**Buburuze de 2009 in actiune(6)**
Raspunsuri - Pagina 10
cris_82 spune:
Azi cica am iar musafiri,dar putini de data asta.Si dupa masa mergem la taica-miu sa vad cum e.
lali pai cand fac rost de poze,o sa pun si linkul ca sa fie la loc de cinste si sa avem de unde ne ispira.Deci si la voi s-a lasat cu chindie mare si numai bunataturi.Eu nu m-am lasat aseara pana nu le-am dovedit pe toate..asa ca spor la treaba
alic zi-mi cu ce se mananca osteocare ca eu lu' miru nu-i dau nimica.
getik spor la spalat vase si tie fata
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
lavinia.p spune:
Buna dimi fetele cucuietele[:d], ma servesc si eu cu cafea
Va multumesc tare mult de complimente, a crescut inima-n mine drept sa va spun, oricum pt mine e cel mai cel [:d], multumesc
Calipso pizza fata tre sa-mi bag sotul la bucatarit ca el face pizza buna, ai reusit cu pozele?
Sorilea a chiar imi aduc aminte ca parca am vazut dincolo pozici si cu el tunsulici si e la fel de frumos si tunsulici, iar dc creste inapoi ondulat superrr
Simina weekend placut si voua (cam cu intarziere dar ieri n-am avut timp nici sa suflu)
Mady tin pumnii pt maine, cand poti sa intri sa ne spui cum a decurs operatia. Suntem alaturi de voi , sa iasa bine operatia si sa se recupereze cat mai rapid sotul
Lali cum v-ati petrecut de ziua sotului? ma bucur ca sarcina decurge normal si bb e bine..chiar buna idee cu retetele pe mailul comun, votez si eu pentru
DanaMi aveti grija de voi si bebe sa stea in garsoniera pana cand trebuie, macar 38 de saptamani, am vazut si pozicile cu Bubu, e adorabila s-a facut domnisoara. dulci si sa ne dai de stire cand vine bebe....ce frumoasa semnatura si ce putin a mai ramas.....a si bafta lui Cosmin
Getik nu stiu ce sa zic legat de baitza, chiar nu stiu, poate o fi obisnuita doar cu cea de acasa? off e rau fara carutz, mai cauta la bazar sau la mamicile de pe picasa, sunt multe care vand
Criss offf a vazut tortul inainte? da banuiesc ca i-a placut la nebunie...ms de urari sa-mi traiasca caci e deosebita...ma bucur ca ati clarificat, chiar m-am speriat cand am vazut ce nervoasa erai pe el, am vrut sa te sun dar mi-a ramas nr de tel in cel vechi care l-am aruncat nu s-a salvat pe cartela si n-am putut sa te sun...pls mai da-mi-l odata...pacat ca nu-i auzi, ti-am zis musai sa-ti faci sonorul[:d]...chiar se pune mai repede indemnizatia? tre sa verific si eu, desi la mine cred ca nu se va face exceptie
Calipso si tort?
Cris ma bucur ca v-ati distrat ieri, a fost delicios tortul?[:d] ma refer la gust, fiecare barbat a primit o bucatica din silicoane? abia astept sa vad pozele
Lali imi ploua-n gura
Alic eu nu-i dau osteocare la Rares...pot ce este? dulci
cris ce e cu tata? nu se simte bine?
Va pup si mai revin eu!
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
calipso_zeus spune:
Neatza..vin sa beau cafeaua cu voi apoi fug sa-i iau fetei ghete am gasit la deichman in mall,frumoase si relativ ieftine..59 ron
cris_82 spune:
am primit cateva poze,ca sa le zic asa...vad ca lumea s-a axat pe cum arata tortul,si pe nimic altceva .Le pun acum pe ail si atasez si linkul cu pricina
lavi da,l-a vazut vineri seara ca nu era chip sa bag tortul cu tot cu cutie in fridider ca nu incapea,indiferent cate mutari si permutari as fi facut eu prin el
.Adia nu mai acelasi numar de tel?.Eu zic totusi sa verifici cardul ca s-ar putea sa ai o surpriza si sa-ti fi intrat banutii.Foarte bun tortul,si foarte dulceeeee,si fiecare mascul a avut cate o bucata din silicon,dar partea cu sfarcul binenteles ca a fost a sarbatoritului.
Din pacate a trebuit s aflu de la bunica-mea ca el nu ne-ar fi spus niciodata ce are..Ideea e ca trebuie rep[aos total si mese regulate si de acum incolo fac nici un fel de condimente sai ce poate fi acidulat,fara tigari..si multe altele,ca daca nu isi reorganizeaza viata nu o mai duce mai mult de 1-1,5 ani.Deja e in faza terminala.Si pe deasupra a avut si un accident la munca si are muschii de pe piept zdrobiti.Si l-au amenintat ca daca anunta ITM-ul zboara din firma,iar la vrsta lui nu mai gaseste in veci de munca,si mai ales in starea in ca este.Asa ca de Saptana aviitoare,o sa fac pe dracu in patru si apelez la toate pilele mele si nu ma las pana nu-l pensionez pe caz de boala,ca anticipat nu pot.Am de alergat de o sa-mi sara ochii,ca o sa merg cu el la notar si sa-mi faca procura sa ma imputerniceasca sa umblu in locul lui peste tot.E ca naiba,dar nici nu vreau sa-l ingrop si pe el de pe acuma.mai bine o mai duce cativa anisori..
mady voi sunteti pregatiti pentru maine??Tinem pumnii ca totul sa decurga bine
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
calipso_zeus spune:
Cris imi para rau de problemele tale.Trebuie sa intrebi la comisia medicala de expertiza care este pe langa casa de pensii ce e de facut.Vezi ca toate dar absolut toate cazurile,dupa finalzarea documentatiei medicale sunt trimise la comisia medicala de la Bucuresti.Asa cel putin e acum,dupa ce s-au descoperit ca sunt multi pensionari de boala bine mersi care nu au nimic.Si sa te interesezi in primul rand de documentele medicale,te duci la medicii de la comisia de expertiza si vezi care raspunde de strada pe care sta bunicl tau.Daca vrei informatii iti las pe pm telefonu` meu si ma suni.Eu lucrez la casa de pensii.
lavinia.p spune:
Buna gagicile! Tocmai am facut o baitza bine meritata, vai bine a fost [:d].
Cris imi pare rau de tatal tau, sanatate multa ii doresc, iar dc te pot ajuta si eu cu info legat de pensionare intreaba-ma tata a lucrat acolo pana anul trecut cand s-a pensionat.
deci a avut succes tortul, ma bucur...numarul de telefon este acelasi doar ca atunci cand l-am salvat al tau l-am salvat in telefonul meu naspalitic iar acuma am telefon nou si nu mai am nr tau de tel, te rog sa mi-l trimiti sa-l salvez din nou, de data asta pe cartela[:d]...cum de nu a venit sora ta la chef? si distractie si azi!
Noi dupa masa mergem din nou la mami ca ne plicit singurei caci soata iese din nou la munci. va pupez!
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
alic spune:
Cris, sanatate multa tatalui tau! sper din suflet sa reusesti sa rezolvi cum ti-ai propus, inca o dovada ca traim intr-o tara de toata rusinea
Lavi, Cris, uitati aici www.magazin-naturist.ro/pentru-copii/osteocare,-200-ml-lichid-formula-lichida-cu-un-gust-de---3597" target="_blank">osteocare-ul; stiam ca-i f bun pt noi femeile in general, acum am auzit si de copii carora dr le-au recomadat in loc de calciu...
Calipso, i-ai cumparat ghetute fetei? vrem poza!
ti-am trimis un mail cum ca vreau ghetutele daca n-ai gasit destinatar, dar nu mi-ai raspuns...
fetelor, am citi aseara topicul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150918&whichpage=1 , daca aveti timp sa-l parcurgeti, dati-va cu parera asupra unor idei ca ale mamicii blackgirl sau liliana , pareri avizate ale dr si diagnosticarile facute de catre bebeaca asupra semnelor autismului...
daca m-as lua dupa cum descriu acolo, as zice ca 90 la suta dintre copii au autism??? sunt eu paranoia? sau ele?
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
rochite pentru printese
calipso_zeus spune:
si prietena mea da la fetitza ei de 2 ani si sase luni osteocare.i-l da la 1 an jumate si e foarte bine.O sa incep si eu sa-i dau de maine,ca implinim 1 an juma....
Lali_mete spune:
Fetelor,am si eu o pofta ! De fapt inca una,si ma gandesc la ea,la pofta,de vre-o cateva zile... Maine merg in cautare de napi, napi d-aia porcesti cum li se spunea unde am crescut eu,si la mamaia la Botosani.In piata de langa mine nu am gasit,si sunt tare dezamagita . Nush unde m-a mancat de am intrat pe un blog cu retete raw si acolo am gasit o lista cu mai multe plante despre care noi stim putine,dar care fac mult bine,si am vazut ca in lista era si "topinambur" ,numele mi s-a parut amuzant,am dat click si mi-au aparut in fata ochilor imaginile cu castroane maari de salata facuta din acesti napi,cu ulei,otet/lamaie ,sare si piper,pe care le mancam cand eram copil. Acum nimeni din sat nu mai are in gradina ,ca mi-am trimis sora in cautari . Cica ar fi o speranta la nenea preotu' ,da' ala-i in spital,ca s-a taiat cu flexul la picior ( sper ca nu prea tare ). Deci topinambur=napi porcesti , si eu vreau! Ma poate ajuta careva sa gasesc ? Dau un castron de salata drept recompensa !
A doua pofta ar fi spanacul,pe care am visat intr-o noapte ca il cautam in piata,si gaseam numai salata verde ,si eram tare ofticata. M-am trezit cu niste bale de copil la care ii ies dintii ,si am cautat. Nu am gasit pana ieri in piata,ieri am luat frunze proaspete de spanac,si acum mananc o salata de spanac verde cu rosii si castraveti ...
Revin...
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 9+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii