Flut.de mart-apr 2011(147)BvGimihaela!Hai Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 9
roxy_s spune:
dorinut da, si azi plimbare. in fiecare zi ies la plimbare, cred ca la plimbare o sa ma ia nascarea![]()
![]()
mai este putina zapada, acum bate vantul si este rece dar soare.
vorba voastra , abia astept primavara.![]()
![]()

S-a intamplat minunea mult asteptata
37+
AMR 2 sapt!!!

mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s ailed si eu am contractii noaptea. ![]() ![]() mandreeac tu cum ai dormit? esti odihnita? ![]() ![]() ssabrya si pe tine te asteptam cu vesti bune de la doctor. ![]() ![]() lalely cum stai la capitolul wc? ![]() ![]() koko, anaxena ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata 37+![]() AMR 2 sapt!!! ![]() ![]() |
Roxy, nu sunt odihnita, dar asta este, ma trezesc la o ora si jumatate- doua, parca as avea un ceas in burtica si imi ia ceva pana adorm. Acum o sa ma intind in pat, ca mi-am obosit ochii uitandu-ma la culori pentru carucior si tot indecisa sunt.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 37+
Rares Andrei
AMR 2 saptamani
bulina_mica spune:
Neatza burtici si mamici!
Ofer si eu azi micul dejun: paine prajita cu unt, cascaval si sunca + o cafelutza desigur... de bucurie ca dupa-amiaza e ultima zi de lucru!!!!!!!!!!!!!!!!!
BB_yasmi sa nu te superi pe mine dar te-am visat azi-noapte ca ai nascut si azi dimineata am intrat repede pe forum sa vad daca e adevarat... dar stai linistita ca nu am presimtiri
Gravidutza fericita 37+ cu 
AMR 7 ZILE!!!!!!!
ailed_dota spune:
andreea
, n-ai cum sa te duci sa le vezi?.. uite noi eram ferm convinsi ca-l luam bleumarin si cand am ajuns in magazin toti trei( eram si cu maria) ne-am hotarat la cel rosu![]()
roxy,dorinutz
mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
33cu dodoloatza frumoasa
AMR 5 saptamani
69/11
mandreeac spune:
Dorinuta azi intru in saptamana 37, nu 38 , de fapt eu nu ma prea pricep cum se calculeaza cu saptamanile astea, sunt total pe dinafara.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 37+
Rares Andrei
AMR 2 saptamani
roxy_s spune:
bb_yasmi la cum te viseaza toti ca nasti si te tot suna nu m-ar mira chiar sa nasti maine-poimaine

sau parca vad ca nasti printre ultimele din februarie![]()
![]()
bulina 

S-a intamplat minunea mult asteptata
37+
AMR 2 sapt!!!

bb_yasmi spune:
bulina asta da mic dejun....cam asa ceva pap si eu acum.....doar ca beau o cana de lapte in loc de cafea
bulina daca vrea dovlecelul sa apara atunci sa vina!!!
dorinuta, m-am simtit super ok.....sa vedem ce zice dr diseara la control.
andreea ce model de carucior ati ales??
tu ai 37 incheiate si intri in sapt 38. parca esti cu o sapt mai mica la sarcina ca mine, nu?? eu am 38 incheiate si intru in 39 de maine.
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 9 zile !!!!
ailed_dota spune:
eu am visat ca era o fetita de 6 luni( de care-mi spunea o voce ca s-a nascut la 34 de sapt si mamica ei a murit), care ma intreba daca vreau sa fiu mamica ei ... si eu i-am raspuns ca eu am si eu o fetita in burtica...si nu stiu daca pot..
mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
33cu dodoloatza frumoasa
AMR 5 saptamani
69/11
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui roxy_s bb_yasmi la cum te viseaza toti ca nasti si te tot suna nu m-ar mira chiar sa nasti maine-poimaine ![]() ![]() ![]() sau parca vad ca nasti printre ultimele din februarie bulina ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata 37+![]() AMR 2 sapt!!! ![]() ![]() |
roxy, printre ultimele in nici un caz....cel tarziu in data de 19....cand am programat cu dr meu provocarea.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 9 zile !!!!
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui ailed_dota andreea , n-ai cum sa te duci sa le vezi?.. uite noi eram ferm convinsi ca-l luam bleumarin si cand am ajuns in magazin toti trei( eram si cu maria) ne-am hotarat la cel rosuroxy,dorinutz ![]() mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 33cu dodoloatza frumoasa![]() AMR 5 saptamani![]() 69/11 |

Nu, doar poze ca magazinul e in Arad si nu am unde. Eu sunt pentru un violet, dar o sa imi intreb si sotul, Oricum trebuie inainte de toate sa masuram sa ne intre si in portbagaj si sa vad daca imi intra si in lift.

Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
AMR 2 saptamani