Flut.de mart-apr 2011(147)BvGimihaela!Hai Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 11
lalely07 spune:
Ailed...eu nu beau cafea deloc...Am reusit sa ma las de ea de vreo 2 ani..Si asta pt ca beam cate o cana jumatate..DE atunci gata!!!
Nu am mai gustat niciodata..si mie teama sa gust iar sa nu ma apuc din nou..Asa a fost si cu fumatul...M-am lasat in facultate si de atunci nu am mai avut curajul sa fumez pt ca nu pot stii daca nu ma apuc din nou..Viciile astea nu le poti controla...
Acum ies la o plimbare..ca-i frumos afara si sa iau si ceva pt aceasta problema..
Va pup si vb peste 1-2 ore!!
29+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
felicitas spune:
Buna dimineata burtici! Asa de bine am dormit!
Acuma de dimineata am gasit pe chilot un firicel alb pe chilotul negru asa ca l-am putut observa mai bine, nu foarte mare si diferit de secretiile normale pentru se desprindea asa parca in fasiute mai mici ca niste fibre mai moi si oarecum elastice, dar perfect alb-galbui, fara nici un roz si nu foarte mare, micut. Cred ca e dopul meu care incepe sa se dezmembreze asa incet. Deci grasunica e pe venite, nu foarte curand, dar oricum nu mai sta 3 saptamani cat scrie in AMR-ul meu,ar trebui sa modific cu AMR maxim 3 saptamani.
Pisuc eu cred ca nu trebuie sa te simti, Rynna vorbea in general. Stiu ca ai muncit foarte mult ca sa ajungi aici si e dureros sa auzi pe cineva ca vb de rau pe cei care lucreaza in bransa cu tine, dar din pacate unele din aceste vorbe sunt foarte bine fondate.
Eu pot sa zic ca gasesti si medici foarte buni care nu asteapta, de fapt cei mai talentati medici de obicei nu prea asteapta bani, isi fac oricum datoria. Eu cred ca avand in vedere contextul din tara noastra, un medic trebuie sa-si exercite meseria astfel incat prima grija a lui sa fie sanatatea pacientului, daca pacientul doreste sa ii multumesca, mi se pare normal sa accepte , pt ca si un doctor e om si are nevoile lui materiale, daca nu poate pacientul sa ofere bani, atitudinea lui nu trebuie sa se schimbe.
Eu vreau sa va zic ca la Cluj am intalnit destui doctori care nu asteapta, ultimul caz chiar marti cand am fost la control la oftalmolog, foarte draguta d-na doctor a vb foarte frumos cu mine cand m-a vazut mai ales ca sunt graviduta, din frumusica nu m-a scos , si cu toate batranelele ce erau acolo le zicea mama. Si am fost la stat la un spital de ala de pe vremea lui Pazvante,dar la ea in cabinet era foarte curatsi ordonat, plin cu flori. Deci omul sfinteste locul.
Rynna pupici nu te enerva trebuie sa fii fericita ca vine Sofica!
Feli cu Miriam in burtica 37 +
AMR 3S
bb_yasmi spune:
roxy [pai atunci la banuti astia sigur gasesti ceva frumos si calitativ. mai ales ca tu nu vrei nici landou, nici scoica. uitate la modelele de la ABC DESIGN, HAUCK, CAM, NGLESINA, GRACO, CHIPOLINO, PEG PEREGO, ......,...
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 9 zile !!!!
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Stefana Revin, sa-i raspund si lui Lalely. Si eu ma confrunt cu o constipatie rea de cateva luni. Adica nu ies cu nimic, doar fff putin cu cupozitor si atat. Nuami ca nu am probleme, nu ma doar nimic, nu ma balonez, nimc. paraca as fi un sac fara fund, mananc si naiba stie unde se duce Si in cautarile mele am auzit despre un sirop laxativ bun, care merge si in sarcina si mi-am promis sa-l incerc, insa am tot uitat sa merg la farmacie. Dar m-am hotarat, ca asa nu se mai poate. Se cheama Duphalac si uite ce zice prospectul: Constipatie: Duphalac poate fi recomandat ca laxativ in constipatia acuta si cronica. Este utilizat mai ales in urmatoarele cazuri: defecatie dureroasa, asociata cu fisura anala si hemoroizi; restabilirea scaunului normal la copii si la varstnici; postchirurgical si la pacientii imobilizati la pat; in sarcina si perinatal; in prevenirea formarii fecalomului; dupa utilizarea de medicamente care determina constipatie. Eu, una, o sa merg zilele astea sa-l iau si sa-l incerc si iti spun cum e. Mie medicul mi-a spus ca pot lua laxative, pt ca majoritatea sunt pe baza de plante si nu fac rau. Dar am evitat pana acum... Stef 33+ cu Tudor Stefan AMR 7 saptamani It's nice to be important, but it's more important to be nice. |
Duphalac mie mi se pare apa de ploaie, l-am luat eu de curand pentru Andrei.
Isi face efectul dupa 3-4 zile de la prima administrare si costa si 300 si ceva de mii.
Mult mai eficient mi s-a parut Milchzuker-ul de la Humana.
Mamica fluturasului Andrei si 38+ Maria
bb_yasmi spune:
happy si eu le-am incercat amandoua pe buburuza....nu a avut efect nici unul....poate depinde si de organismul fiecaruia, nu>??
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 9 zile !!!!
roxy_s spune:
bb_yasmi intrebam de carucior de la Primii Pasi pentru ca mi-a zis cineva ca este nu stiu ce oferta in Carrefour si ca sunt faine, si ca sunt nu stiu cum, cu landou....si de aia.
S-a intamplat minunea mult asteptata37+
AMR 2 sapt!!!
viss spune:
buna dimineata, fetelor!
- bafta celor care merg la eco azi!
- felicitari ptr. al 2-lea bebic al odiseei, sa fie sanatos iar parintii sa se bucure de ei la maxim
- vad ca incep si la noi nasterile , contractiile, si chiar pierderile de dop
- eu m-am trezit azi cu bebicii misculand- asa ca sunt tare linistita si fericita dim.am inceput sa ma trezesc la 5 si pana suna ceasul sotului la 7, ma gandesc la tot felul de lucruri- de ex. am constientizat ca nu am paturica roz, decat 2 albastre, nu am decat un prosopel cu gluga,si nici combinezon roz-in schimb am 3 albastre.treb sa vb neaparat cu nasa- imi iau inima in dinti ca ei nu aduc in discutie subiectul copii- sa nu cumva sa-mi ia alt combinezon pe bleu ca fac infarct cu 4unul e bleu palid- aproape alb, as putea-o imbraca cu el, dar totusi nici unul alta culoare?
33 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:
AMR 3 SAPT.
cami_antonia spune:
neata fetele si de la noi
ma simt ca batuta din cauza muncii de ieri
si azi avem de munca
la fel
asa ca nu ma dati disparuta
poate ne auzim mai mult dupa masa
sau pe seara
sa aveti o zi frumoasa
si bafta celor care merg la eco
simo cu predilectie ma gandesc la tine
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 32+ PETRA ADRIANA
AMR 7 SAPTAMANI
irinuca05 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota 2. voi aveti contractii( intarirea burticii si noaptea cand stati in pat?), eu una da... parca e mai rau cand ma asez, si imi trece cu mana lui iubi pe burtica-concluzia e ca bb vrea la tati in brate? pe bune aveti din astea? mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 33cu dodoloatza frumoasa AMR 5 saptamani 69/11 |
Delia si eu patesc asa. uneori bebelina se rasuceste atat de tare, incat ma doare, ma deranjeaza. Si se linisteste doar cand pune tati mana. Cand atinge tati burtica, parca ingheata bebelina. contractiile le am seara la culcare sau in timpul noptii, cand ma ridic din pat sa ma duc la toaleta.
31+
AMR 9 saptamani
ailed_dota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui irinuca05
Delia si eu patesc asa. uneori bebelina se rasuceste atat de tare, incat ma doare, ma deranjeaza. Si se linisteste doar cand pune tati mana. Cand atinge tati burtica, parca ingheata bebelina. contractiile le am seara la culcare sau in timpul noptii, cand ma ridic din pat sa ma duc la toaleta. 31+ AMR 9 saptamani |
ce iti e si cu fetele astea... doar cu tati...
eu credeam ca nu e in regula sa le ai noaptea...
oricum are bb si de mami grija cum face ceva treaba se intareste burtica si o trimite in patut
mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 33cu dodoloatza frumoasa
AMR 5 saptamani
69/11