**Buburuze de 2009 in actiune(6)**
Raspunsuri - Pagina 11
calipso_zeus spune:
A si am vazut la un magazin de asta de copii,am uitat cum il cheama,o gecutza de primavara,destul de grosuta dar foarte faina,dopo dopo..pentru prima data in viata mea am vazut haine pe care scriau masuri normale,in cm copilului si faine si accesibile la pret..55 ron pe 92-102...asta e pentru fii-mea..maine o iau si plecam sa luam geacaaa...
Pun si poze daca gasesc cablul.
Alic eu am alt mail pentru aici si din pacate -am uitat parolaaaaa
mai caut si eu si daca nu le trimit.
I-a luat soacra-mea cercei fetei...verigute destul de groase cu aur alb si galben,faine...mi-au placut si le port eu pana ii fac gauri fetei ca nu are?Oare cum sa procedez?
va pup mai vin io
Picky_toto spune:
Salut fetelor,
Eu azi am fost ocupata de nu am avut timp deloc la pc, asa ca nici macar sa citesc nu am apucat.
As zice ca maine poate am sanse, dar nu-s sigura...ca am multa treaba si maine..
Ieri a fost super ok, ne-am simtit foarte bine cu Ema, Darius si sotul ei (sper ca si ei s-au simtit bine)...Au fost si ceva evenimente nu prea placute intre copii dar pana la urma au ramas intregi . Pe la 10 am cazut franti de oboseala, iar fiica mea mi-a dormit toata noaptea fara nici o trezire...deci Darius poti mama sa mai vii sa o mai terorizezi oleaca..ca doarme bine noaptea
Sper ca si voi v-ati simtit bine, mai ales ca ieri a fost party-ul sarbatoritilor, ceva poze ati pus?! ca vrea si ochiul meu sa vada ...Incerc si eu sa incarc ceva poze si apoi sa le pun pe mail-ul comun..
Hai va las ca fiica mea vrea sa-si bage piesele de puzzel in olita(ca cica ar fabrica ceva pe olita )..si e musai sa stau langa ea.
V-am pupat si sper sa pot recupera maine
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 33+ o printesuca mai mica
AMR: 7 saptamani!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
lavinia.p spune:
Seara buna gagici, ma pregatesc de culcare si am zis ca intru sa va urez Noapte buna si linistita!
Ema sanatate multa si sper sa fii ok pe maine, unde ai racit?
Alic am citit la subiectul respectiv si iti spun sincer ca am intrat in panica, ma si duc saptamana asta la pediatra pt orice eventualitate sa vedem ce zice...deci dupa ce descriu mamicile acolo Rares e un copil autist ...totusi eu imi cunosc copilul si zic ca e doar incapatanat si face doar cum vrea el, dar totusi pt linistea mea dupa ce am citit acest subiect am sa merg sa vb cu pediatra, mai ales ca nici nu vorbeste si prezinta multe din simptomele descrise acolo...desi ma inteleg foarte bine cu el si nu mi se pare sa fie in lumea lui doar ca nu face ce zic eu tot timpul ci doar cand vrea el...cred ca deja ma repet, ma gandesc cu groaza la asa ceva...m-am intristat umpic cand am citit dar eu tot zic ca e sanatos...te-ai speriat si tu cumva citind acolo?
Lali sa-ti fie de bine salata si eu fac maine spanac ca ma bag din nou la o tura de cura de slabire si maine e ziua cu spanac [:d]....napi? nu cred ca am mancat asa ceva, tre sa dau un search pe dl google sa vad si eu cu ce se mananca
Calipso sa poarte sanatoasa fata cereclasii dupa ce-i faci gaurele si gecuta bineinteles ca vrem si noi s-o vedem dupa ce faci pozici si gasesti cablu[:d]
Picky sa va fie de bine intalneala, sa o tineti tot asa[:d], ma bucur ca v-ati simtit bine...auzi ce incidente ca eu is curioasa de felul meu si si Lali nu?....am vazut si pozicile cu teti ce scumpa-i, ce dolofanica e, o dulceata, am vazut ca te ajuta la curatenie, am vazut si buba de la nasuc, sper ca i-a trecut, l-am vazut si pe Darius ce frumos se jucau ei acolo, iar pozicile aruncata intre frunze sunt dementiale..o vazui si pe Ema cu una bucata sot frumosi amandoi...dar n-am vazut burtica ta imi era dor sa te vad si pe tine!
Gata ma bag la somn. Va pup pe toate si pe toti!
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
alic spune:
Lavi, fii pe pace, mie mi se par exagerate parerile de acolo si mi se pare deplasat ca, numai pt ca nu vorbeste un copil, sa fie catalogat ca autist pai daca te uiti la albinute, mai bine de juma ar fi autisti??? no way!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
rochite pentru printese
calipso_zeus spune:
Lavi revino-ti ce naiba.Chiar crezi ce spun alea de acolo?Pai foarte multi copii nu vorbesc,la 1 an juma sau...au diverse stereotipii.Chiar crezi tot ce spun x si y?
lavinia.p spune:
Buna dimi gagiile!
Va las o ca vad ca nu prea v-ati inghesuit azi, dormiti toate?
Mady suntem alaturi de tine, sa iasa cu bine opertia sotului, sa ne dai de veste cand poti
Alic, Calipso nu ma iau intru totul dupa ce zic fetele acolo fiindca il cunosc pe Rares si vad ca ma pot intelege cu el, vad ca se joaca, nu sta de parca ar fi in lumea lui, dar totusi m-am alarmat umpic vazand multe lucruri care le-au descris fetele acolo si pe care le face si rares, mai ales ca el e obsedat de trantitul usilor si ar face si el lucrul asta minute in sir, dar eu zic ca nu e cazul dar cititnd acolo am zis ca mai bine sa fiu sigura asa ca voi merge la pediatra...stiu ca sunt exagerate multe de acolo...multumesc de incredere
Ia restul fetelor unde sunteti, treceti rapid la apel ca daca nu pun bota pe voi
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
emanouela spune:
neata si Haaaapppppyyyyyyyy Valentine's Dayyyyyyyy!!!!!! sa fiti iubite si sa iubiti
eu tot in pioneze sunt....parca putintel mai bine dar c capul stau ft prost, nu ca inainte stateam mai bine, dar acu e si mai si
lavi sarumana, nu stiu....am facut baita si am stat dezmatata prin casa, de acolo banuiesc ca in restttttt, nu aveam unde....de sambata seara i-am zis si lui Picky ca am asa vaga senzatie ca ma paste o raceala....si iaca. pffffff....incidente intre copii....poi cu ce sa incep, Darius a pus monopol pe toate jucariile, nu conta ca nu erau ale lui, a tras-o de par de vreo 2 ori, bine ca nu tare, de hainute (eu cred ca vroia sa o vada dezbracata) si cireasa de pe tort a fost cand pt prima data in existenta lui, m-a musca pe mine destul de tare si dupa pe Stefi usor pt ca am fost pe faza....drept pedeapsa l-am muscat si eu, asa ca sa vad cum e....mama nebuna...da de atunci nici macar tentativa nu a mai avut sa muste, sper ca a invatat ca nu doar el are dinti. in rest s-au descurcat ei intr-un fel....ne-au flendurit si creierii cu o orga, am dansat (ce da din buci Stefiiii, imi venea sa o manancccc)...cert e ca la final Stefi vroia sa doarma cu Darius, si chiar comenta ca nu se ducea in patut, la ea. ca asta in mare. nu-ti mai vin blugii de faci dieta????
Picky stii ca ne-am simtit super....papa bunnnnnnnn, deci am un nou scop in viata acu, caut scula din aia asa deci, a dormit bine.....ft bine, al meu s-a trezit de 2 ori plangand, cred pt ca era prea obosit....a adormit repede inapoi
sper sa intru mai tarziu cu mai mult chef
pana atunci va pupacescccc
madyrizi spune:
bunaaaaa!!!
eu am emotii ca imi e plecat barbatu' la razboi . astept cu telefonul in buzunar, dar nik. i-am zis sa-mi dea tac-su un bip cand intra in operatie . nik. tocmai ce-am primit un mesaj si mi-a sarit inirma. era de la orange . astept...
multumesc tuturor fetelor , ca sunteti alaturi de noi si speram sa iasa totul bine.
picky, ema, frumoasa zi ati avut. imi inchipui ca ati picat late seara. picky a fost o lady si nu a vrut sa detalieze ce a facut darius , dar ema... carcotasa, l-a parat pe bietul baiat. imi inchipui ca nici stefi nu s-a lasat mai prejos .
cris, eu ma simt tare usurata dupa ce trece cate o zi de nastere din familie. parca am trecut de ceva greu , de un examen. bine ca i-au placut sotului siliconatele. nici nu avea cum sa nu-i placa: dulci, ditamai, stateau la orice degustare ...
alic, si eu cand citesc subiectul ala imi fac idei. eu l-am citit mai demult. mihaita al meu nu socializeaza cu nimeni daca nu-l cunoaste. dar deloc. adica nici un zambet,nimic. nu-i plac barbatii cu ceva pe cap, cu ochelari sau cu mustata. face numai ce vrea el si bate din picior daca nu ma conformez. il scot eu la liman, aplicam instructia de armata. nu cedez nici un pas cand e incapatanat.
calipso, vezi ca esti trecuta la "pentru copii.." ca ai haine de dat. eu nu-s trecuta ca am fost rea .
lali, esti mortala cu napii tai. alte pofte n-ai gasit si tu? eu n-am avut pofte in nici o sarcina. am mancat ca vaca, dar nu am avut pofte.
eu ma pregatesc de plecat la scoala lui alex, ca cu bebe dupa mine imi trebuie 3 sferturi de ora sa ies din casa. urasc iarna. nu suport sa ma imbrac gros si mai ales copilul...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
emanouela spune:
nu mady, nu s-a lasat mai prejos....i-a tras si ea o suzeta in cap
lavi calmeaza-te mama.....copii fac repeat la cate o chestie de iti vine sa o iei pe campii, si tu ai facut, si eu si fiecare dintre noi....stai sa ajungi la faza cu de ce...te va intreba aceeasi chestie de 100000 ori....si Darius ia cate o usa si da cu ea de perete de ma nauceste, sau inchide si deschide un dulap de ii sar balamalele si e absolut normal... nu-mi fac pobleme deloc....stiu sigur a aude, chiar daca de multe ori am impresia ca vb singura...pt ca coopereaza in multe, duce pampers la gunoi, cand aude cheile in usa e acolo, cand ii zic hai afara ii lucesc ochii si se aseaza sa il imbrac, ii zic sa duca ghetele,le aduce, deci aude...nu vrea sa auda cand ii zic sa nu mai scoata cd uri, sa nu mai umble la butoane, etc...