Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Am fost afara si a dormit o juma de ora, asa am acaparat forumul... ca de eram in casa se gasea ceva de aranjat/adunat. S-a trezit dupa o juma de ora si l-am adus in casa... mare greseala... adica, stiam ca daca mai imping mult de carucior, va adormi la loc, dar eu am zis ca il aduc in casa, si il duc iar afara peste o ora, sa isi faca ultima tura de somn pana la ora 16. ciu-ciu, ca a dormit fix 5 minute, apoi a plans. Nici in brate nu vroia... l-am adus in casa, i-am dat papa si inca nu doarme... cu cat intarziem mai mult ultima tura de somn, cu atat mai greu/rau va dormi la noapte. Iar sa il tin treaz nu pot, ca e de la 2 juma treaz... Ioi, de o ora tot il leagan, am niste draci de numa!!! Ii e somn, se freaca la ochi, casca, si tot nu doarme!!! Cica doar cand is mici au faza de Rem la inceput (Rapid Eye Movement) cand se stramba prin somn a plans/ras, li se misca ochii de numa. Aceasta faza e urmata de cea de somn adanc. Acuma e invers, adica adorm- adanc, apoi e faza de REM, apoi iar somn adanc. Parca vreo 45 min dureaza fiecare, nu mai stiu exact, ca e si asta pe varste. Dar Vlad dupa faza de somn adanc de 40 min e treaz. Si afara m-am tot holbat la el. Cum intra in faza de REm, se scalambaie prin somn, dar se trezeste. Si daca il plimb readoarme dupa 15 min, intra in REM, si apoi in somn adanc 45. Rareori le face pe toate si doarmE vreo 2 ore... Ma dor spatele de numa! Nu are decat sa stea treaz pana la 8.. dar tot io trebuie sa il leagan pana atunci!!!

AL meu sta cumitne in carucior la inceput, pana adoarme, dupa care musai in brate si acasa. Dar vreo 2 sapt mi-am propus sa ies cu el in curte, zilnic, sa vad cam cat sta, cum sta. Sa nu ma trezesc cu el in oras, solo, sa imping si caruciorul si pe el...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

noroc cu tine Cris ca inteleg si eu ce e cu trezirile lui Andrei la fix de 30 de minute, ma gandeam ca are ceas in fundulet si exact cum zici tu, daca sunt pe faza, de multe ori reusesc sa il adorm la loc, intr-un minut doua si mai doarme inca 30 de minute sau uneori inca o ora...

Mergi la inceput

noapte buna delfinariu!

Mergi la inceput

Neata fetele

am pus pozici noi, am trimis invitatia din nou pe delfinasi

LA MULTE LUNITE ANDREI FRUMUSEL CU OCHI MARI ALBASTRI DE IMAYA

copilul meu a devenit de 3 zile foarte matinal, la 6 jumate da trezirea iar eu m-am culcat la 12 jumate ca am stat sa ma spal pe cap, sa fac prajitura cu branza...tre sa fac cumva sa ma culc mai devreme, nu se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Sebi si Felix (pt ieri)

Andrei de imaya

Andrei de Tanti

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

lipsesc mesajele de ieri seara oare ce s-a intamplat?!?

La multi Ani Andrei(Imaya)

Racusor' si eu am observat trezirea dupa 30 min de somn...iar ce zice Cris e exact cum era la noi...adormea si parca avea ceas!!! ...daca eram pe faza cu suzeta dormea mai departe chiar si o ora

acum doarme primul somn intre 1-3 ore...cateodata dar foarte rara maraie dupa 45 min, ii dau sezeta si doarme mai departe...dar la somnul de dupa-amiaza, asta in cazul in care adoarme se trezeste fix dupa 30 min fara nici o sansa de a mai readormi
oricum eu zic ca per total in 24 de ore trebuie calculate orele de somn

asa un soare e la noi zici ca e primavara ...dar sigur e cu dinti

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Si vlad s-a trezit la 8, as mai fi dormit...acum ii pregatesc papa.

La multi ani Andrei de Imaya si Andrei de Tanti!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!!

Racusor, harnicuta!!! te pricepi la praji cu branza???

Bumblebee, tu pleci azi la Buc??? cat stai? sa stim, sa nu te dam disparuta.

Iuliana, ai reusit sa pacalesti raceala? cum esti?

Ilinca, al tau sot e mai bine??? tre sa isi revina, daca zici ca duminica e petrecere mare...

EU tot rau am dormit. Ma tot trezesc la 2 ore, este cand adorm la loc, este cand nu.. Voi cum ati dormit, fetele?

Meniu bebe:- fructe: mar, para, branza (inca nu s-a copt nici avocado, nici mango). Iar legat de mango, Michelle, zicea bine BTZ ca tre sa fie moale. Al meu acum e ca piatra si e verde inchis. Se mai deschide inspre galben la culoare, la coaja adica.
- legume: dovleac, pui, si ceva din supa (ca o sa fac supa- sa nu fie prea tare piureul)

Vad ca Paula nu e inca, asa ca va servesc cu calda!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Racusoru am vazut pozele noi
doamne cat de mari sunteti...tu ai acolo un baietel in toata regula
spune-mi, vad ca aveti ceva fotoliu(poza 174)...as vrea si eu pentru Matei, cum e?

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Cristina sunt si eu . De la 6 sunt pe baricade. De atunci stau numai in vocalize.... dar nu sta linistit o clipa. I-am dat sa manance la 6 si l-am pus langa mine in pat , dupa ce am baricadat patul cu tot ce am gasit. Am crezut ca daca ii dau jucariile lui si ii pun muzica mai dorm si eu macar 10 minute. Dar credeti ca se poate dormi in chiuituri si era tot calare pe mine, plin de bale...Acum e in leagan, striga la jucariile alea care se rotesc.
Azi mergem la control, sa vedem si cum sunt analizele de sange, si daca totul e ok, il fac pachet si il trimit 2 zile la ai mei, sa imi revin cu somnul, ca am lipsuri mari. Sapt trecuta nu am dormit toata noaptea, ca stateam sa-l pazesc sa vad cum respira si sapt asta s-a trezit tot la 5, 6...mai putin ieri cand a dormit pana la 7.
La multi ani Andrei!!
La multi ani Andrei de Tanti!!! Sa cresti mare si sa fii sanatos!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha ilinca cu din astea de setat cuptorul si eu m-am ars..mai bine zis mi-am ars bunatatea d eplacinta cu dovleac. azi fac alta :)

as mai scrie da chitaie si mi=-s sanii plini de lapte asa ca mergem la mic dejun

hm..numa de sete a supt..face ce vrea asta micu.
asa ca imi beau si eu cafeluta, maru e copt, branizca pregatita..bine ca ati zis voi ca se poate face si din LP, ca eu il aruncam, ca nu bea o cutie in 4 saptmani- eu ii dau numa cu cereale.de-acum voi lua cereale cu lapte direct, sa nu ma mai complic.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Pai plecam cam intr-o ora juma' si ne intoarcem duminica. Dar poate mai reusesc sa trag cu ochiu' la voi de pe acolo, asta daca vom avea timp.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput