Copilasi de Iulie-August 2004 * 66
Raspunsuri - Pagina 5
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Dau eu cafeaua dis-de-dimineata ca nu stiu ce ma asteapta la birou
Kim, esti ok ?
Cristal, ce tare e Maria cu iubitul din alta tara
Roberta, spor la pregatiri la tine
Noi suntem bine, asteptam weekendul
Spor la lucru tuturor
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
alice2004 spune:
Buna dimineata !
Mey, nu mai trece frigul asta, ca realmente m-am saturat !
Olivia, de tine vorbeai cu vomitaturile ?? Daca da, sanatate multa ! Da' ce-ai patit ???
Robi, bafta la medicul de dinti !
Daria, oau, ce matinala esti !! Stiu ca ma astepti cu alea-alea, da nai iarta-ma ceva timp ... o sa-tz spun io di ce ! [
O zi faina tuturor !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
roxanaz spune:
buna dimineata!
am imbolnavit-o io pe Oliv, asta a avut . dar zic eu ca e mai bine
chiar ca si eu m-am saturat de iarna asta pana peste cap. macar de nu ar mai gerui in martie...
Robi chiar ca ai o saptamana plina. succes
sa aveti o zi buna!
leeloo2004 spune:
Kim - sanatate, sper ca ti-ai mai revenit!
Philip - marturisesc ca abia astept sa vad pozele de la tine!!
Roberta - sanatate si sa treaca mai repede perioada aglomerata!
Alice - pai cica va fi lapovitza in weekend... Eu tot sper sa se insele, ca doar nu ar fi prima oara...
Ioana - e vorba de Straini in noapte? Daca da, cred ca o poti lua si pe Gorodica...mie piesa mi-a placut mult!
Iau si eu o gura de cafea de la Daria si fug la trebi!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Neata!
Era un frig de dimineata de am inghetzat pana la servici! (tinand cont de faptul ca eu decat trec strada, e ceva)
Gabi, lapovitza?! grrrr
Roberta, succes la dintzar, tinem pumnii...ai program incarcat nu gluma!
Olivia, multa sanatate! (multumesc, am notat ce analize trebuie sa fac...saptamanile astea le bifez)
Ioana, Gabi, mi-ati facut pofta...vreau la teatru de oameni mari! (numa' ca presimt ca voi ajunge numai pana la tzandarica cu fetele...)
Liliana, eu aveam impresia ca e nebunie mare in state cu valentinul asta...
Eu raportez ca domnul doctor a venit ieri, a vazut fetele, Ioana e virusata si m-a felicitat pentru medicatia si dozele corecte (nurofen si ambroxol)
M-a laudat ca au crescut frumos si armonios :))) Nu le mai vazuse de mult si cred ca s-au mai inaltat
Aseara am avut numai un incident cu vomitaturi pe covorul din sufrgerie insa nu a mai facut temperatura asa mare noaptea (e drept ca am schimbat-o de 3 ori de cat de mult a transpirat!)
Maria nu avea nimic...ieri! Azi dimineata era in parametri as aca am dus-o la gradi, probabil o sa mergem si la ziua prietenei ei (ptiu sa nu-i fie de deoki Ioanei, tare intelegatoare mai e!!)
Insa nenea doctorul a zis sa nu ne bucuram prea tare, ca s-ar putea sa o luam toti din casa...ghinion .
Hai ca ma intinsei. O zi frumoasa sa avem!
g_ioana spune:
Neatzasi mie mi-a fost tare frig azi in drum spre scoala,brrr tinand cont ca io urc dealul juma de drum inghet,jumate imi este cald si transpir
Leeloo noroc ca nu citeste mandra pe aici....piesa este intr-adevar cea de care spui tu dar nu as vrea sa o iau si pe mandrulitza din doua motive unul si cel mai important financiar ca biletul este 70 de lei...si al doilea vrem sa merge si noi ca porumbeii
Vivia insanatosire grabnica
Cristalina tinem pumnii sa nu fie asa de darnica Oana cu voi!
Robi tinem pumnii la dintolog si noi avem probleme mari cu dintii
Liliana ce-mi place ca sunteti tare active cu sau fara porombelul sef
Alicemai povesteste-ne de Gizmo ce mai face cu ce se mai joaca....tie iti trimit o mare imbratisare de la ieshi
Am uitat ce mai vream sa scriu sunt cam molesita azi sper sa nu fi luat si eu viroza
bunny spune:
Neata si de la Londra
e frig si aici - dar am avut niste zile de primavara, au inflorit pajistile , am iesit cu rolele ca mai iti mai vine sa traiesti
vad ca vorbiti de cit dorm copii - eu cred ca al meu e campion - numai doarme dupa amiaza de la 2 ani jum dar seara avem pogram strict , 6.30 masa, baia apoi citim si la 8 in pat . Se mai intimpla vineri, simb sa stea mai tirziu...dar asta inseamna cel mult 9 . Dimineata la 7 e in picioare. O sa vedeti cind incep scoala ca sunt asa de obositi , incit numai dau nici un randament seara , iar daca trec dupa o anumita ora nu te mai intelegi cu ei. Noi incercam sa evitam ...
Ne pregatim s aplecam si noi la ski citeva zile - am dus copilul aici de Xmas la un centru cu zapada si a avut citeva lectii, asa ca ptr el mergem acum la 'munte adevarat' cum spune el , in Franta. Sper sa fie zapada si sa fie ok. Am emotii ca noi nu am mai skiat de 10ani si atunci un sezon...
Am ptimit aici pe email un curs de 'parenting' daca vreti da-ti adresele de email sa vi-l trimit , cred ca e un email pe saptamina . E interesant ...pimul e 'Getting the Best
Part 1: Praise is Magic '
Va pup ...sanatate la bolnaviori ( si aici sunt niste virusi de fac ravagii , sper sa ne ocoleasca)
roberta04 spune:
Hello!
A trecut o zi din saptamana asta nebuna.
Am fost la dentist, Matei are o infectie la radacina unui incisiv de lapteinfectie care a dus la retractia gingiei . Am luat-o razna, am fost la radiografie aseara, nenea de acolo nu are voie sa interpreteze filmele dar nme-a zis ca e Ok pentru ca se vede mugurasul dintelui definitiv.
Maine are Matei programare din nou, IOANA, pana la urma am mers la aceeasi doamna doctor.Se vede insa ca nu am fost cam de mult, nu a cooperat ca de obicei...
Doamna doctor mi-a spus sa il spal si eu dupa ce se spala el, asa ca aseara si dimineata am periat si eu cu simt de raspundere. Parerea ei este ca i s-au cariat dintii intr-o perioada cu imunitate scazuta, asta a fost pana la 3 ani, cand l-am operat de polipi si amigdale, dupa care dintii, desi cariati, s-au remineralizat, semn ca are acum o imunitate buna.
Sper sa stea maine daca decide extractie...
Va pup, o zi frumoasa si fara raceli!
szivarvany spune:
Roberta va sta, sigur va sta la extractie si nu va durea, o sa vedeti Ii da cu spray de vreo 3 ori si va fi bine, tinem pumnii Manevra e din 2 parti, deci chiar merge rapid
La noi e mare manie pt calutii Magichi, asa ca abia asteapta Giulik inca o plomba, ba acum a zis ca negociaza sa-i faca si vreo doo extractii
Roberta, pumnii stransi-stransi
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"