Copilasi de Iulie-August 2004 * 66

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Ioana, am inteles acum, credeam ca iti faceai griji ca piesa nu are continut ok pt copii...oricum, vizionare placuta, sper sa-ti placa!
Roberta - !
Bunny - trimis pe PM adresa de mail!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia

Gabi, nu stiu daca-s bune semintele de la ardeii din supermarket, daca-s din aia de gradina ar mai fi ok, dar soiurile ce se vand prin hipermarket nu cred ca sunt "reproductibili" ca sa zic asa, semintele lor nu sunt fertile...asta stiu de la mama care cultiva gradina la ea acasa de o viata

Uitasem sa-i raspund Liei - uite ca nu m-am gindit la asta - oare de ce sa nu fie reproductibile?? Mie cumnatul meu mi-a zis sa procedez asa...acum o sa vad, daca rasare ceva bine, daca nu asta e... De dimineata am vazut ca au incoltit semintele de ardei iuti, se vede treaba ca astea sunt mai grabite...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

De mine era vb ...Joi noaptea l-a apucat pe ati cu voma si varsaturi..pe mine varsaturile duminica noaptea si azi noapte pe Luca..azi suntem toti ok..Luca nu a primit nici un medicament doar ca nu a fost la gradi..
Cristalina bafta si noi trebuie sa facem analize..caut inca metode de a le face gratis..macar atat la un salariu de 9 milioane..zic ca meritam..
ma duc sa citesc ce-ati mai scris..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

.... si sa vedeti ca nu sunt singura de aici care culca copilul asa devreme

http://www.mumsnet.com/Talk/primary/1142055-Sleep-for-reception-age-children

reception children = 4ani jum- 5 ani jum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Mani, vad ca asa e modelul in UK. si eu zic ca ai mei se culca devreme, dar chiar la 6.30 nu as avea cum... in cel putin 3 zile din 5 venim acasa dupa 7. eu as zice ca 8-8.30 e ok. sunt curioasa cum vom face din toamna...
Gabi hihi ce grabiti ardeii iuti. succes la gradinareala!
ma apuc de munci. sa aveti o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata,

Citesc si ma mir ce program au copiii in UK. Si la noi ar fi imposibil, la 6,30 abia termina orele de germana (uneori la 7). Pentru copiii din Anglia (cel putin cei despre care am citit) inteleg ca vin de la scoala si merg direct la culcare (sau aproape). Cand se mai joaca? Cand mai petrec timp cu parintii? Oricum realizez ca nici la noi nu e bine, ai mei dorm prea tarziu

In alta ordine de idei, sunt cam suparata zilele astea, tatal meu e tot in spital, si dupa 5 zile de antibiotic intravenos are o febre rebela care revine in fiecare seara. Diagnosticul initial a fost pneumonie si pleurezie, dar doctorul zice acum ca il ingrijoreaza febra persistenta si ca daca in trei zile nu e mai bine (i-a adaugat inca un antibiotic de ieri) ii face un CT, sa vada daca nu sunt alte probleme. Am citit despre ”alte probleme” si se pare ca nu apar intotdeauna la radiografie. Sunt pe fundul butoiului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu, sanatate multa tatalui tau

Noi suntem bine, asteptam weekendul.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Mitzu sanatate multa tatalui tau!

Roberta, succese la dentist! Tinem pumnii sa fie bine (rezectie asa mic!?...ofofof)

Olivia, mi se pare normal sa le faci gratis! Ar fi si culmea la ce salarii de mizerie aveti in sanatate (scuza "de mizerie", n-am gasit altceva)

Marina, pai la noi cina este la 7 (si vrem sa mancam toti la masa, adica si cu John) si baia la 8...nu cred ca as putea mai devreme de atat. Problema mea nu e cu culcatul ci cu sculatul! Parca au undeva ardei iute (de-al Gabrielei, care rasare repede!) si cel tarziu la 7am sunt in picioare indiferent de zi cu toate ca ar putea sa mai doarma ceva...Ele ne trezesc pe noi nu noi pe ele in fiecare dimineata!

Ieri mariuca a fost la petrecere timp in care am fost sa fac plinul si sa spal masina...am crezut ca-mi cad degetele si nasul de frig!!!
Azi am o durere crunta de cap, sper sa nu fi luat viroza de la Oana.
O zi excelenta sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Va pup,
Mitzu, multa sanatate tatalui tau
Si eu sunt cam ingrijorata, am fost cu Eva la eco vineri si dr nu a vrut pt nimic in lume sa-mi spuna ce a vazut... astept sa ma sune dr Evei luni sa-mi dea rezultatul, stau ca pe ghimpi!!
Fetele mele pleaca duminica la Stockholm, au vacanta o saptamana si m-am gandit ca decat sa stea inchise in casa sa abuzeze tv si laptopu mai bine la bunici unde au distractie maxima, plimbari, intalniri cu verii, etc Ce naspa o sa ma simt eu fara ele nu va mai povestesc , dar incerc sa trec peste egoismul meu de closca..
Mani si io sunt interesata, iti trimit mailul pe PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello!

Mitzu - , sper sa fie bine! Sanatate multa!

Olivia, sunteti bine acum?

Eu am o durere crunta de cap...

Mergi la inceput