Flut.de mart-apr 2011(147)BvGimihaela!Hai Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 10
roxy_s spune:
fetelor carucioarele de la Primii Pasi cum sunt?
S-a intamplat minunea mult asteptata37+
AMR 2 sapt!!!
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s fetelor carucioarele de la Primii Pasi cum sunt? S-a intamplat minunea mult asteptata37+ AMR 2 sapt!!! |
roxy cati banuti sunteti dispusi sa dati pe un carucior??
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 9 zile !!!!
ailed_dota spune:
andreea sotul meu cand m-am uitat la unul mov ( si mie imi place mov)a zis ca nu-l plimba pe bb in carutz culoarea aia, vezi si tu ca bebita al tau e si baiat...
mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 33cu dodoloatza frumoasa
AMR 5 saptamani
69/11
dorinut@ spune:
Andreea ti-a zis yasmy, ai 37 incheiate , incepe sapt 38 . Abia astept sa schimb si eu maine
Si noi cand am fost sa luam caruciorul a fost sotul cu ruleta si a masurat ca noi avem portbagajul mai mic, e masina in 5 usi mai sport.
BB-yasmy ma bucur sa aud ca a fost mai bine. Tu cand implinesti 38, parca tot vineri nu? Ei poate mai sta Lucas in burtica cateva zile
Ailed ce vis tare
------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 3 saptamani!
Ana-Maria
lalely07 spune:
Dorinut si Roxy....nu a mai tinut figura cu apa calduta..asa ca azi tb sa incerc altceva...Mi-am notat toate recomandarile fetelor si ma duc sa cumpar ceva..caci altfel voi turba...
Eu am avut atatea probleme in sarcina:raceala,virusi,infectii urinare,bacterii pe col (astea inca le mai am),hemoroizi...constipatie...Nu cred ca se poate mai mult de atat
29+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalely07 Dorinut si Roxy....nu a mai tinut figura cu apa calduta..asa ca azi tb sa incerc altceva...Mi-am notat toate recomandarile fetelor si ma duc sa cumpar ceva..caci altfel voi turba... Eu am avut atatea probleme in sarcina:raceala,virusi,infectii urinare,bacterii pe col (astea inca le mai am),hemoroizi...constipatie...Nu cred ca se poate mai mult de atat 29+ David , cu prune uscate lasate in apa si papate ai incercat? Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! |
AMR 5 saptamani
69/11
dorinut@ spune:
Lalely imi pare rau ca te chinui atat. Stiu cum e. Eu pana sa incep sa beau cafea eram vesnic constipata...nasol tare. Cand am ramas insarcinata si m-am hotarat sa ma las de cafea mi-a fost asa teama sa nu ma blochez..din fericire uleiul asta de peste ma ajuta enorm. Si magneziu ajuta sa stii.
Ce vreau sa-ti zic ca mai ai putin si o sa-l tii pe Davidutu' in bratica si ai sa uiti tot ce a fost rau in sarcina
------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 3 saptamani!
Ana-Maria
ailed_dota spune:
lalely, fa-ti o cafelutza slaba cu miere in ea...poate-poate
AMR 5 saptamani
69/11
bulina_mica spune:
FELICITARI GIMI MIHAELA!
SA FIE BEBE DAVID MANCACIOS SI CUMINTE!