Copilasi de Iulie-August 2004 * 66
Raspunsuri - Pagina 10
roberta04 spune:
Hello!
Cand te plangi ca ti-e rau se pare ca se poate si mai rau. Daca ma nemultumeau o gramada de chestii legate de ziua mea, iata ca planutile s-au schimbat, Matei a facut-o lata, cu febra 40 toata noaptea, la 6 dimineata eram la urgente, speriati ca o luam de la capat cu pneumonii. Se pare insa ca e viroza care face ravagii in Iasi, ne-a confirmat si medicul de familie (l-a dus Petro dupa consultul de la spital). Asa ca stam cumintei acasa, fara musafiri, mese si toate alea... Eu am dus la birou prajituri dimineata, zombie dupa o noapte alba, am stat o ora si am venit acasa sa-l trimit pe Petro la munca.
Sper sa fie OK, dam antitermice, isoprinosine, ceaiuri, apa, suc, supa tot ce vrea si speram sa nu fie complicatii. Am si un antibiotic de rezerva, daca se intampla ceva pe week-end.
Sper sa il pun pe picioare pana luni, sa il putem duce la gradi.
Scuze, am citit tot ce ati scris dar nu ma pot concentra sa scriu mai mult...
Va pup!
szivarvany spune:
Roberta, la multi, multi ani si sanatati lui Matei
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
kim222 spune:
pozele nu le-am descarcat ..dar sa nu va asteptat cine stie ce pt ca exteriorul vi l-am aratat..la interior nu am facut prea multe ca este prea umed in casa..
Lia cate zile a luat Debridat? Incerca niste Nurofen dar doze antiinflamatorii.
Robi imi pare rau ca iar sunteti virozati...curaj!
Cori tinem pumnii! Ce frumoasa este locatia...
alice2004 spune:
Sanatate multa celor virusati !
Ne inscriem si noi in curentul racelilor, gizmoul nu a servit azi gradi si cred ca nici miine, nush cum se face ca le comite exactamente cind pleaca Florin din orash in uichend, hehe !!
Asa ca daca pina acu nu aveam ce face si timpul era lejer - a inceput partea cu muci, ceva temperatura si muuulta fasoleala, de zici ca am o fata nu un baiat acasa !?
Roberta, sanatate multa lui Matei si tie La Multi Ani sanatosi si fericiti, ca nush daca apuc sa scriu si miine !
Lia, bafta la dentist, am trecut si noi prin asa ceva, dentistul i-a dat cu spray mai intii lui Andreiush si apoi i-a facut si o injectie cu anestezic, asta pen ca dintii erau biiine infixati in gingie si pas sa cada singuri (cei doi de jos din fata), iar cei definitivi erau iesiti deja in spatele lor ! Si ai grija cu junghiul ala ... meri la un medic ceva daca nu reusesti cu tratamentul acasa !
Oh, si uitasem - multe ginduri bune si pupici Evei, Cori, sint sigura ca va fi bine cu analizele !!
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
g_ioana spune:
Lio pentru babe ca noieste bun nurofen antiinflamator, niste pastile mari si rosiisi diclofenac gel masat usor locul dureros....btw de vacante si dureri de babe,ne-am decis ca anu asta sa mergem vreo cateva zile si intr-o statiune,sa ne mai tratam una alta
Alice pupam Andreiusu alintat
Robi,insanatosire grabnica lui Matei....da' la dentist ati mai ajuns aseara?
Cristalina multa sanatate Oanei....si mandra mai are niste resturi de la viroza,a tusit sporadic vreo doua zile,acu nu mai tuseste da-i curge nasu
Ca sa ies din starea asta de lipsa totala de energie sau lene nu stiu ce-o fi mi-am propus sa dau cu aspiratorul si sa bucataresc ceva
roxanaz spune:
a propos de statiuni si tratamente, sa va zic io ce misto e la sanatoriu la mangalia??? pe bune . arata cochet inauntru, bazele de tratament sunt noi, va pun si pile daca vreti :)))
Robi, sanatate multa multa lui Matei!!! sunt sigura ca va fi totul ok
Lia, foarte bine iti zise doctorul de antinevralgic . si ibuprofen si ketoprofen, de care vrei. si local. si trece
Dorsilia spune:
LMA Roberta! si sanatate lui Matei
Daria, vin si pozele dar io-s ca vremea, cand nu-s bine, nu ma pot concentra la nimic:(
Olivia, i-am dat Debridat aproape toata sticla, 5 ml dimineata si ml seara, am ajuns la fundul sticlei, cam de vreo 3 saptamani si ceva ii dau, de cand mi-ai zis tu, am cumparat imediat si i-am si dat. Ce inseamna doze antiinflamatorii la Nurofen?
