Flut.de mart-apr 2011(147)BvGimihaela!Hai Rhynna!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

viss, ai niste bile albe ( multe) de la mine
stiti cum s-a trezit fata mea din burtica ieri...?
cand am intrat in bijuterie sa-i caut cercei...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 33cu dodoloatza frumoasa

AMR 5 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Salutare fetele,
Roxy felicitari pentru plimbarile zilnice. Iti garantez eu ca o sa conteze mult la nastere. Plimbarea e cel mai util sport pentru nastere usoara
Viss, eu donez din partea mea un set de prosop si prosop cu gluga pentru fetita. Eu am mai multe ca soacra mea le face si cred am vreo 7 seturi. Iar acuma iar o sa imi faca cand vine. E drept ca e folosit, dar l-am folosit de putine ori si e curat si se prezinta bine. Sper sa nu te superi de oferta. Daca vrei, trimite-mi PM cu adresa si il expediez cu posta.
In discutiile cu medici si eu sunt subiectiva, desi nu sunt medic, dar este sora mea. Si imi spunea si ea inainte sa plece din tara si a lucrat putin aici, ca daca as sti cat este de umilitor pentru ea ca dupa atatia ani de scoala pe care a facut-o in scopul de a ajunge sa ajute oameni, sa aiba un salar de mizerie si sa trebuiasca sa accepte daca cineva ii da un cadou. Nu a pretins niciodata si nici nu a luat bani, ci asa cum a zis Pisuc poate o cafea sau o ciocolata. Dar si aia i se parea mult. Dar sunt si celelalte extreme ca sunt medici care pretind, cer ei inainte de tratament-operatie. Si care chiar nu te iau in seama pana nu dai. Si poate aceia strica renumele in breasla.
Asa cum sunt romani care fac magarii afara din tara si din cauza asta toti romanii is catalogati hoti si murdari sau nu mai stiu eu cum, si trebuie sa le dovedesti ca tu nu esti asa.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 29s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am venit si eu de la plimbare. asa frumos este afara cu toate ca bate vantul cam rece.

am mancat macaroane cu branza si acum parca ma ia somnul

S-a intamplat minunea mult asteptata37+

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello!!

am ajuns acasica si m-am amuzat copios la cum povestea viss de cola . parc adin povestirile ei ii simtem gustul . Tb totusi viss sa te dezamagesc un picut, a doua zi dupa operatie nu ai voie sa bei cola. Nu ai voie sa mananci mai nimic pana nu ai scaun. Poti doar iaurt simplu, braanza da vaci, supa (doar zeama). Apoi daca ai scaun a treia zi poti incepe sa mananci mai multe.
referituor la discutii despre doctori, eu am intalnit fff multi doctori buni, pe care ii apreciez, dar din pacate am intalnit si jepcari.
Exemplu concret, la sp Pantelimon a fost internata matusa mea cu fractura de sold. Trebuia operata si inlocuit o bucata de os facuta zob. a stat in spital internata si pana nu am dat spaga la doctor nu a operat-o. o lasa sa zaca in pat cu dureri si niste calmate pt ca nu era considerata o urgenta. Iar cand i-a dat banutii a spus in fata ca mai trebuie . pai sa nu-ti vina sa-l iei la bataie pe dr ala?

si acum despre mine:
am asteptat destul de mult la spital pt ca doctorul era intr-o nastere , dar apoi mi-a spus ca toate analizele sunt bune, mi-a dat tratam pt candida (canesten 3 zile), apoi mi-a facut o eco scurta si mi-a spus ca bebelina are cam 3400+3500 gr
Ma asteapta marti la ora 8 cu bagajul . Cred ca m-au luat emotiile.

Fetele rhynna, la ce spitral merge? ca as putea sa jur ca azi am vazut-o in Filantropia, dar mi-a fost jena sa merg la ea...ma gandeam ca daca gresesc ... tu esti rhynna? cum ar suna?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana

AMR: 5 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Multumesc mult fetelor care mi-au tinut pumnii

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana

AMR: 5 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Gimihaela, felicitari! Sa creasca bebe sanatos!

Fetelor, eu evit sa ma bag in discutiile in contradictoriu care se mai isca pe aici. De data asta insa recunosc situatia si vreau sa spun ca nu trebuie sa generalizam, indiferent de ce parte ne situam: medici sau pacienti. E clar ca sunt medici care iau si mai rau, daca nu iau, fac scandal pe holul spitalului fara nicio jena. Am patit-o. Dar am fost si in situatia in care un medic m-a facut varza cand am vrut sa-i dau ceva. Am fost si internata pt o laparascopie la Elias si n-am dat nici 10 bani cat am stat acolo.

Deci nici noi pacientii sa nu acuzam intreaga breasla a medicilor, nici fetele care sunt medicii sa nu le ia apararea tuturor colegilor.

Eu sunt profesor. Si pe mine ma doare cand aud chestii de genul: "sa nu se mai planga profesorii ca au salarii mici, ca doar fac meditatii". De parca in tara asta ar fi doar profesori de mate, romana, engleza... Dar ce fac cu 12-14 milioane profesorii de desen, sport, religie, geografie, muzica, biologie, istorie, etc.? Asta nu inseamna ca iau apararea tuturor profesorilor. Stiu si eu profesori care nu doar ca fac meditatii - asta e munca mor. Mai nasol e, ca stiu si din aceia care persecuta copiii care nu fac meditatii cu ei. Si imi e rusine ca imi sunt colegi.

Asa ca eu zic sa ne pastram echilibrul, indiferent de ce parte ne aflam.

Si sa nu uitam ca suntem pe forum pt altceva nu pt a ne jigni si a ne judeca. Suntem ptietene virtuale unite aici intr-un scop asa de frumossss . Sa nu uitam, da?

in luna a 7-a cu minune de sanatos si vesel!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

giuliaa Doamne ajuta sa fie o nastere usoara. si plimbarile astea sa fie cu folos

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shihana spune:

Miki..crezi k mai au acelasi efect,ovulele sau crema aia daca n-o pun cu aplicatorul?..ma intreb si eu..

Madutza..vad k si tie ti-a descoperit candida..sunt curioasa daca iti da acelas tratament..Gynofort si Canesten..

In rest..eu ma misc greu..bebita mea ieri la echo,era cu capul f coborat..mi-a spus dr sa mai ma potolesc cu plimbarile..eee..acum cand e asa soare afara...avea 2600g..dar statea mititica cu capul pe spate..chinuita..de parca nu avea loc sa-l intinda..si tot timpul echografiei mi-a facut ficatul ..pateu....

hai ca va las...incerc sa intru mai des..acum ma duc la cumparaturi....k tot mi-a zis dr sa stau linistita.....dar cine sa se uite dupa carut....hainute..restul??

pup...

Mergi la inceput

madutza ce ma bucur de vestile bune, ce bebelina grasunica deci tu te duci direct sa nasti, gata.

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Madutzaaa , vestile sunt bune, ma rog, exceptand candida aia. Dar tu faci cezariana, nu?

Doamne, marti . Ce putin mai e... te cred si eu ca te iau emotiile. Dar desigur, totul va fi perfect

in luna a 7-a cu minune de sanatos si vesel!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput