**Buburuze de 2009 in actiune(6)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

sotul meu este in operatie de 15 minute. tocmai am primit telefon de la socrela care are tensiunea pana la cer. probabil ca si mie mi-a crescut tensiunea ca m-a palit brusc o durere de cap foarte puternica. asa ca am tras o lulea, desi n-am mai fumat de 2 ani. ufff.. greu e sa astepti.

fug la scoala si revin...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Mady-sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!Suntem alaturi si ne gandim la tine1

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Mady curaj,dumnezeu e mare si o sa fie bine.
Am venit acum din oras..fata a fost un model de cumintenie,am probat gecutza dar era mica..si mai mari nu aveau...macar s-a distrat fiica-mea de minune.
Am trimis pe mailul comun cateva poze cu maimutza mica si cu ghetele care sunt o minune.Comode si calduroase si alearga cu ele de rupe.

Mai vin io,tre` sa fac curat si cand se trezeste maimutza plecam iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna si de la mine

Eu is bagata cu totul in treburi asa ca nu am timp de nimic...am inceput cu munca de la 7:30 si nu mai vad iesirea din ea...Mai are rost sa zis ca ma doare picioarele si spatele de mor?! Nuuu...ca daca muncesc nu se mai simte

Mady acum am citit printre picaturi ca azi e ziua de operatie a sotului tau (stiam ceva dar nu eram sigura..eu tot aveam in cap si data de 16) Sunt si eu alaturi de voi si sa dea Domnul ca sa decurga bine operatia. Asteptam vesti

Cris ce s-a intamplat cu tatal tau?! Sanatate multa..Nu am citit din urma deloc inca asa ca nu am nici o idee dar recuperez eu si aflu.

Va pup pe toate si sper sa reusesc sa recuperez intr-o zi...

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 34+ o printesuca mai mica

AMR: 6 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Am sosit si eu la apel, am fost la dentis fiindca mi-a cazut o masea, a incercat sa mi-o construiasca sa vedem cat tine fiindca mai aveam doar doi colti. Am primit anestezie si abia acum imi revin, incep sa-mi simt buzele ca nici manca n-am putut ca parca-mi curgea din gura...apoi am fost la posta cu niste colete, piciu a fost cu soacra si se pare ca se obisnuieste cu ea, sper...
Happy Valentines Day sa va iubiti mult...eu sunt suparata caci soata nici macar un buchet de ghiocei nu mi-a luat ca nu costa mult, asa ca
Emo hahaha ba mai imi vin blugii dar m-am ingrasat 3 kg, m-am pus pe cantar si era sa ma speriu cand am vazut deci musai luate masuri, azi tre sa bag spanac cu ou si rosie iar diseara carne de vita dar va fi de pui, o adaptez umpic cura sa vedem cum iese asa [:d]...bine ca pana la urma au fost piticii de nedespartit...ma bucur ca esti umpic mai bine cu raceala
Mady sa ne spui cum se simte soata dupa operatie, tin pumnii sa fie bine....exact asa face si Rares nu suporta sa ne vada cu caciuli in cap, face urat, nici prosopul in cap dupa ce fac baie n-am voie sa-l pun, sau sa ma vada cu vopseaua in cap, doamne fereste hai ca m-am mai linistit umpic, oricum si eu am un copil incapatanat 100%. dulci...si eu uras iarna cu haine atatea pe noi ca niste cepe
Ema ms, sincer m-am mai linistit oleaca!
Simina ai mult de lucru? Cand faceti petrecerea de mot?
Calipso am vazut printesa frumoasa tot mai frumoasa e si ghetutele sunt f frumoase sa le purtati sanatoase, imi pare rau de gecuta dar mai cauti si sigur vei gasi
Getik mami azi cand m-ai sunat eram la dentist in plina constructie de masea si nu puteam nici sa iau aer da sa vb[:d], las ca vb noi mai incolo sau maine
Picky spor si ai grija nu te obosi foarte rau pls
Cris pe unde umblii? Sper ca sunteti ok...esti la tata?
Va pup si revin eu mai tarziu!

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna gagici,stiti doar ca nu scapati asa usor de mine
Am avut un weekend foarte plin,si azi o zi tare incarcata....au fost si bune,si rele..dar in principiu a fost ok.

lali am trimis poze cu tortul,dar uitasi sa pun linkul..stai asa ca l-am adaugat acuma
lavi da,a fost super incantat de tort si nu i-a venit sa creada ca nevasta-sa inca nu si-a reveni si are tigla lipsa

merci mult de ajutor felete,mai intai sa merg la notar cu el sa-mi faca o procura ca sa alerg in numele lui si apoi va cer mai multe informatii

alic nu cred ca ma sa-i dau osteocare,cel putin nu de pe acum...mai ales ca nu-mi fac enazuri la mancare si manaca lactate si fructe si nu prea ii vad rostul.Poate in viitor o sa incep sa-i dau.Pediatra fetei e cam in etate,si chiar ea mi- a si zis ca mirunica mea nu are nevooie de nici un fel de supliment,atata timp cat nu e un copil mofturici si papa din toate.Acu referitor la linkul cu autismul..pai mi se cam pare o stupizenie...cum sa spui ca la 1 sau 2 ani daca copilul nu poate sa se converseze cu tien inseamna ca are autism.Dar de parintii sau bunicii nostri ce sa mai zic?ca au stat legati ca fix sarmalele pana pe la 1 an si ceva de nu stiau sa merga sau sa spuna mama pana la 2 ani?Copiii nostrii sunt bine ,da?
lali fata,nu am mai mancat napi de ......multttttttttt timp,dar stiu ca sunt foarte buni si dulci.Cu spanac verde te ajut eu daca vrei,ca daca se incalzeste imi rasare mie ca pusesi cateva randuri bune de asemena verdeatanu de altadar si eu sunt mare amatoare de salate de spanac
calipso te referi la faptul ca trebuie sa-i faci gauri fetei in urechiuse?mergi la dr. unde o ai inscrisa pe Eva si vorbestye acolo si sigur nu e o procedura complicata.P.S. foarte faine ghetutele
picky deci esti o fericita ca puca a dormit toata noapteasper ca sa inceapa sa doarma de acum toata noaptea ca o sa ai si tu nevoie de odihna mai ales ca vine si printesa mica
lavi ce ai fata?revino-ti cum poti tu sa spui ca te duci la dr. ca raresul nu-i ok??fata,vezi ca te bat.
mady cred ca deja la ora asta s-a incheiat si operatia,cum e sotul tau?ceva vesti?sunt sigura ca a decurs totul cu bine,dar te asteptam si pe tine sa ne confirmi
ema fata,eu astept dragobetele ca de sarbatori imprumutate nu prea ma omor..moamaaaaaaaaaaaaaa ce ginere terorist am eu manca-las totusi,nu trebuia sa o chinuie pe puca ca e de-a noastra,dar ma bucur ca puteti sa va intalniti si sa vorbiti,ca eu m-am plictisit singura pe aicea.
ema adica doar o amarat de suzeta a fost arma ei de aparare?? cred ca v-ati distrat pe cinste cu traznaile piticilor
lavi lasa fata,ce sa mai zic de al meu ca ia flori la catel si buchet ca la mort cu 4 fire de frezie??asa ca mai bine deloc.Azi nu am trecut pe la el ca stiu ca e pe maini bune,la bunica si are grija de el,iar eu nu am avut masina acas,dar nai tarziu cred ca dau o fuga sa vad cum e.

