aiba parte de o viata frumoasa alaturi de tine si medeea!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 38+4 zile marc ioan
maine nasc

poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Ce tare Bebyleeks! Si pitica mea a fost ieri pe ore fixe dar azi i-a trecut!

Gabiu, il legatura cu colacelul, eu ma gandeam ca dupa ce timitem banii intr-un cont, va fi o fata draguta (Ziki poate) care sa-l puna pe posta. Si platim transportul cand ajunge. Si eu sunt din Zalau.

mami fericita de Elena Alexandra

feteleeee.. vreu si eu colacel de baie.
decand a vazut tati pozele cu piticii vostri catre fac baie in cada e topit. cica ma face pe mine saltea daca nu ii iau fetei colac de baie.

gabi,ziki,andryii... sa-mi dati nr de cont si suma exacta de depus.
va rog

Dulcea Amalia , 19.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

am dormit aproape 3 ore tare bine mai e

mi-a iesit un ulcior la ochi..e mic-mic si rosu..si ma doareee ma durea ochiul de aseara rau
stiti cu ce pot da acolo ?

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

am dormit aproape 3 ore tare bine mai e

mi-a iesit un ulcior la ochi..e mic-mic si rosu..si ma doareee ma durea ochiul de aseara rau
stiti cu ce pot da acolo ?

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

la Robert- ce avea un inceput, a mers cu Tobrex picaturi, 2 pic/3 ori pe zi, 5 zile, in prealabil sters cu servetele dezinfectante, IRIDIUM BAbY ne-a dat noua (dar sunt si pt adulti, adica merg). Ai mare mare grija, e super contajios, Ana a luat d ela Robert.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput