Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee, drum bun si distractie placuta! Sa fie cuminte Victor!

Ma duc sa vad si eu pozele cu Andrei!

Paula, foarte bine te-ai gandit sa te mai odihnesti si tu. Asteptam rezultatele!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

mie nu mi-a mers forumul ieri seara.
ilinca, ok baby blue aroma se numeste. si sunt multumita. nu am mai avut ca sa pot sa fac o comparatie...

racusor, ce bebeloooi mare si frumos ai

cristina, noi am dormit bine, la 6 prima trezire si de tot la 8 prea devreme pt mine

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna dimi!!!

OANNA ca bine zici,oare unde sunt mesajele de aseara??????

ALINA drum bun si fara evenimente rutiere neplacute.

CRISTINUCA multumim de cafea

Am vazut poze cu ANDREI delfinas sef si m-am topit ,e un scumpel foc,ce mare a crescut iar RAUL ma innebuneste cum sare el in jumper.

Eu is tare suparata,azi noapte iarasi am avut parte de frichi-frichi.
Sa va spun ce program avem noi de dormit de aproape 2 luni
:10.30 somn,pe la 12-1 noaptea se trezeste pt suzi,timp in care eu ma chinui sa-i balansez patul sa adoarma,pe la 3-3.30 se apuca de urlat ca ii e foame,iarasi balansare pt adormit,pe la 4.-4.30 maraieli pt suzeteala iar pe la 6 urla de foame iarasi.SI la 7 canta "desteapta-te romane" in pat
Azi noapte am clacat si am bagat un plans ,plus ca m-am luat de sot ca el sforaie,ca nu pot dormi,ca m-am saturat de nopti pierdute,sa se trezeasca si el sa il adoarma (dar la cum doarme dansul nu odata a plans Paul pe rupte si el sforaia in continuare).
Plus ca nici ziua nu doarme bine,ba se foieste Paul pt suzeta,ba mai dau astia de la mansarda cu bormasinile,ba mai tipa cate un prost pe scara,ba mai suna un telefon...ce mai...am multe restante cu somnu.

Ce va invidiez mamicilor a caror puiuti dorm toata noaptea.Uff mi-e dor de 10.30-6 somn incontinuu,insa tind sa cred ca este un vis de neatins deja

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Acum ma intreb:oare daca ii bag si o masa de seara,gen laptic cu biscuti sau branzuca,caci cereale nu ii pot da,oare se va mai trezi asa des noaptea de foame?Ovidiu se gandea ca poate ii e sete,insa el mananca nu gluma.Numai sete nu se numeste ce face el

Mergi la inceput

btz, incearca sa ii dai ceai noaptea, poate nu se mai trezeste daca vede ca nu primeste lapte

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Na, ca acum doarme Raul linistit si cu zambetul pe buze. Dar mie mi-a sarit tot somnul.
Eu nu ma pot plange , ca el noaptea nu se trezeste deloc. Azi noapte a dormit de la 8 pana la 6. Dar eu voiam sa doarma macar pana la 8.
Btz, nu stiu ce sa spun. Eu seara ii dau numai lapte. Dar poti sa incerci intr-o seara sa-i dai mai consistent, poate doarme mai bine.
Bumblebee, drum bun la Bucuresti!!
Racusor, ce baiat mare ai. Imediat vine cu gagica acasa

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

btz, incearca sa ii dai ceai noaptea, poate nu se mai trezeste daca vede ca nu primeste lapte

mara

Ceai?Doar sa il injectez in tita si sa-l transform in lapte.
Iar eu nu cred ca un ceai poate inlocui o masa de lapte.Eventual ii umple stomacelul,dar dupa o ora se trezeste de foame.
Si in plus sa stau sa dau cu lingurita noaptea,chioara de somn..mai bine bagam titi.Si Paul nici nu suporta ceaiul,parca i-as da cianura

Mc de sfat scumpa :*,dar din pacate trebuie sa gasesc o alta solutie.

Mergi la inceput

btz, ma gandeam la varianta sotului tau, ca poate ii e sete. dar daca tu zici ca el se trezeste de foame... mai rau e ca nu adoarme repede la loc. Mara tot timpu a adormit repede noaptea dupa ce a mancat

Mara s-a trezit cu ochii verzi azi

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

EU tot rau am dormit. Ma tot trezesc la 2 ore, este cand adorm la loc, este cand nu.. Voi cum ati dormit, fetele?

pai nu zic ca am dormit nici bine, nici rau! ca de la 2.30 pana la 7.30 nu am dormit deloc! cum domnisoara a adormit la 8, la 2 era satula de somn si cu chef de maraiala. am incercat cu luat in brate, cu pus in pat, pus la titi... ori era cuminte (fara sa doarma) pana o puneam in patut, ori maraia in continuare. pe la 6 i-am facut un lp, dar a baut doar 100 ml, mai mult in joaca... asa ca jumate noaptea a dormit-o cu uscatorul de par in patut. ptr ea a fost bine... eu cum o simteam ca doarme, il opream, sa pot si eu dormi! si in 2 min era iar treaza! si tot asa! nici dimineata nu m-am putut trezi la 8, era 9 fara un sfert, abia am apucat s-o trezesc pe Maria sa mearga la scoala . deci, nici programul de ieri nu a fost bun, incercam altul azi...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Neatza! La noi a fost a doua noapte consecutiv dormita. De la 22.30 pana la 8....asta da viatza!!! Am recuperat toate noptile nedormite.
Acum i-am dat fructele, san si ma duc sa o pregatesc de iesit in curte la nani.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput