Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

heidy, nu te speria, copiii mai au astfel de perioade. si fata mea a avut crizele astea vreo 3 saptamani, de mai avem nitel si ne urcam pe pereti. intr-o seara mi-am pierdut cumpatul si am lasaty-o in pat, stateam cu un iepure in mana si ma strambam la ea, dupa care am inceput sa tip vazand ca tot plange: fata, tu nu stii ce scrie in mama si copilu? nu mai plange atata! spalata esti, mancata esti, cacata esti, ce pisisci vrei?
cred ca daca se repeta cam in acelasi moment al zilei,l e posibil sa fie tot colicii. da-i si tu o lingurita de debridat la masa de dinaintea crizei. alt truc superbun e FOEHNUL: pune-l pe burtica cu aer caldut. ii linisteste si caldura, si zgomotul (pediatra mi-a zis ca seamana cu zgomotele din burta noastra). in orice caz, relax, o sa treaca si etapa asta.

pt eritem: nu mai folositi servetelele umede, ci spalti copiii cu apa calda every time, plus dati cu neopreol (unguent), nu mai mult de 5 zile.

am fost si noi afara.

slabit 1 kg cu montignac. yupiiiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

evaF, in franta faceti rotarixul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Fetelor saru`mana pentru sfaturile despre ulcior

lorin mi-am pus lapte azi toata ziua si o sa mai continui cateva zile asa...sper sa mearga

heidy saru`mana de modificare

Cat despre botez pot sa va spun ca a fost foarte frumos mai ales slujba de la biserica unde atat m-am abtinut sa nu plang si degeaba...am bocit la greu emotiile au fost foarte puternice...la restaurant am tinut-o doar o ora pt ca nu putea sa doarma din cauza muzicii...tresarea si o apuca bazaiala si nu m-a lasat inima sa o chinui acolo doar de dragul musafirilor asa ca am dus copilul acasa si am pus-o pe soacra sa stea cu ea ...am avut si restaurantul aproape de casa si mergeam la 2 ore sa alaptez puiu

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Eu am luat FORCAPIL dupa prima sarcina impotriva caderii parului. Ajunsesem disperata. Mi se parea ca mai am par de 2 dusuri si-un pieptanat. Am fost la dr, mi-a facut niste analize care au iesit ok si mi-a dat pastilele astea. Sunt niste vitamine speciale pt par. La mine au functionat.
Acum, dupa a doua sarcina vad ca nu am probleme.....deocamdata

Sugubina, io zic ca sigur ii vor cuprinde colaceii la gat pana la 18 luni cum scrie acolo. Fii-mea si-l pune la gat si o cuprinde....si are 5 ani

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna seara!

Legat de cazutul paru
Ui, si eu am avut probleme din astea dupa prima sarcina, pe cand avea S vreo 4 luni, dr mi- a recomandat vitamine. Am liat atunci Supradyn.

Cand vad la voi cate kg au bbii si cat mananca, mie imi vine sa plang. Ilinca nu mananca mai mult de 500 ml pe zi de cand cu bronsiolita. Sper sa isi revina si ea la un moment dat. De cand am venit din spital are un program de masa si somn cam haotic.

Astazi a ras in hohote de nenumarate ori. Am lasat-o cu dna care ma mai ajuta din cand in cand ca sa pot merge sa mai aranjez diverse administrative si cand m- am intors era veselie mare ca o legana cu perna.

Legat de pozitia capului, si la Ilinca exista o preferinta care s- a remediat prin kineto. Ajuta f mult pusul copilului pe burtica ptr a ii intari muschii.cate despre stat in fund stiu ca dupa patru luni e permis cate putin. Ilinca se chinuie si acum si chiar reuseste sa se ridice cand o tin in brate si devine f frustrate daca nu o las, insa mi- e cam teama asa ca prefer sa urle un pic decat. Stea in fundulet cat i- ar conveni ei.

Mi se pare ca Ilinca e mai agila cat Sebastian care la 6 luni inca nu se intorcea pe burta / spate fiind mai grasan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Adinapapazi ai fost mortala cu mama si copilul, dar cum spune pediatra lui bb, cartile sunt scrise de barbati.

Scuze de greseli dar iar scriu de pe tastatura asta cu care nu m- am imprietenit inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

heidy, nu te speria, copiii mai au astfel de perioade. si fata mea a avut crizele astea vreo 3 saptamani, de mai avem nitel si ne urcam pe pereti. intr-o seara mi-am pierdut cumpatul si am lasaty-o in pat, stateam cu un iepure in mana si ma strambam la ea, dupa care am inceput sa tip vazand ca tot plange: fata, tu nu stii ce scrie in mama si copilu? nu mai plange atata! spalata esti, mancata esti, cacata esti, ce pisisci vrei?

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Adinapapazi ai fost mortala cu mama si copilul, dar cum spune pediatra lui bb, cartile sunt scrise de barbati.

www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

corect!

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Buna! Imi cer scuze pt lipsa mea dar am fost ocupata cu bebe care parca nu se mai satura din papat....legat de plansul bebeilor, aparent fara motiv, am patit-o si eu cu al meu, dar am inceput sa imi dau seama. al meu chiar daca ii este foame si ii dau sanul sa pape nu vrea pana nu simte ca curge laptelee :))...acum mi-am invatat lectia
mamici care alaptati poate merge si la voi tehnica asta
eu il mai linisteam cu suzeta cand vedeam ca plange chiar si dupa ce ii dadeam san, il luam in brate, il leganam pe picioare....si cand colo el vroia san dar sa simta laptic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onybony spune:

neataaa,va invit la o tare de tot pt toate mamicile...

Mergi la inceput