Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am fost afara si a dormit o juma de ora, asa am acaparat forumul... ca de eram in casa se gasea ceva de aranjat/adunat. S-a trezit dupa o juma de ora si l-am adus in casa... mare greseala... adica, stiam ca daca mai imping mult de carucior, va adormi la loc, dar eu am zis ca il aduc in casa, si il duc iar afara peste o ora, sa isi faca ultima tura de somn pana la ora 16. ciu-ciu, ca a dormit fix 5 minute, apoi a plans. Nici in brate nu vroia... l-am adus in casa, i-am dat papa si inca nu doarme... cu cat intarziem mai mult ultima tura de somn, cu atat mai greu/rau va dormi la noapte. Iar sa il tin treaz nu pot, ca e de la 2 juma treaz... Ioi, de o ora tot il leagan, am niste draci de numa!!! Ii e somn, se freaca la ochi, casca, si tot nu doarme!!! Cica doar cand is mici au faza de Rem la inceput (Rapid Eye Movement) cand se stramba prin somn a plans/ras, li se misca ochii de numa. Aceasta faza e urmata de cea de somn adanc. Acuma e invers, adica adorm- adanc, apoi e faza de REM, apoi iar somn adanc. Parca vreo 45 min dureaza fiecare, nu mai stiu exact, ca e si asta pe varste. Dar Vlad dupa faza de somn adanc de 40 min e treaz. Si afara m-am tot holbat la el. Cum intra in faza de REm, se scalambaie prin somn, dar se trezeste. Si daca il plimb readoarme dupa 15 min, intra in REM, si apoi in somn adanc 45. Rareori le face pe toate si doarmE vreo 2 ore... Ma dor spatele de numa! Nu are decat sa stea treaz pana la 8.. dar tot io trebuie sa il leagan pana atunci!!!

AL meu sta cumitne in carucior la inceput, pana adoarme, dupa care musai in brate si acasa. Dar vreo 2 sapt mi-am propus sa ies cu el in curte, zilnic, sa vad cam cat sta, cum sta. Sa nu ma trezesc cu el in oras, solo, sa imping si caruciorul si pe el...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

no bine ca n-ati scris mult :)
noi am fost o tura afara..am mancat tot familionul..acum plecam dupa stefan..apoi la trotineta..si inchid calcu de tot ca nu mai apuc azi sa mai intru. poate maine ca vine socru sa ii tina companie lui Mihai, ca am de gatit.
pupici.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

eu o mai las putin sa se joace singura, apoi ii dau sa pape si ne intindem in pat... vreau sa o obisnuiesc sa adoarma singura si ziua nu doar seara. azi nu am leganat deloc la ea

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Cristian Alexandru de Laurika
Eric Nicholas de grety_niku
Raducu Pufescu
Anastasia de Catalina

paula si eu eram curioasa cum mai intretin ("entertain") mamicile ziua delfinasii
Eu o pun pe perna gravidei, cu jucarii, o mai mut pe pat dezbracata si o las in voie sa se rostogoleasca, rasuceasca, cu perne imprejur, sau direct jos. Sau o mai pun in patut unde e si caruselul. O mai plimb prin casa.. Ieri ne-a ajuns si www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_viewItem.asp?idProduct=897" target="_blank">hamul si o pot legana in el (eu am dat 15 lei pe el cu tot cu transport de pe ebay)

In carucior doarme cam juma de ora- 40 minute, cam astea sunt duratele ei de somn. In rest se uita imprejur, ii ridic treapta cea mai de sus sa vada (sau cade daca nu ii pun centurile )

catalina, cristina ati incercat sa le dati fructele in safe feeder? sa se obisnuiasca cu gustul..
A mea se repede la lingurita dar nu stie sa pape, suge din ea, sau isi baga limba in lingura si improasca tot.. sau face bulbuci cu mancarea in gura si iar imprastie imprejur

Fetelor, cand stim ca e copt mango?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Ioooi cat am iar de recuperat. De dimineata a fost manichiurista la mine in povesti da macar cu ocazia asta mi-a facut si mani.
Cel mai important...Raisa a dormit azi noapte!!!! De la 23 pana azi dimineata la 6 si apoi de la 7 la 9...siiii de la 11 la 13. A mai dormit o tura de la 15 la 17 si acum nu o mai las pana la 22.
Sa vedeti "patanie". Am fost in orash toti 3 ca era prea frumos afara sa nu iesim la plimbare si am intrat in DM. Ma duc la raionul de bebe si vad ca apare un tip...mi se parea cunoscut dar nu stiam de unde sa "il iau". Si mi-am amintit in 30 de secunde...era sotul Oanei. Ii spun la sotul meu ca ma duc sa il intreb daca ceva pentru Matei cauta, la care barbatu-mio "Esti nebuna? Cum sa il intrebi? Daca nu e el? Pana sa il intreb....a plecat...era nelamurit la stand, a dat un telefon (cred ca la Oana), nu i s-a raspuns, s-a mai invartit pe acolo si a plecat....deci nu am mai apucat sa il intreb. Barbatu-mio si acum rade de mine.
Oana, macar intreaba-l daca el era.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Alice, mersi de link, dar nu merge, e reclama. Eventual zi-mi te rog ce model ai si daca esti multumita.

Victo, ai PM.

M-am crezut desteapta azi sa programez cuptorul sa fie copt cartoful pana ajungem in casa, dar am uitat sa setez temperatura, asa ca ciu-ciu cartof copt , ramane pe maine. I-am dat niste iaurt gol si i-a placut

Victor sta cuminte in carucior, se tot uita imprejur, dar doarme numai daca e in miscare caruciorul, daca ne oprim se trezeste. Si niciodata nu doarme afara mai mult de o juma' de ora.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ramonavlas, super bine a dormit Raisa!!! Sa o tina tot asa!!! Ce tare cu Marius al Oanei!

A luat soacra copilul!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Cand iesiti afara si bbii nu dorm, stau cuminti in carucior?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

In sfarsit DAAA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

LAURICA si noi avem aceeasi problema.
Mancam zilnic prune si pere insa nimic.Am dat Duphalac,insa face mai usor numai pe durata tratamentului.
Astazi am pus supozitor si l-a dat afara in clipa urmatoare,insa astazi a facut cat de cat.
Deja nu mai stiu la ce sa apelez,termometru no way,supozitorul nu.
Socrul meu mi-a spus mai demult ca aceeasi problema a avut cu sotul,deci tind sa cred ca l-a mostenit.
Aaa,mi-am adus aminte ca i-am dat si ceai de musetele,tot in speranta ca il va ajuta,insa nici cu acesta nu avem un rezultat mai bun.

Ma intreb daca marul constipa,sau legumele din supica?

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Morcovul constipa. Si Raisa avea aceeasi problema (ca mine si ca mami) insa acum nu mai are probleme, e adevarat ca in 2 portii de supa pun juma' de morcov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

noapte buna, delfinariu

mi se inchid ochii de somn, am avut musafiri pana acum, Isa doarme de 2 ore jumate si nu da semne ca i-ar fi foame sau sete, e ca un ingeras rasfirata in patut . povestim maine ca vad ca forumul asta e mai mult in reparatii

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput