Copilasi de Iulie-August 2004 * 66
Raspunsuri - Pagina 11
Dorsilia spune:
Roxana, nu ai zis nimic rau sau aberant, mi=ai zis tu mai demult ca daca nu fac ceva si pt mine si raman doar in slujba familiei o sa cad intr-o depresie. Problema e ca nu prea am ce face pt mine, mi-ar placea sa lucrez, momentan nu e posibil, am ales sa aman aceasta pe un termen oarecare, l-am investit pe mister sotz cu rolul de stalp financiar al casei si cum am zis, daca lucrurile o mai iau si pe aratura, cum se pare ca o iau, eu ma duc pe fundul butoiului oleaca.
Pupu poarta super rochia asta in stil japonez parca. E dragalasa tare...
bunny spune:
Roxi - strengarita mare ..ce bine ii sta cu rochita de office ! imi place mult si poza adormita pe canapea cu covrigul in miina. Eu n-am avut parte de asa ceva...n-ar adormi nicaieri in afara de pat , dar si cind adorme, tragi cu tunul
Fetelor - ramine sa va trimit email-urile,dupa ce ma intorc din vacanta. Scuzati ca nu va raspund la fiecare pe email- dar sunt pe fuga
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz bai ce-am zis io ca se intampla daca ramai housewife???? daca zic tampenii imi dati cate una peste deste ca poate vorbesc aiurea in tramvai . nu pe bune acu' ca nu imi amintesc.... ete sa o vedeti pe maimuta cu rochie office |
Dar ce frumos pozeaza!!! Zici ca e manechina!!!
Lia - am inteles acum. In fine, vad eu daca iese sau nu ceva.
Cu ceapa verde asa trebuie sa procedez - pui arpagic in jardiniere, doar ca trebuie sa stea ceva mai la racoare, nu in casa la caldura. Sau macar vreo 5-6 saptamini sa tii jardinierele afara, la frig, si apoi sa le bagi mai la caldura, ca sa poata sa incolteasca ca lumea...Sanatate multa si succes cu Danutz la dentist!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
La multi ani Roberta...eu credeam ca miine e ziua ta, asa scrie in lista!
Si sanatate multa pentru Matei!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
corianai spune:
Mani, mii de scuze am uitat sa-ti multumesc, am trimis mai departe cursul prietenei care are probleme cu pustiul si e foarte incantata.
Mangalia mie mi-a lasat un gust cam amar si din cate am constatat conditiile s-au inrautatit fata de acum 4 ani cand am fost eu acolo.
La multi ani Roberta
bunny spune:
Corinai- nici pe departe ..nu am insinuat nimic- doar ca fetele mi-au scris citeva rinduri si sincer nu am mai apucat sa le raspund. N-am vrut sa par ca arunc msg si fug.
Apropo de vacanta- eu una mor de frig si in loc sa m gindesc sa ajung la soare si plaja , ma duc sa inghet - dar ce nu facem noi ptr copii.
Roxi - suna bine sanatoriul ala...au si tabara de copii? ca asa as veni ptr o luna, sa ma masez si rasfat.
Roberta- La Multi Ani ! Sananate multa ! O sa treca si asta ... sampania tine !
roberta04 spune:
Multumesc de urari! Maine e ziua mea , azi am dus ceva la birou pentru ca maine am liber.
Ioana, am ajuns la dentist, extractie fara probleme, saptamana viitoare incepem ceva tratamente, daca sta domnul, cica ii ies maselele la care urmeaza sigilarea.
Azi ii cumpara tati periuta noua care spala si limba :)
amironeanu spune:
Vazut Pupu, scumpica tare!
Andreea, bine ca ati ajuns cu bine, asteptam poze. Am vazut si eu o baza militara americana, mi se pare super.
Lia, dai o declaratie pe propria raspundere ca nu ai venituri si te ia sotul in intretinere, ca si coasigurat si ai dreptul la asigurare medicala. Daca vrei mai multe amanunte trimite un PM.
LA MULTI ANI Roberta!
Marti o inscriem pe Stefi la scoala, tineti-mi pumnii sa nu avem surprize.
Scriu de pe mobil, de aceea sunt asa telegrafica.
kim222 spune:
Lia incearca cu Nurofen Plus (contin ibuprofen si codeina). Incearca cu o pastila la 6 ore, cu muuulta apa si protectie gastrica si stai in pozitie ortostatica macar vreo 15 minute dupa administrare (mai greu noaptea insa). Daca ai dat o luna...eu m-as opri..dar las' ca intreb maine pe pediatrul cu care lucrez pt mai multa siguranta.
Mani vacanta placuta!
eu sunt fericita..Luc inceput lectiile de pian cu mama "domnisoarei office"..si am luat si bilete la baletul Cenusereasa!Cica au avut acum doua zile pt copii Soldatelul de Plumb si nu am stiut!.Am luat bilete in primul rand sper sa-i placa lui Luca!
azi am avut sedinta la gradi si o ora ne-au vb despre grupa lor..grupa cu cele mai multe probleme din 12 grupe cate exista! Profii de optionale refuza sa mai faca cu ei..au chemat psiholog...ce noroc am avut si noi!
edit Andrea tinem pumnii!
Adela cum mai este tatal tau?