Flut.de mart-apr 2011(147)BvGimihaela!Hai Rhynna!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Andreea ai 37 implinite . De maine incepi sa numeri prima zi din sapt.38 si joia viitoare o implinesti.

www.timeanddate.com/date/durationresult.html?d1=28&m1=5&y1=2010&d2=10&m2=2&y2=2011&ti=on" target="_blank">Calculate duration

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 15 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Miki nu boci te rog. Bebelina sigur e bine, doarme mai profund crek. Incearca sa o trezesti cu una din metode: cola, feon, culcat si mangaiat burtica...

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 15 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

bravo viss imi place de tine k iti sustii punctul de vedere, dar la urma urmei nu poti impaca pe toata lumea sunt oameni si oamenisi uni foarte incapatinati ca au avut experiente proaste eu am intalnit medici foarte buni si corecti.

31sp+ AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

bulina asta da mic dejun....cam asa ceva pap si eu acum.....doar ca beau o cana de lapte in loc de cafea bulina daca vrea dovlecelul sa apara atunci sa vina!!!

dorinuta, m-am simtit super ok.....sa vedem ce zice dr diseara la control.

andreea ce model de carucior ati ales?? tu ai 37 incheiate si intri in sapt 38. parca esti cu o sapt mai mica la sarcina ca mine, nu?? eu am 38 incheiate si intru in 39 de maine.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 9 zile !!!!

M-am hotarat la un carucior cum si-a cumparat Anaxena, inca nu stiu culoarea si inca nu am facut nici masuratorile, daca ne intra sau nu in portbagaj.

Nu, Yasmi am 36 de sapt incheiate si am intrat in 37.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 37+ Rares Andrei

AMR 2 saptamani

sa masori bine ca mie mi se pare cam mare!!
pai 37+ (cum ai tu la semnatura) inseamna ca ai 37 incheiate si ca ai intrat in 38! . si m-am uitat in listuta si ai sarcina cu o sapt mai mica decat a mea. eu am 38 inheiate maine.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 9 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

miki ,pe tine te stiu,ca mereu ai tinut sa imi zici cateva cuvinte frumoase la prelegerile mele mari cat o zi de post si-ti multumesc, sincer. uite eu de ex. as inlocui cu placere banii cu niste cuvinte frumoase, care sa-ti mangaie inima. crede-ma , ca luand-o pe procente, sunt mult mai rare, decat celelalte .chiar dc cuvintele nu tin de foame, sau nu poti plati intretinerea cu ele,cui nu-i plac? nu ne insenineaza ele ziua,cand uneori credem ca e stricata de dimineata si nimic n-o poate schimba? nu ele sunt motorasul sa mergem mai departe in ceea ce ne-am propus sa facem in viata,la servici, in familie?
-referitor la bebelina- doamne cat te mai inteleg. al meu s-a trezit ieri la 18..cand am inceput sa ma imbrac sa mergem intr-o vizita scurta.acolo am baut suc de piersici si tare ii mai placea la smecherla apa acasa nu a reactionat, dar la suculet..
- catank- tu ziceai de cola, ca nu e buna. off, dar oare noi nu stim asta? eu am zis ca nu am avut pofte in sarcina asta, treb sa ma gandesc ce as vrea sa mananc, doar ca sa mananc mai mult..dar dupa cola mi s-au scurs ochii intr-o zi pe la 3 luni, cand varsam de zor. intra dr. cu care lucrez in cabinet, dupa garda, band dintr-o sticla de jumate..iar eu ma uitam la el ca tembela, cu balele pe alaturi, cum sorbea.., ii vedeam si marul lui adam cum se misca, si placerea pe care o simtea dupa ce sorbea cate o ingititura..l-am asteptat sa termine de savurat acea gura de cola, si i-am intins cana mea de pe masa, sa-mi puna si mie un pic..mic de tot..el cica- "dar am baut cu gura" cu un glas moale si nevinovatiar eu- "ce-are aface, puneti-mi un pic" in gandul meu- "ca dc nu, va tai jugulara"
- de cate ori am gustat in sarcina cola, am baut 2 sorbituri..ce sa fac, sa ma uit la oameni cum sorb langa mine? ii simt si mirosul in acele momente.. ascult susurul bulelor de acid care se sparg de lateralele canilor, iar eu sa continui sa -mi beau cana de apa? la cate chimicale suntem inconjurati, ca nici in carnea de pui, nici in fructe, nu mai poti baga mana in foc ca n-au hormoni,sau ingrasamintele in care au crescut morcovii? sau gazul de esapament cand trecem prin parc, si pe langa trece o motocicleta? sunt toate toxice, traim intr-o lume toxica, dar dc tratam cu moderatie, dc cantitatile sunt rezonabile..speram ca efectele negative sa fie cat mai mici..
- iar visul meu - care ii socheaza pe cei care nu stiu ca nu voi alapta- e ca a 2-a zi dupa cezariana, sa-mi aduca sotul o sticla de jumate de cola, s-o beau pe sustache pana imi vine sa merg la baie, drept rasplata ca m-am abtinut astea 8 luni.iar lumea imi raspunde- nu ai voie, ca ai sa alaptezi, fericita ca imi anuleaza visul, iar eu perversa imi zic in gand- gandidu-ma la bulele alea-"s-o crezi tu!!!"

33 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 3 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Sa stiti fetelor ca astia de la vama iau spaga-spaga organizata (ca vad acum la tv), nu medicii, carora noi le dam dupa actul medical pentru ca suntem multumiti si simtim ca le datoram starea noastra de sanatate... ganditi-va ca ginecologii nostri vim noaptea de acasa cand nastem noi, desi nu sunt obligati (ar trebui sa nastem cu medicul de garda-asa este in strainatate, acolo nu ai posibilitatea sa alegi cu cine, cand si in ce modalitate nasti, practic, cu cine nimeresti), asa ca e normal sa-i recompensam pentru asta... nu am vrut sa intetesc si eu conflictul, dar asta e parerea mea.

viss de 2 ori pentru tine

Gravidutza fericita 37+ cu
AMR 6 ZILE!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Neatza!
Pisuc, Viss, eu am intalnit foarte multi medici buni, si tineri si mai in varsta si nimeni nu mi-a cerut absolut nimic. Pe de alta parte e normal ca medicii, ca toti oamenii, sa aiba zile mai bune si zile mai putin bune dar asta nu inseamna ca nu vor sa te ajute daca nu le dai ceva. Am umblat foarte mult prin spitale in ultimii ani, la 20 de ani mi-am descoperit o malformatie renala, chiar stiu despre ce vorbesc. Am 3 operatii la activ. Chiar si acum in sarcina asta am destule probleme din cauza rinichilor. De aceea nu sunt foarte activa pe forum ... numai eu stiu cate medicamente si proceduri medicale am suportat pe timpul sarcinii ... si cu toate astea am mers si la servici pana la 33 de saptamani. Abia astept sa nasc si sa vad ca totul e bine-bine!

Oricum, ce vroiam sa spun e altceva. Nicaieri, in niciun spital sau cabinet nu mi s-au cerut bani care sa conditioneze un act medical. Ca am vrut noi sa dam asta e cu totul altceva, dar banii oricum ii dai dupa interventie, nu inainte, si nu vad cum un medic iti conditioneaza acest lucru cand el aproape si-a terminat treaba. Eu cred ca noi (romanii) dam si apoi ne place sa ne plangem. Daca dai fara sa iti bage nimeni mana in buzunar care mai e rostul perpetuarii ca ideii ca "se da la dr. ca altfel nu esti bagat in seama"? Chiar acum cateva saptamani am fost la un medic care m-a uimit in sensul bun, m-a linistit, mi-a strans mana si mi-a zis ca totul o sa fie bine, mi-a urat sa am o nastere usoara etc. fara nici un fel de atentie si fara nicio recomandare. Am mers doar cu dosarul de analize pentru inca o parere - si am mers in spital, nu la un cabinet particular.

Ce am observat este ca de obicei asistentele sau infirmierele sunt cele care de multe ori neglijeaza sau conditioneaza actul medical de ceva, tot ele perpetueaza ideea de a da la dr., cunosc tarifele etc. Dar asta cu asistentele e cu totul alta discutie...

Mother to be 35+ Vlad

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!!

Andreea, Delia felicitari pt noile semnaturi!!!

Delia si eu am intrat astazi tot in sapt 33, deci avem 32 incheiate!!!

pt toate burticile

Ally , Eduard 33 sapt bebe

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Madutza, Simo...va asteptam cu vesti bune de la eco!!!
Lavinia, hai ca mai ai si tu cateva ore!!!

Mai mergea cineva astazi??

Anaxena, stiu ca a plecat de Buc, dar am uitat pt ce....oricum...te asteptam

Ally , Eduard 33 sapt bebe

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinam spune:

Eu nu am intalnit medici care "sa ceara" pur si simplu. Si am avut destule intalniri cu ei. S-au purtat f frumos cu mine chiar daca nu le-am dat nimic. Nici macar o ciocolata. Iar unde am incercat sa dau , am fost refuzata, eu am fost cea care s-a simtit penibil, ca am indraznit sa intind "plicul".
Sunt de partea voastra visssi pisuc.

sorina
mami de Tudor 4 ani , un ingeras ian 2010 (16 sapt), si acum 32+

Mergi la inceput