Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

buna seara delfinariu!!!

LML sarbatoritilor de azi!!
eu sunt un pic suparata ca Andrei nu e mai bine dupa cura de aerosoli si de azi luam antibiotic(Klacid)5 zile, ca sa nu mai spun ca nu mai mananca aproape nimic desi nu are rosu in gat, si nici muci care sa-l impiedice sa respire cum tb. numai o tuse nenorocita care nu se mai termina.
i-a prescris doctorita Peritol pt pofta de mancare ca a pierdut 100 de gr. dar am citit prospectul si cica nu se da la copiii sub 2 ani.
Roxana_Theo parca tu ai folosit Peritol la delfinas. a avut ceva reactii adverse sau a facut urat de la el?

ma retrag la nani
Noapte buna delfinariu

Maria fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010)

si eu am intrebat-o pe pediatra de la medlife de peritol pt maria, daca e ok pt pofta de mancare?
mi-a raspuns ca ea nu poate prescrie un medicament pt reactiile lui adverse, iar pofta de mancare indusa de peritol e considerata reactie adversa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Nu am disparut de tot...dar zilele astea e sotul mai liber si ne plimbarim
Ieri totul s-a terminat cu bine la coaform-am vopsit neagra...tuns varfurile si calota...intis cu peria si gata ...baietii au stat cuminti acasa a reusit sa-l adoarma sotul...cand am ajuns acasa toti bine dispusi...David imediat a sarit

Senty_mary-offf imi pare rau ca sunteti bolnaviori...eu te-as sfatui sa nu-i dai peritol are f multe reactii adverse...asta recomanda toti medicii de familie...si mie tot asta imi dadea...dar eu nu i-am dat niciodata dupa ce am citit prospectul si pe net despre el...cat timp si cu ce ati facut aerosoli...multa sanatate
nu am mai ajuns prin parc

la multi ani sarbatoritilor zilei

Am vazut poze cu delfinasul sef ce frumos e
Cu Raul in jumper
Frumoasa de Otilia

cine mai era..nu-mi mai aduc aminte
ah uitasem de Vladut cum doarme cu paturica pe cap

n buna delfinariu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui saddie

Deci azi clar s-au aliniat planetele favorabil. A mancat si cereale acum la sase. Doamne ajuta s-o tina obiceiul!

crispro multumim de urari

ciristina_serban felicitari si la voi pentru ziua buna de papica. Groaznic e sa te chinui sa-ti manance copilul, eu te inteleg perfect.

Fug sa-i facem baita, bine tati ii face eu doar asist.

hihihih, ce tare esti... tre sa fie misto sa asisti doar... tre sa zic ca mi-ar placea si mie macar oadata sa fiu spectator.. Supa crema de legume nu a avut prea mare succes, a papat vreo 30g.. dar asta e...

Noi am avut musafiri pana acu.... m-am apucat sa recuperez ce ati mai scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Buna seara fetelor si puiutilor! N-am disparut de tot insa nu prea mai am timp de butonat si cand imi gasesc un pic de timp nu mai am chef de scris, doar de citit. Azi mi-am amintit ca se implineste un an de cand am prins curaj si v-am scris pentru prima oara, doamne imi amintesc ce emotii aveam si ce bine am fost primita printre voi si va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine.
Despre noi nu prea am mare lucru sa va spun. Suntem mari, azi am fost la vaccinul de 6 luni, am inceput diversificarea de vreo 2 saptamani insa puiul meu cu greu accepta hrana solida...tare greu imi este. Dupa ce ca-s in criza de timp, toata ziulica sunt cu oalele pe foc si la urma tare ma enervez cand vad ca nici nu mananca mai mult de o lingura-doua. Treaba lui io i-am zis ca n-are decat sa manace lapte pana gata liceul.
O sa incerc sa pun ceva poze noi pe picassa.
Urez cu intarziere tuturor delfinasilor LA MULTI ANI, sa creasca mari si cuminti asa cum ii stiu eu.
Am vazut ca s-a inmultit delfinariul, asa ca urez bun venit noilor mamici cu delfinasi.
Mi-e tare dor de voi, de-o barfulita despre soacre, de-o reteta noua. Apropo Mycya ce mai faci? Cu gatitul cum te descurci? Iti amintesti ce mai povesteam noi doua despre ce gateam in fiecare zi? Si faceam pofta la tot delfinariul
Va pup

Mergi la inceput

Am pus 4 pozici mai recente. Fetelor cu intarziere va multumesc pentru comentariile pe care mi le-ati facut la poze si imi cer scuze ca eu n-am avut timp sa intru sa le vad pe ale voastre dar promit ca duminica imi fac timp de vizionare, ca pana saptamana trecuta avusei pe cap si examenele de la master

Mergi la inceput

Hi hi , iar eu Trebuie sa stau pana la 00.30 sa-i pun copilului supozitor si mai imi fac de cap pe aici singura. Ma intereseaza un scaun de masa si stiu ca ati mai discutat de el insa n-am salvat si nu mai retin nimic, poate ma ajutati cu vreun sfat, vreo poza, vreun site... Aaaa si scaun auto
Copilul meu nu mai incape in scoica si musai trebuie sa-i caut sa-l asez la masa cu noi ca, deh, are mama baiat mare.

Mergi la inceput

Rody, ce-i cu Isa, de si-a dereglat si ea programul de masa si somn, ca ea era un copil exemplar. Sper sa aveti o noapte mai buna, si eventual fara uscatorul de par, sa te poti odihni si tu mami.

aaaahhh, ce fete frumoase de Bratafel am vazut... Oh doamne, cat mi-am dorit o fetita cu parul blond, cret si ochii albastri... Dar se pare ca doar blonda si cu ochi albastri e posibil sa fie... asta daca se pastreaza culorile de acum.
Ca si baiatul meu e blond si aa vut ochii labastri pana de curand. ACu s-au facut verzi, si au si usoare irizatii caprui deschis... Asa ca.... cine stie. Nu m-as mai fi gandit a poate schimba culoarea ochilor la varsta asta.

Nela, bine te-am regasit. Imi pare rau ca si voi aveti probleme cu papica. Ufff, tare greu e pt noi mamicile, sa stam toata ziua sa gandim ce preparam, sa ne dam peste cap sa fie totul gata la timp si ei sa nu pape mai deloc.. Si noi trecem prin asta, nu sunteti singuri. Dar sa speram la vremuri mai bune, ei sa fie sanatosi.. ca trecem peste toate. Pup.

Hai ca m-au gasit povestile la ora asta. Merg la patuc sa bag si eu nanic ca altfel maine ma apuca crizele de nervi, daca nu-mi fac somnul de ajuns. Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

gata, am vazut pozele cu Andreiu-boss si cu Alex de nela , ce copii frumosi avem!!

tu fete, mie nu-mi place ca Isa doarme de la 8.30-9 seara... ca mi-e urat fara ea!! adica ma tot invart prin casa, la calculator, mananc fara rost, dar imi lipseste agitatia ei! dar lasa ca incepe dupa ce ne punem si noi in pat . in seara asta nu i-am dat papa, doar laptic (titi) si un biscuite normal - a papat jumatate!! asa de curioasa mesteca la el!

no bine, ma retrag si eu. noapte buna, delfinariu

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Nela, eu tocmai mi-am comandat scaun de masa ca tare ma mai chinui cu papica in carut.
Ca idee, eu am ales din asta http://www.articolecopii.ro/masa_alimentatie_copii_baby_care_cf05-57969.p.html

Scuze, dar nu stiu sa pun link ca fetele... (cu denumire)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

krys, se pare ca e perioada schimbarilor! vad ca si alte mamici se plang de dereglari de program. acum incerc sa-mi adaptez eu programul dupa ritmul ei de somn, sa vedem cum strecuram si ore de masa decente . of, chiar ca era cumintenia in persoana! dar nici acum nu e asa rau fata de ce povestesc unele fete, dar cum noi nu am motive de plans pana acum, pare mare lucru din partea noastra . lasa ca ne dam noi cumva pe brazda. ori eu, ori ea!

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput