Flut.de mart-apr 2011(147)BvGimihaela!Hai Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 9
roxy_s spune:
dorinut da, si azi plimbare. in fiecare zi ies la plimbare, cred ca la plimbare o sa ma ia nascarea
mai este putina zapada, acum bate vantul si este rece dar soare.
vorba voastra , abia astept primavara.
S-a intamplat minunea mult asteptata37+
AMR 2 sapt!!!
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s ailed si eu am contractii noaptea. mandreeac tu cum ai dormit? esti odihnita? ssabrya si pe tine te asteptam cu vesti bune de la doctor. lalely cum stai la capitolul wc? ai inceput sa iei ceva? koko, anaxena S-a intamplat minunea mult asteptata37+ AMR 2 sapt!!! |
Roxy, nu sunt odihnita, dar asta este, ma trezesc la o ora si jumatate- doua, parca as avea un ceas in burtica si imi ia ceva pana adorm. Acum o sa ma intind in pat, ca mi-am obosit ochii uitandu-ma la culori pentru carucior si tot indecisa sunt.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 37+ Rares Andrei
AMR 2 saptamani
bulina_mica spune:
Neatza burtici si mamici!
Ofer si eu azi micul dejun: paine prajita cu unt, cascaval si sunca + o cafelutza desigur... de bucurie ca dupa-amiaza e ultima zi de lucru!!!!!!!!!!!!!!!!!
BB_yasmi sa nu te superi pe mine dar te-am visat azi-noapte ca ai nascut si azi dimineata am intrat repede pe forum sa vad daca e adevarat... dar stai linistita ca nu am presimtiri
Gravidutza fericita 37+ cu
AMR 7 ZILE!!!!!!!
ailed_dota spune:
andreea, n-ai cum sa te duci sa le vezi?.. uite noi eram ferm convinsi ca-l luam bleumarin si cand am ajuns in magazin toti trei( eram si cu maria) ne-am hotarat la cel rosu
roxy,dorinutz
mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 33cu dodoloatza frumoasa
AMR 5 saptamani
69/11
mandreeac spune:
Dorinuta azi intru in saptamana 37, nu 38 , de fapt eu nu ma prea pricep cum se calculeaza cu saptamanile astea, sunt total pe dinafara.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 37+ Rares Andrei
AMR 2 saptamani
roxy_s spune:
bb_yasmi la cum te viseaza toti ca nasti si te tot suna nu m-ar mira chiar sa nasti maine-poimaine
sau parca vad ca nasti printre ultimele din februarie
bulina
S-a intamplat minunea mult asteptata37+
AMR 2 sapt!!!
bb_yasmi spune:
bulina asta da mic dejun....cam asa ceva pap si eu acum.....doar ca beau o cana de lapte in loc de cafea bulina daca vrea dovlecelul sa apara atunci sa vina!!!
dorinuta, m-am simtit super ok.....sa vedem ce zice dr diseara la control.
andreea ce model de carucior ati ales?? tu ai 37 incheiate si intri in sapt 38. parca esti cu o sapt mai mica la sarcina ca mine, nu?? eu am 38 incheiate si intru in 39 de maine.
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 9 zile !!!!
ailed_dota spune:
eu am visat ca era o fetita de 6 luni( de care-mi spunea o voce ca s-a nascut la 34 de sapt si mamica ei a murit), care ma intreba daca vreau sa fiu mamica ei ... si eu i-am raspuns ca eu am si eu o fetita in burtica...si nu stiu daca pot..
mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 33cu dodoloatza frumoasa
AMR 5 saptamani
69/11
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui roxy_s bb_yasmi la cum te viseaza toti ca nasti si te tot suna nu m-ar mira chiar sa nasti maine-poimaine sau parca vad ca nasti printre ultimele din februarie bulina S-a intamplat minunea mult asteptata37+ AMR 2 sapt!!! |
roxy, printre ultimele in nici un caz....cel tarziu in data de 19....cand am programat cu dr meu provocarea.
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 9 zile !!!!
mandreeac spune:
citat din mesajul lui ailed_dota andreea, n-ai cum sa te duci sa le vezi?.. uite noi eram ferm convinsi ca-l luam bleumarin si cand am ajuns in magazin toti trei( eram si cu maria) ne-am hotarat la cel rosu roxy,dorinutz mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 33cu dodoloatza frumoasa AMR 5 saptamani 69/11 |
Nu, doar poze ca magazinul e in Arad si nu am unde. Eu sunt pentru un violet, dar o sa imi intreb si sotul, Oricum trebuie inainte de toate sa masuram sa ne intre si in portbagaj si sa vad daca imi intra si in lift.
AMR 2 saptamani