Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

heidy, nu te speria, copiii mai au astfel de perioade. si fata mea a avut crizele astea vreo 3 saptamani, de mai avem nitel si ne urcam pe pereti. intr-o seara mi-am pierdut cumpatul si am lasaty-o in pat, stateam cu un iepure in mana si ma strambam la ea, dupa care am inceput sa tip vazand ca tot plange: fata, tu nu stii ce scrie in mama si copilu? nu mai plange atata! spalata esti, mancata esti, cacata esti, ce pisisci vrei?
cred ca daca se repeta cam in acelasi moment al zilei,l e posibil sa fie tot colicii. da-i si tu o lingurita de debridat la masa de dinaintea crizei. alt truc superbun e FOEHNUL: pune-l pe burtica cu aer caldut. ii linisteste si caldura, si zgomotul (pediatra mi-a zis ca seamana cu zgomotele din burta noastra). in orice caz, relax, o sa treaca si etapa asta.

pt eritem: nu mai folositi servetelele umede, ci spalti copiii cu apa calda every time, plus dati cu neopreol (unguent), nu mai mult de 5 zile.

am fost si noi afara.

slabit 1 kg cu montignac. yupiiiii!

Adi, mami de ana si ioachim

de acord cu tine cu servetelele.Eu spal fata la fiecare schimbat cu apa calda si un tampon de vata bine strans ca sa nu lase scame,se mai poat efolosi si o bucata de finet.Pediatra la care l-am dus pe Victor a zis acelasi lucru (e a doua pediatra , prima e dr de fam care nu are doar idei bune ) si fata nu are nik la funduletz sau pasa

revin ca plange matza de foame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Neatza !

Multumesc tuturor de sfaturi. O sa le aplic pe rand, poate ceva .. ceva va merge si la bb meu. Ieri a facut o singura criza de plans, cea de la pranz. Seara s-a comportat exemplar, dar noi eram cu frica in san. Oricum l-am culcat pe la 9 seara dupa baita si masaj.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Neata!!!!

Beau cafeaua cu voi azi ca am adormit teroristul

Am descoperit motivul pt care nu manca: nu mai vrea san Ma mulg si ii dau + completare LP (ca deocamdata mai muilt de 125 ml o data nu scot) insa mai papa intre 60 si 80 LP deci MA DECLAR MULTUMITA SI ASA.. Sper s-o tina tot asa.. Plus ca mesele s au scurtat acum de la 1 ora jumate la 20 de minute..

Abia astept botezul ca n am mai fost la restaurant la masa de 3 luni Nu mai vb de dans si muzica Zici ca-s padureata..

A, l am lasat pe pitic 3 ore cu ai mei parinti sambata (am fost sa caut haine pt botez)si i-a innebunit.. Cand s-a vazut singur (fara mami si tati) a inceput sa planga neconsolat si le a luat juma de ora sa l linisteasca Deci deocamdata daca nu poate sta tati cu el.. pauza iesire din casa

vorbeati de caderea parului: e reducere 30% la FORCAPIL la sensiblu. I am luat ieri din alocatie (a venit pe 2 luni) aparat pt aerosoli, azi incep sa i fac cu ser..

Pupici

Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onybony spune:

geniusamb,piticul tau mananca 180 la o masa?
intreb pt ca al meu mananca numai 120 la o masa,la interval de 2 ore juma sau 3 ore...

Mergi la inceput

onybony, mananca la interval de 3-4 ore. de aceea papa mai mult

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

onybony, mananca la interval de 3-4 ore. de aceea papa mai mult

ooo,ma gandeam ca papa al meu prea putin...
desi aveam 7.100 kg sapt trecuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

Neata si de la mine! Oana, multumim pentru cafea!
Eu habar nu am cat mananca Clara. O alaptez exclusiv si nu am facut niciodata proba suptului. Am incercat de vreo 3 ori sa-i dau completare, ca sa-mi iasa din cap ca nu se satura, dar ca si sora-sa, refuza cu indarjire biberonul, se stramba de parca vreau s-o otravesc. Atata timp cat ia bine in greutate, nici nu ma mai stresez cu ganduri despre cantitatile pe care "trebuie" sa le manance. Castigul ponderal in 2 luni (azi implinite) este de 2400g, ceea ce mie mi se pare suficient. Cea mare nu lua asa bine in greutate, dar nici lp nu dorea.
Cred ca la 3 luni o sa-si dubleze greutatea de la nastere, asa ca ma declar multumita.

Mergi la inceput

Atata timp cat el e sanatos si ia in greutate nu ai de ce sa iti faci probleme.. Noi avem 6.420 kg si 64 in lungime.. In grefic, valori medii, spune pediatra.

Vorbeati de servetele umede: noi nu folosim deloc.. Doar la iesiri le iau cu mine. In rest spalat cu apa calduta si aplicat vitamina A. Atat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui TINKER_BELL

Neata si de la mine! Oana, multumim pentru cafea!
Eu habar nu am cat mananca Clara. O alaptez exclusiv si nu am facut niciodata proba suptului. Am incercat de vreo 3 ori sa-i dau completare, ca sa-mi iasa din cap ca nu se satura, dar ca si sora-sa, refuza cu indarjire biberonul, se stramba de parca vreau s-o otravesc. Atata timp cat ia bine in greutate, nici nu ma mai stresez cu ganduri despre cantitatile pe care "trebuie" sa le manance. Castigul ponderal in 2 luni (azi implinite) este de 2400g, ceea ce mie mi se pare suficient. Cea mare nu lua asa bine in greutate, dar nici lp nu dorea.
Cred ca la 3 luni o sa-si dubleze greutatea de la nastere, asa ca ma declar multumita.

Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010)

la noi ar fi cam mult sa isi dubleze greutatea de la nastere,ca am avut 4.5 kg
oricum eric mananca numai cat ii trebuie,daca se satura cu 110 ml,impinge cu limba biberonul, iar daca nu s-a saturat plange si baga degetul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Geniusamb in ce sector locuiesti?
Incerc sa aflu la sector 3 cand vireaza astia alocatia, dar nu mi-a raspuns nimeni......

Mergi la inceput