merci mult pt "asistenta", si asa ma gandeam acum sa-mi fac cumva asigurare ca am ramas pe dinafara. Cred ca nu mai am dreptul nici la medic de familie fara asigurare, nu? nici daca ii platesc consultatia oare? oooof, asa ma simt de ....ma rog, nu mai zic, or fi efectele exploziei solare de luni si ce zicea Rox ca ma paste daca raman housewife, dar, pe cuvant, am avut toate motivele sa aleg varianta asta temporar. asa ca, temporar, tre sa-mi asum si starile astea de scufundare pe fundul butoiului cand nu merg lucrurile atza, si uite ca nu merg toate...
Gabi- nu stiu sa-ti explic exact mecanismul biologic, insa soiurile acelea de ardei care se vand la hipermarket de ex gogosarii aia mari rosii/galbeni/verzi, super aratosi, nu au potential reproductiv, iti dai seama ca treaba e protejata, pt ca altfel toti gospodarii cu terenuri acasa si-ar putea semana si obtine in gradina acei gogosari uriasi. de aia zic ca afrdeii aia genetic sunt programati ca semintele lor sa nu fie fecunde, ca sa nu se poata obtine o planta careia sa-i creasca flori si din flori sa se formeze apoi fructul propriu zis. Sa-mi zici daca totusi tu obtii ardei cu semintele luate de la ardeii din magazin.
Mitzu, ca tot mi-am amintit acu de gradinarit, tu cum obtii ceapa verde iarna semanand in jardiniere ? presupun ca tii jardinierele in casa, nu? semeni arpagic si cresc cepe verzi chiar? eu am avut o singura tentativa cu jardinierele, sa seman rosii cherry, si intradevar au rasarit, au crescut plantele dar nu au legat rod deloc, s-au tot inaltat, le-am rarit, pus arac, si nimic. asa ca m-am lasat pagubasa. La noi ceapa verde e ingredient esential fie vara fie iarna asa ca m-ar interesa cum o pot obtine si eu fara sa colind 3 piete pana gasesc o legatura ofilita cu 3 cepe inghetate...
edit ca acu am citit ce ati mai scris, Alice, asa e si la Danu, doi dinti de jos, fixati bine in gingie, flancati in spate de doi definitivi lati in umeri, dar io injectie nu vreau sa-i faca in gingie nicidecum....ooof, nici nu ma gandesc...
deci Nurofen pastile rosii, merci mult, ma duc deseara cand apuc sa ies, ca acu ploua cu galeata si astia mici nu vor sa stea singuri sa cobor pana la farmacia de pe strada. La noi in zona a fost atacata o tanara cu cutitul in plina zi, si e o zona centrala, foarte civilizata, oameni ok, nu e deloc o zona gen Harlem sau Bronx, cum se stie clar ca sunt alte zone ale Timisoarei....asa ca stam cu usa ferecata si ziua si noaptea, si nu mai iesim decat in grupuri :P (glumesc cu iesitul in grupuri dar nu e mult pana ajungem pe bune si acolo)
roxanaz spune:
bai ce-am zis io ca se intampla daca ramai housewife???? daca zic tampenii imi dati cate una peste deste ca poate vorbesc aiurea in tramvai . nu pe bune acu' ca nu imi amintesc....
ete sa o vedeti pe maimuta cu rochie office
szivarvany spune:
moamaaa cat e de dulce, cocheta, frumoasa si serioasa
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
g_ioana spune:
Este bestiala Pupu in tinuta office....da' mi-a placut si poza in care doarme cu covrigul in mana....deci zici ca ne pui pile in mangalia,nu?....ar fi misto ca mandra si tati sa mearga la plaja si facut castele de nisip si io la masaje la sanatoriu,nu