Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 16
Alice_Elena spune:
buna seara gagici!
acum am ajuns si noi acasa...adica mai devreme putin :) mara a stat treaza de la 3 pana la 6 jumate cand ne-am urcat in masina sa venim spre casa si a adormit
nu prea am fost incantata ca trebuia sa manance si ma gandeam ca doarme 3 minute si se trezeste. dar a dormit aproape o ora pana la 7 jumate. acum o sa ne culcam mai tarziu putin, dar nu ma supar. oricum, a dormit bine azi o ora dimineatza, o ora jumate la pranz, si inca o ora acum seara ![]()
azi am pus si eu putina carnita de pui in piureul de legume. a mancat nu cred ca a sesizat schimbarea. nu a mancat f mult, cam 130 gr dar nici nu i s-a facut foame mai devreme de 3 ore..
mara
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010)
crispro spune:
Alice, ti-ai shopinguit ceva??? ![]()
Eu am culcat copilul, sotul e in oras cu baietii (azi e seara lui) si eu am pacatuit din nou cu cioco de casa. Pai daca am facut juma de portie data trecuta, trebuia sa fac ceva si cu ingredientele pt a doua jumatate...![]()
Ramonavlas, ca intrebai daca urmeaza lactate in loc de ficat.. eu lactate i-am dat doar branza din LP. Iaurtul si smantana se dau dupa carnita de pui si ou. apoi carne de vita si apoi ficat. Asta dupa cele 3 surse mentionate mai devreme.
Sa-l ajutam pe Alex
tanti spune:
Multumesc fetelor de urari si va servesc cu o felie de tort si o sampanie de copii, am baiat mare a vrut sa ii luam sampanie
bratafel spune:
Buna fetelor. Eu am trecut mai rar pe aici.
Otilica mea papa: piure de mar+para+biscuite(sau fara) si piure de legume:dovleac, morcov, telina, pastarnac, cartof dulce. Ii place mai mult cel de legume.
Am pus mai jos un filmulet cu ea. Daca o pun in fundulet sta 2-3 min singura. Este foarte vesela si ar rade toata ziua daca ma joc cu ea.
Multa sanatate tuturor!
O seara buna!
mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010
Poze
bebe grabit - 6 luni
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo tina, unde e mama mall la br? Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
La iesire din oras, spre Lacul Sarat, in Varsatura daca stii!
Este deschis din 2008
http://www.promenadamallbraila.ro/
senty_mary spune:
buna seara delfinariu!!!
LML sarbatoritilor de azi!!
eu sunt un pic suparata ca Andrei nu e mai bine dupa cura de aerosoli si de azi luam antibiotic(Klacid)
5 zile, ca sa nu mai spun ca nu mai mananca aproape nimic desi nu are rosu in gat, si nici muci care sa-l impiedice sa respire cum tb. numai o tuse nenorocita care nu se mai termina.
i-a prescris doctorita Peritol pt pofta de mancare ca a pierdut 100 de gr. dar am citit prospectul si cica nu se da la copiii sub 2 ani.
Roxana_Theo parca tu ai folosit Peritol la delfinas. a avut ceva reactii adverse sau a facut urat de la el?
ma retrag la nani

Noapte buna delfinariu

crispro spune:
Bratafel, ai 2 fetite blondine superbe!!! Filmuletul nu am reusut sa il vad, maiincerc maine.
Senty, pupam bolfanelul sa se faca bine!!! Roxana i-a dat lui Theo vit alea si zicea ca dupa 24 de ore si-a dublat cantitatea de papica. Mai am o prietena care ii da fetei de un an di 2 luni ,tot la rec dr, deocamdata fara rezultat. Ea face tratament pe termen lung , adica timp de 3luni, cate 20 de zile pe luna.
Ma duc la somn... Of deja e 11. Va pup fete, noapte buna!
Sa-l ajutam pe Alex
crissteo spune:
Draga senty mary, eu i-am dat peritol lui berti cand avea 5 luni, la recomandarea medicului orl. I-am dat 5 zile cate 2 ml dimin si 2 ml seara. In prima seara a avut o stare de somnolenta foarte accentuata, a dormit toata noaptea si a doua zi era ametit, nu prea reactiona, era foarte moale. Apoi din a 3 zi reactiile acestea s-au mai diminuat. Cat despre pofta de mancare si Berti a scazut intr-o luna 100g, adica la 4 luni avea 7100g, iar la 5 luni si o saptamana avea 7000. Pediatra mea,la care am mers dupa tratamentul dat de orlista, a zis ca existau solutii mai bune edcat peritolul, ca peritolul se recomanda mai demult, acum exista altele. La albert s-a atenuat tusea, tot asa tusea zi el mai ales noaptea muuult. Deci efecte la peritol au fost la noi: somnolenta accentuata, lipsa poftei de mancare- a mancat mai prost decat toata luna de dinainte cand a fost la fel de bolnav si agitatie, can dormea dus, cand era foarte agitat. Ce sa zic, eu a doua oara nu i-as mai da, sau cel putin as mai cere o opinie medicala. Va doresc multa sanatate, sa va faceti bine ca stiu ce greu va e acum, noi tocmai ce am scapat.
rubia spune:
Senty-mary ai grija cu antibioticul ca si eu i-am dat vreo 3 zile un antibiotic chipurile usor dar de la care fata mea a facut afte si timp de o saptamana nu mi-a mai mancat decat LM si slabise vreo 500 gr.Abia dupa ce am dat cu glicerina cu stamicin a reinceput sa manance solid.
Si mie imi daduse drul Sanzyme(pt pofta de mancare) dar nu i-am dat pt ca eu cunosc 2 cazuri care au dat vitamine la copii sub un an si acum la nici 10 ani sunt "grasuti".
pup.
Alice_Elena spune:
cristina, nu am cumparat nimic. nu imi place sa merg la shopping :)) da stiu, am apucaturi de barbat
dar sa stii ca ma mancat ![]()
ma bag sa vad ultimul episod din grey's anatomy si sa ma culc. iar prind 1 noaptea
night
mara
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010)