Copilasi de Iulie-August 2004 * 66
Raspunsuri - Pagina 9
corianai spune:
Multumesc pt incurajari, asa e cum a zis Lia, aici radiologul nu discuta cu pacientul, doar isi face pozele, ulterior le analizeaza si trimite rezultatul la dr care a facut recomandarea. Dar altii si-au calcat pe inima si mi-au spus ca e ok direct asa ca logic ca eu stau pe ghimpi si imi pun o tona de intrebari...
Rox m-ai nimerit cu planurile de vacanta ca tocmai la capitolul asta suntem... anul asta va fi ceva pt fete care m-au bodoganit 2 saptamani vara trecuta la barcelona de mi-a iesit pe nas...asa ca urmeaza concediu de zacut cu burta la soare la hotel cu club de copii, iegzact ce ziceam ca nu mai fac never. am gasit ceva dragut tare in creta family suite cu private pool
Cand va aud cu cariile mi se face si frica sa o duc pe Eva la dentist... sa vad pe unde scot camasa cand ne cheama. La vara o sa mergem la prietena mea care e stomatolog in buc si cu care Eva se intelege tare bine (in calitate de pacient nu am probat). zicea asta vara ca pt copii cu maxilarul asa mic si inghesuit ca Eva exista un fel de aparat dentar pt largirea maxilarului, ceva care nu se sprijina pe dinti, profilactic cum ar veni. O sa aprofundez la vara, deja ma ia cu fiori cand vad ca dupa ce i-au cazut incisivii de sus a ramas loc prfect pt unul singur nou si lataret
Cristal ia mai termena cu sarmalele alea, io trebe sa slabesc musai, mi-am propus sa ma las chiar si de bericioaica mea turburica cea de toate zilele
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corianai am gasit ceva dragut tare in creta family suite cu private pool |
da si tu link sa vaz si io.
szivarvany spune:
Io d`aia zic cu mersu` la dintzarosh, ca asa apar surprizele
Aparatul ala pt maxilar e fain si e pe culori
Ce faina vacanta veti avea ideala as zice si eu
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
corianai spune:
Rox asta e gaselnita:
http://www.atlanticahotels.com/en/Hotels/Greece/Atlanticacalderacretaparadise/Tab=rooms
Noua ni se pare sexy piscina privata direct din camera, nu am avut asa ceva pana acum. Desi parca vad ca fetele vor vrea sa socializeze la piscina comuna...
Cum se face sa scrii mai mic??
Dorsilia spune:
hello
nu am putut dormi de intepaturi in coaste asa ca am o stare tre proasta, ca e deja adoua noapte aproape alba, ma trezeste intepatura si apoi nu mai pot adormi ca ma tot doare cand inspir, cand sughit, cand ma intorc in pat, ma simt baba :((
ce stiti ca e mai bun si nestresant pt extractia dintisorilor de lapte, adica sa nu-i amorteasca si limba: spray anestezic sau gel anestezic ? ma agit pt mca mergem maine si lui Danu tot nu i se misca deloc incisivii de jos pe care-i are dublati de cei definitivi
ceai de boboci de trandafiri Bio, super aromat si delicat, se gaseste in mall, intr-un magazin de chestii bio
sanatate multa tuturor sa va simtiti mai bine, si io la fel ca fac cu nervii de la junghiul asta
szivarvany spune:
Lia, la noi a mers sprayul, i-a dat de 3 x. Si a fost totul ok. Tin pumnii
Cu junghiul ar trebui sa mergi la doc !!!
Corina, arata bestiaaal ideal
Io o programai pe Giulik la oftalmo, taman pt 16 martie mi-am scris reminder in celular sa cer trimitere de la pediatra, asa platim jumate
pt scris mic: selectezi fragmentul/fraza/propozitia si mergi sus in bara de meniu la size si pui 1
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
carmenp spune:
da quote pe ce scriu aici ca nu poci iesplica;))mic mai mic si mai mic folosesti botonu` size, ie linga culoare .va tin pumnii. arata bine lincu` asta, hmmm
citat din mesajul lui corianai Rox asta e gaselnita: http://www.atlanticahotels.com/en/Hotels/Greece/Atlanticacalderacretaparadise/Tab=rooms Noua ni se pare sexy piscina privata direct din camera, nu am avut asa ceva pana acum. Desi parca vad ca fetele vor vrea sa socializeze la piscina comuna... Cum se face sa scrii mai mic?? |
mitule, sanatate multa tatalui tau
olivia, is in zona.. de obicei, da` cam plina pe al servici si de acasa nu prea mai apuc sa intru. astept pozele
philip, acomodare usoara si rapida.. si pozili
felitari giulikai pt dintolog si pt concurs
salutam trupa de doamne
bunny, n`am inteles ce cer fetele da` vreau si io;)) iti trimit meilu`, sarna
bunny spune:
Lia- du-te la dr ..iti spun ca sotul meu dupa o raceala tratata asa ca in UK ( nimic) cu acelasi simptome a chemat salvarea in miez de noapte, numai putea sa respire il durea un dreapta rau- l-au internat de urgenta ... 2 zile de suspans ( aici e ca la nebuni nu afli nimic de la dr si nu vezi analize dupa aceea- ceea ce spunea si corinai ) ..dar au exclus inima, apoi cheag la plamin ...sa vina acasa cu paracetamol ptr 'chest infection' in afara plaminului. Cum e asta , n-am aflat nici azi , dar ne-am speriat. Ne-au dat liber sa mergem la ski ...
Asa ca la noi -ro - dr sunt mai cooperanti , poti afla mai multe.
Dorsilia spune:
eu nu am fost racita deloc din iulie, nu tusesc, nu am febra, nimic
junghi din asta am mai avut acu cativa ani si m-am dus la medic si mi-a dat antinevralgic
acum 3 saptamani iar am avut si mi-a trecut de la sine dupa vreo 4-5 zile. daca as stii de la ce e ...
roxanaz spune:
citat din mesajul lui corianai Rox asta e gaselnita: http://www.atlanticahotels.com/en/Hotels/Greece/Atlanticacalderacretaparadise/Tab=rooms Noua ni se pare sexy piscina privata direct din camera, nu am avut asa ceva pana acum. Desi parca vad ca fetele vor vrea sa socializeze la piscina comuna... Cum se face sa scrii mai mic?? |
se scrie mai mic selectand size 1
mama dar costaaaa family room asta cu piscina. arata misto!!! desi eu vreau turcia ca sa zac cu plozii... adica eu sa zac