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

multumesc pentru gandurile bune!

operatia a durat mai mult decat preconizau doctorii, a durat 3 ore, si a fost mai dificila. inca nu se stiu rezultatele, dar prognoza nu este foarte buna. s-ar putea sa mai aiba nevoie de o alta interventie peste cateva luni si tratament indelungat. deocamdata este acasa, se simte rau si trebuie sa stea numai cu capul in jos. maine va merge din nou la clinica pentru perfuzii, antibiotic injectabil si control. apoi va trebui sa umblam dupa concedii medicale. medicul de familie era dispusa sa-i dea c.m. inainte de operatie, dar dupa operatie trebuie c.m. de la oftalmolog asa ca avem de umblat si acolo.

in fine... vom vedea cu timpul. luam fiecare zi, asa cum vine, si incercam sa trecem peste ea.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

picky am vazut pozicile..toatefata,sunt nioste scumpi puca si cu giner-miu cum se joaca ei,e clar ca totul devine un camp de lupta cu atatea jucarii imprastiate sa mai pui poze ca astea au fost putine,da? si ceva pozici cu burtica vreau ca pe cusrac o vazusi cat de sexoasa edar nu te vad pe tine deloc pe acolo..

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

a venit in sfarsit dupa2 zile de munca ca berila[sambata si duminica] sia zi haihui in oras si ary la mama. am fost azi la cosmetica si am zis ca urlu de durere cand ma epilat pe fata, dupa l-am sunat pe cez si i-am zis ca stau cu paru pe fata cat casa si nu mai duc plangeam de durere si acu ma ustura, singura solutie este sa ajung iar laspitalu militar la bucuresti dar cam greu cu bani... gata cu plansu tre sa merg inainte ca si daca pic nu ma ajuta nimeni sa ma ridic

cris imi pare rau de tatal tau, vezi ca ai mult de alergat si daca vreis a rezolvi o treaba scoatel la pensie pe afectiunea lui reala ca sa fie mai usor, a mai facut dogio azi prosti sa te supere? am vazut siliconatele bestiale si cez a salivat nitel la ele.

mady imi pare rau sa aud ca nu a fost chiar un suces, lasa ca urmatoarea o sa fie bine ai grija de tine fi tare sa poti sa il sustii si pe sot

lali ai niste pofte frate de mai omorat si eu am ramnit dar la ceva mai firesc capsuni cu zahar, si nu am ancat niciodata napi

ema si pe mine ma muscat ary rau de deget ma invinetit, si am muscato si eu dar in joaca cat sa simpta si de atunci nu mai musca, ma bucur ca va-ti simtit bine la piky, si vati distrat,este baiat si vrea sa isi impuna autoritatea, si dariusica este , cand o fi mare sa il faci fotomodel

piky mami nu mai munci atat ca vrem bebelina la termen, imi este un drag de stefi, e o frumoasa si cu parutu ei

anna cred ca ai multa treaba de nu intri si vladutu

alic am inceput sa citesc la acel topic sidupa o pagina m-ia trecut unele sunt aberatii, naty

simina tot bagata in acte?? andutu

fetelor azi au navalit rusii peste mine si sunt varza, cu niste dureri criminale

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaa,
haideti la o ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

imi bag picioarele in ea de potaie ca mi-a dat trezirea la 6 si pana acum 1 ora am tot motzait dar mi-a trezit-o si pe miru si ciu-ciu liniste

getik acu si tu fata...pai baba sufera la frumusete,nu stii?nu am fost in veci la salon sa ma epilez nici macar pe un bulan,am acasa ceara,benzi,epilator si ma sexosesc singura.Nu stiu daca as rezista sa ma defriseze cineva fara sa urlu.Binenteles ca pe afestiunea lui reala o sa alerg sa-l scot,dar pe care din ele?ca e copt tot.Cred ca dogio si fi-mea or sa faca prostii in fiecare zi,ca altfel si nici nu se poate... .Stii ca durerile din timpul perioadei nasoale nu sunt tocmai ok,nu?Ar trebui sa mergi la un control si sa spui asta ca sigur te ajuta dr.
mady stii ca suntem altauri de tine da?Tine capul sus ca totul o sa fioe bine intr-un final

BAZAR

Mergi la inceput