Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 14
saddie spune:
Azi nu stiu ce e dar cred ca-i sarbatoare!!! Mi-a mancat copilul si fructele de dimineata si legumele la pranz!!! 
Asa ca fac cinste cu ce vreti voi, praji, suculet, orice!!! 
In sfarsit putem sa prezentam si noi meniul:
10:00 mar + piersica + suc de mandarina (80 ml)
14:00 cartof dulce + morcov + un strop de lamaie (40 ml)
18:00 cereale cu mar
Nu e mult cantitativ dar e ceva pt noi, pana acum scuipa orice ii intra in gura!!
Ne-am hotarat si noi cu concediul vom merge la sf. lui mai in Antalya la Barut Lara. Cine mai merge in perioada asta?
crispro spune:
Saddie, ma bucur pt succesul de azi!!!

sa o tina Medeea cel putin tot asa!!! 
Alice, treci la bucatarie!!!! Du-te si mananca ceva! Vrei sa pici de pe picioare??? 

Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
ramona, eu inca nu am dat carne lui bb. de la 7 luni intentionez.acum tot invartim legumele, ii plac toate. maine o sa combin cartoful cu branzica, sa vedem ce parere are :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crispro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonavlas Mamici, voi ati dat ficatei la bebelushi? Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
aici zice de la 7 luni, pediatra lui Racusor si asta din Cluj la care am fost eu la fel zic, de la 7 luni. Eu insa mai aman cel putin o luna. ca mai sunt altele pe care vreau sa le dau inainte (iaurt, smantana, unt sau ce mai scrie in diversificarea de la Racusor).
Copilul doarme... s-a trezit initial dupa 40 min, dar a readormit singurel... asa ca inca o juma de ora mai doarme.. si apoi pana seara la 8 o tinem intr-o joaca!
Sa-l ajutam pe Alex
ciristina_serban spune:
E foarte posibil sa fie azi sarbatoare, asa cum zicea saddie...
Si Riana a papat azi fructele. I-am dat compotel de caise, facut in casa, blenduit... si l-a papat. Acu astept sa se trezeasca sa dam supica. Noi suntem cu programul dat peste cap... sa vedem cum ii convine mandrei..![]()
![]()
Saddie, felicitari pentru reusita. Sa dea DD sa fie tot asa de acu incolo pt noi toate mamicile de copii nepapaciosi.
ciristina_serban spune:
Nici eu nu am de gand sa dau ficatei asa rapid... Din experienta cu Razvan stiu ca nu-i placea f mult, asa ca... mai lasam, mai tarziu...
ramonavlas spune:
Noi am introdus pana acum fructe, biscuiti, legume, carne, ou, cereale....inseamna ca ar trebui prima data sa introduc lactate si apoi ficatel?
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
lauri_ca spune:
Stefi inca doarme, de la 14. Noi papam dimineata fructe ( momentan doar para sa tratam constipatia), la pranz inainte de nani lapte si dupa amiaza supita cu de toate legumele si carnita de pui. Ou nu i-am dat inca, e urmatorul pe lista. De vreo 2 ori am incercat iaurt dar mai astept inca sa faca 7 luni pt. lactate. Ea e foarte papacioasa , mananca intotdeauna tot din castronel (cam 150 ml supa), a gustat o data si o picatura de mujdei de usturoi si i-a placut si ala.