Flut.de mart-apr 2011(147)BvGimihaela!Hai Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 21
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss ca mi-am adus aminte - uitasem sa zic ceva mie tare mi-e teama de nasterile atea fix la 40 saptamani sau dupa..am o fobie cu lucrul asta. am auzit prea multe cazuri care au sfarsit prost .cum sa stii cand incepe sa ti se diminueze lichidul amniotic? poti face eco azi la 12, si de pe la 4 sa inceapa sa scada..decat sa fii internata si monitorizata..cand va auzeam pe voi, sa lasam bebicii sa iasa cand vor..or fi ei destepti ca sunt ai nostri, dar n-au nici ei bagheta magica sa ne anunte cand lucrurile incep sa scartaie acolo la ei..eu si dc nasteam natural cred ca la 38, 39 vroiam inducere..mi-as dori sa nu mai fiu asa paranoia, dar nu pot - mai madutza- eu am scris, ca voi bea pe sustache acea cola. ei na,acum doar nu crezi ca voi fi pacientul model? in ceea ce ii priveste pe bebici da, dar mama lor e mai rezistenta si nebunatica, mai face si dupa cum are chef nu doar dupa cum zice medicul,nu? ce treb sa stie medicul ce beau eu? ca sa nu ne suparam, treb doar sa nu ma vada, nu? ma si vad plecand la toaleta cu sticluta ascunsa sub camasa, ca alcooliciiasta dc n-o beau pe hol la vizita - na, a 3-a zi, cand mi-o aduce sotul( si nu mai ajung cu ea pe salon ), ca dc nu mi-o aduce ii tai si lui jugulara, cu lama de ras 33 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: AMR 3 SAPT. |
viss..imi rasucesti cutitul in rana..stau ca pe ghimpi..si imi tot vine in minte povestea biancai brad cand a pierdut fetita in ultimele saptamani de sarcina in burtica..ca ea tot o simtea asa usor miscand..si cica sunt contractii ale uterului care continua si bb care se misca involuntar in lichid..dar de fapt puiutului nu-i mai batea inimioara..hai ca sunt paranoia..nu stiu ce am , bocesc la orice de 2 zile si sunt intoarsa pe dos..vreeaau sa miste bebita odata sa ma linistesc..dar asa zdravan..
mami de Vlad 09.04.2009 si s37 cu
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s fetele pe mine au inceput sa ma doara sanii si sa se umfle parca si sunt si mai tari. la voi cum este? S-a intamplat minunea mult asteptata37+ AMR 2 sapt!!! |
la mine nu sunt tari deloc..
mami de Vlad 09.04.2009 si s37 cu
rhynna spune:
Te rog sa-ti vii in fire!!
Vreau sa va multumesc pentru sustinere!!
Sotul sunt .. ..mai nou si in calitate de tata...tata mandru a unei fete pe nume Elena Sophie de 3,4 Kg , plangacioasa si shifonata si incretita si ....scumpa si gogosica si pufoasa , care a tipat la mine cand ma vazut .
Salutari de la sotia Rhynna = Ana Maria, care este bine, in refacere.
S-a intarziat nasterea..d ela ora 15:00 la cat a fost programata initai a nascut in jurul orei 20:00( au fost urgente)
si din partea sotului = Ionut va doresc DILATARE MAXIMA!!
In 40 cu Sophie Elena
AMR NU STIU CATE ZILEEE!!!
shihana spune:
Tu cum vei proceda?..Ai vazut k ovulele respective tb aplicate cu un piston " cat mai profund"??..Pe mine ma cam sperie asta...una dintre fete imi recomanda sa le aplic cu degetul, mai superficial....oare o fi bn??...tu cum vei face?
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
da, Canesten Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana AMR: 5 zile !!! Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |