Flut.de mart-apr 2011(147)BvGimihaela!Hai Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 16
roxy_s spune:
lalely mie nu mi se pare nimic rau sa iei de la firme diferite. atata cocoloseala pe bebelusi in ziua de azi. nu il da cu aia, da-l cu nu stiu ce....de aia sunt asa sensibilosi mai tarziu
eu nu vreau sa cocolosesc deloc bebelina. cat mai natural as vrea, fara multe creme si chimicale si toate porcariile astea.
si cu servetele umede, ca tot se discuta cu stersul la fundulet. pai din momet ce sunt acasa alea nici nu intra in discutie. o spal direct la baie cu apa, servetele folosesc doar cand suntem plecati, atat. ca si alea cine stie ce mai contin.
oricum, noi am fost crescuti mult mai simplu si mai sanatos.
bine...asta este parerea mea, clar. sa nu cumva sa apara iar discutii
S-a intamplat minunea mult asteptata37+
AMR 2 sapt!!!
scrish spune:
madutza felicitari! de abia astept sa scoatem motatele
viss, foarte corect si frumos ai punctat. uite, ultima oara cand am calcat intr-o institutie de sanatate de stat a fost acum 2 zile la institutul de hematologie sa mi ia sange. vreau sa ti spun ca am ras copios cu tipa de acolo in timp ce imi ciuruia venele, a fost extrem de draguta si nu i am dat nimic! cand am plecat i am multumit si mi a zis ca demult nu i a mai multumit cineva sau sa se poarte cu ea asa frumos..si crede-ma, nu am facut nimic iesit din comun, doar conversatie simpatica cu un om de abia cunoscut.
la polul opus am fost odata la control la gineco la spitalul militar ca aveam niste dureri. am nimerit la un doctor, nici nu mai stiu cum il cheama, care mi a zis ca e normal sa am dureri, ca ce, nu vad ca sunt ca un C_R de gaina? am plecat de acolo bulversata, jignita si vai de capu meu...alta data la parhon o tipa mi a zis ca nu o sa pot sa fac copii niciodata ca am ovare multipolichistice....
experientele sunt nenumarate, de doctorita care imi supravegheaza sarcina sun indragostita, imi place de ea la nebunie si cand i am facut cadoul de craciun nu am facut o in concept de spaga ci pur si simplu a fost un gest de apreciere si simpatie.
eu am un respect enorm pentru doctori, atatia ani de studii si atatea lucruri vazute in practica merita mult mai mult de 10 milioane pe luna si chiar inteleg si conceptul de spaga, si doctorii au familii, copii de hranit, parinti de sustinut etc. eu una acum sunt la privat dar daca o sa ajung la stat cu orice problema, o sa dau spaga daca o sa fiu multumita de cum am fost tratata, exclusiv pentru asta, ca multumire in plus.
Luca, AMR 10 saptamani pana sa te tin in brate :)
strumphitza spune:
Buna ziua fetele cucuietili
ce faceti ? vad ca a inceput mare agitatie pe aici, pareri contradictorii, cearta, urecheli... pai bine va shade asa? nu am apucat sa citesc tot din scoarta in scoarta si nici timp nu am sa ma bag si eu la o cearta , ca-i duc dorul , trebuie sa plec la cursul despre alaptat organizat de spital, 3 ore ... o sa tot am ce invata in 3 ore nu ?
am dormit ca valiza, de aseara de la 10 am picat franta si pana azi la 10 jumate nu stiu unde a incaput atata somn, dar cert e ca ma simt mult mai bine si mai odihnita
azi dupa ce ies de la cursul asta trebuie sa ma duc un pic sa ma uit de un cadou pentru Sfantul Valentin pentru sot felicitarea deja i-am luat-o , dar cadou nu i-am gasit pana acum, mai vad ce mai gasesc si azi si trebuie sa il iau , ca Sf Valentin e luni si in weekend nu am cum sa ies sa ii iau cadou
In drum spre centrul unde se organizeaza cursul o sa ma opresc sa imi cumpar o branzoiaca de aia buna de la patiseria ungureasca deja am saliva in gura
Va pup si o zi frumoasa
_
Mind the Bump!33+ Sophia Nicole
AMR 7 saptamani
roxy_s spune:
scrish da, si eu la fel. o sa dau bani la doctorul meu doar pentru ca imi place de el, pentru cum se comporta de fiecare data si pentru ca vine sa fie alaturi de mine. intotdeauna asa a fost si consider ca merita ceva in plus. de aia ii dau.
in rest, nu dau mare lucru la nimeni, mi se rupe. si daca comenteaza cineva aiurea, cu toate ca nu cred, sa vezi ce le zic de nu se vad. oricum, putin imi pasa mie de moaca asistentelor sau a nu stiu cui de prin spital.
bine....eu niciodata n-am fost tratata rau in institutiile medicale de stat. nici macar o data. si cand am fost internata sa-mi faca cerclaj, n-am dat 1 leu si stiti cum s-a purtat toata lumea? exemplar, ca m-am si mirat ca la ce auzisem... ca la stat este asa, ca-i asa... dar uite ca nu a fost chiar asa rau, a fost chiar bine.
AMR 2 sapt!!!
roxy_s spune:
strumphitza sa fii ochi si urechi acolo la curs. te asteptam cu impresii.
AMR 2 sapt!!!
rhynna spune:
Buna fetelor......sunt sotul Rhynna-i..intradevar la Filantropia naste, si astazi am internat-o, va naste prin cezariana pana la urma (colul inchis si gros (daca am inteles bine) si copilul nu prea mai avea lichid amniotic), la ora 15:00 este programata.
Ma rugat sotia sa va tin la curent!
In 40 cu Sophie Elena
AMR NU STIU CATE ZILEEE!!!
AllyLaur spune:
Suuuuuuper!!! Multumim sotul Ryhnei....Sa ne spui tot
Ally , Eduard 33 sapt bebe
AMR 7 saptamani!!!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rhynna Buna fetelor......sunt sotul Rhynna-i..intradevar la Filantropia naste, si astazi am internat-o, va naste prin cezariana pana la urma (colul inchis si gros (daca am inteles bine) si copilul nu prea mai avea lichid amniotic), la ora 15:00 este programata. Ma rugat sotia sa va tin la curent! In 40 cu Sophie Elena AMR NU STIU CATE ZILEEE!!! |
ahaa, deci am vazut bine Si pe tine te-am vazut. Multumim ca ne ti la curent. asteptam vesti despre cum a decurs nasterea.
Hai RHYNNA!!!
Nastere usoara si recuperare rapida!
Fetelor, inca un fluturas isi face aparitia azi !!!!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana
AMR: 5 zile !!!
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
lalely07 spune:
Hai Ryahnna...
29+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rhynna Buna fetelor......sunt sotul Rhynna-i..intradevar la Filantropia naste, si astazi am internat-o, va naste prin cezariana pana la urma (colul inchis si gros (daca am inteles bine) si copilul nu prea mai avea lichid amniotic), la ora 15:00 este programata. Ma rugat sotia sa va tin la curent! In 40 cu Sophie Elena AMR NU STIU CATE ZILEEE!!! |
Hehe azi scoate nasucul bebe Sophie!
Hai Rhynna!!!
------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 15 zile!!!!
Ana-Maria