Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

buna seara gagici!
acum am ajuns si noi acasa...adica mai devreme putin :) mara a stat treaza de la 3 pana la 6 jumate cand ne-am urcat in masina sa venim spre casa si a adormit nu prea am fost incantata ca trebuia sa manance si ma gandeam ca doarme 3 minute si se trezeste. dar a dormit aproape o ora pana la 7 jumate. acum o sa ne culcam mai tarziu putin, dar nu ma supar. oricum, a dormit bine azi o ora dimineatza, o ora jumate la pranz, si inca o ora acum seara

azi am pus si eu putina carnita de pui in piureul de legume. a mancat nu cred ca a sesizat schimbarea. nu a mancat f mult, cam 130 gr dar nici nu i s-a facut foame mai devreme de 3 ore..

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Alice, ti-ai shopinguit ceva???

Eu am culcat copilul, sotul e in oras cu baietii (azi e seara lui) si eu am pacatuit din nou cu cioco de casa. Pai daca am facut juma de portie data trecuta, trebuia sa fac ceva si cu ingredientele pt a doua jumatate...

Ramonavlas, ca intrebai daca urmeaza lactate in loc de ficat.. eu lactate i-am dat doar branza din LP. Iaurtul si smantana se dau dupa carnita de pui si ou. apoi carne de vita si apoi ficat. Asta dupa cele 3 surse mentionate mai devreme.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Multumesc fetelor de urari si va servesc cu o felie de tort si o sampanie de copii, am baiat mare a vrut sa ii luam sampanie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Buna fetelor. Eu am trecut mai rar pe aici.
Otilica mea papa: piure de mar+para+biscuite(sau fara) si piure de legume:dovleac, morcov, telina, pastarnac, cartof dulce. Ii place mai mult cel de legume.

Am pus mai jos un filmulet cu ea. Daca o pun in fundulet sta 2-3 min singura. Este foarte vesela si ar rade toata ziua daca ma joc cu ea.

Multa sanatate tuturor!
O seara buna!

mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010

Poze

bebe grabit - 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

tina, unde e mama mall la br?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

La iesire din oras, spre Lacul Sarat, in Varsatura daca stii!
Este deschis din 2008...hehe, de cand n-ai mai venit la br?

http://www.promenadamallbraila.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

buna seara delfinariu!!!

LML sarbatoritilor de azi!!
eu sunt un pic suparata ca Andrei nu e mai bine dupa cura de aerosoli si de azi luam antibiotic(Klacid)5 zile, ca sa nu mai spun ca nu mai mananca aproape nimic desi nu are rosu in gat, si nici muci care sa-l impiedice sa respire cum tb. numai o tuse nenorocita care nu se mai termina.
i-a prescris doctorita Peritol pt pofta de mancare ca a pierdut 100 de gr. dar am citit prospectul si cica nu se da la copiii sub 2 ani.
Roxana_Theo parca tu ai folosit Peritol la delfinas. a avut ceva reactii adverse sau a facut urat de la el?

ma retrag la nani
Noapte buna delfinariu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bratafel, ai 2 fetite blondine superbe!!! Filmuletul nu am reusut sa il vad, maiincerc maine.

Senty, pupam bolfanelul sa se faca bine!!! Roxana i-a dat lui Theo vit alea si zicea ca dupa 24 de ore si-a dublat cantitatea de papica. Mai am o prietena care ii da fetei de un an di 2 luni ,tot la rec dr, deocamdata fara rezultat. Ea face tratament pe termen lung , adica timp de 3luni, cate 20 de zile pe luna.

Ma duc la somn... Of deja e 11. Va pup fete, noapte buna!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Draga senty mary, eu i-am dat peritol lui berti cand avea 5 luni, la recomandarea medicului orl. I-am dat 5 zile cate 2 ml dimin si 2 ml seara. In prima seara a avut o stare de somnolenta foarte accentuata, a dormit toata noaptea si a doua zi era ametit, nu prea reactiona, era foarte moale. Apoi din a 3 zi reactiile acestea s-au mai diminuat. Cat despre pofta de mancare si Berti a scazut intr-o luna 100g, adica la 4 luni avea 7100g, iar la 5 luni si o saptamana avea 7000. Pediatra mea,la care am mers dupa tratamentul dat de orlista, a zis ca existau solutii mai bune edcat peritolul, ca peritolul se recomanda mai demult, acum exista altele. La albert s-a atenuat tusea, tot asa tusea zi el mai ales noaptea muuult. Deci efecte la peritol au fost la noi: somnolenta accentuata, lipsa poftei de mancare- a mancat mai prost decat toata luna de dinainte cand a fost la fel de bolnav si agitatie, can dormea dus, cand era foarte agitat. Ce sa zic, eu a doua oara nu i-as mai da, sau cel putin as mai cere o opinie medicala. Va doresc multa sanatate, sa va faceti bine ca stiu ce greu va e acum, noi tocmai ce am scapat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Senty-mary ai grija cu antibioticul ca si eu i-am dat vreo 3 zile un antibiotic chipurile usor dar de la care fata mea a facut afte si timp de o saptamana nu mi-a mai mancat decat LM si slabise vreo 500 gr.Abia dupa ce am dat cu glicerina cu stamicin a reinceput sa manance solid.
Si mie imi daduse drul Sanzyme(pt pofta de mancare) dar nu i-am dat pt ca eu cunosc 2 cazuri care au dat vitamine la copii sub un an si acum la nici 10 ani sunt "grasuti".
pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

cristina, nu am cumparat nimic. nu imi place sa merg la shopping :)) da stiu, am apucaturi de barbat dar sa stii ca ma mancat

ma bag sa vad ultimul episod din grey's anatomy si sa ma culc. iar prind 1 noaptea

night

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput