Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Sashenka, multa sanatate puiutilor tai!!!

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonique

Sashenka, saraca de tine(si de ei) ...multa putere iti doresc si sanatate multa puilor, sa le treaca repede...cum s-a manifestat bronsiolita la bb?
Noi azi am facut vaccinul de 2 luni, a plans rau de nu mai avea aer saracu'...acu doarme de 3 ore juma, anormal pt el...oare e de la vaccin?

si al meu a dormit mai mult ca de obicei dupa vaccin. Imi pare rau ca a plans asa tare!

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Am vazut ca vorbiti de ascunsul suncilor
Eu mi-am comandat asa ceva in acest scop nobil
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003UYX8IY/ref=oss_product

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

Da, e o idee. eu nu-mi gasesc rochie de botez
Si ne-a luat sotul si fototgraf profesionist.M-am miorlait atat ca vreau si acum nu mai vreau ca arat ca un balonas, deja am vb cu fotograful sa-mi prelucreze burta in photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Sashenka multa sanatate puiutilor, sa treaca repede relele.E greu cu unul bolnav dar apoi cu 3 asa ca tie iti doresc sa i putere, rabdare si sanatate sa te poti ocupa de ei.

Vasari mersi...uitasem de Auchan.Maine il trimit pe sot dupa pampers si apa de mare sa vedem cum sunt.Cat despre gradi eu tocmai l-am dat pe Victor care e f incantat iar la optionale l-am dus doar la sport ca acolo fac si dansurile pt serbari..de la toamna poate il dau si la arte plastice ca a vazut la alti copii origami si vrea sa faca si el .Calculator face deja acasa cu sotu si cu engleza ma chinui eu sa vedem daca prinde ceva...sa nu mai dau bani la gradi.

Fluturasha...cu mare drag pun la dispo orice info am .Ce am uitat eu sa completez este ca dr mi-a zis ca de mare efect este sa punem serul incalzit la temp corpului in nasul lui bb si nu 1 pic ca nu ajunge ca 0.5-1 ml sa ajunga pana in gat si apoi se curata.

Va multumesc pt raspunsurile legate de ce mancati.Va intrebam pt ca la Vic am prins primavara cand era mic si atunci in afara de porc si fasole nu mi-a interzis nik.Acu mi-a scos cam multe din meniu si eu m-am saturat sa fac mancare din care sa nu pot gusta (sarmale,varza cu ciolan,ciorba de fasole-pt sotz) si sa cumpar fructe sa curat baiatului si mie sa-mi ploua in gura .Dr.Stanciu care vie la sora mea (are bb nascut in iulie 2010) a zis ca poate manca orice in limite rezonabile inclusiv vinete cu ceapa si daca bb are probleme nu sunt de la mancare, ci mai curand de la oboseala,lapte nehranitor .Cica daca bei 4 l apa/zi si nu mananci apa ii dai si copilului ca el ia din rezervele tale ca sa se formeze iar alea nu sunt inepuizabile si de aici si anemiile la mama care alapteaza.
ASa ca m-am hotarat si de azi voi gusta si eu din interzise.

Ralucaspm azi am mancat in cinstea ta o felie de vinete cu ceapa si matza n-a zis nik tot 10 min a supt.Asa ca pofta buna si tie

AditzaC cum adica sa horcaie? De la mucii din gat? sau cum?....Ai mers la dr sa se uite la amigdale si in nas?

Danaint si a mea tzoncaie si mai nou isi baga pumnul in gura chiar si cand e satula.Eu stau pe faza si ii bag suzi, daca nu o vrea o iau in brate si o plimb putin apoi o pun in pat sau sezlong si iar bag suzi,daca nu vrea ii dau jucarele...doar-doar nuami bag amana in gura....incerc ce pot...acum vezi si tu ce merge la tine

Crisuletz imi pare rau ca fetita ta are RGE.Sanatate si mese linistite va doresc.O culci cu capul mai sus?A mea da din picioare ca la curse cand se trezeste si mai da lichid afara in jet dar nu mi-a zis dr ca ar fi reflux desi da de 3-4 ori/zi si m-am gandit si eu sa-i fac eco la stomac atunci cand ma duc sa-i fac la coloana.Sper sa fie ok.

Amelia eu te inteleg perfect ca am trecut cu Victor prin astfel de faze de am ajuns sa sun sotzu sa-i zic ca daca nu vine rpd acasa ma arunc de la etaj cu copil cu tot (si stateam la 4 )...incearca o muzic ade relaxare,lasa treburile casei pe maiine si odihneste-te,lasa putin compu si tv si incearca sa urmaresti bblul sa vezi ce ii creaza aceste stari. Cat despr elactate...nu inteleg ce are dr cu tine? Ce are copilul intoleranta la lactoza? Ia-ai facut analize? De ce fara lactate?? Pai dantura ta si scheletul vor avea enorm de suferit...mai ales ca noi femeile suntem predispuse la osteoporoza.Mai cere si alata parere...parerea mea

Ma duc la mandra ca se screme sa-i fac galerie .
Va pup si va doresc un weekend linistit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Beatrice ai rezolvat constipatia lui Robert?

Mami fericita de 2

Da, punanadu-i cam in fiecare zi cate o lingura de Humana Milchzucker in Novalac, care este IT si e pt constipati.
Ma simt foooooarte slabita, cred ca am o anemie cum de f. mult timp nu am mai avut.

Sa inteleg Novalac IT fara Milchzucher adaugat nu are efectul scontat?

Mami fericita de 2

nu, din pacate.
Noi abia asteptam sa trecem pe diversificare, ca innebunesc cand stiu ca bea bebelul meu niste prafuri, eu aproape ca nu mai am lapte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

sashenka insanatosire grabnica alor tai!si tie putere multa

anymonafelicitari pt vestile bune

sugubina pe farduri scrie alverde.

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Buna fetele!

Mai trag si eu cu ochiul din cand in cand si pe la voi, atat cat ma lasa buburuza (da-s in urma rau, pe la jumatatea lui ianuarie) si as vrea sa va intreb doua chestii (sa ma iertati daca s-au discutat deja, v-am spus ca eu sunt mai in urma cu cititul):

KOKORINUSHA, ce tratament ti s-a recomandat pt e-coli? s-a rezolvat pana la urma, au iesit analizele ok?

SASHENKA, cat au costat ursitoarele de la teatrul Libelula?(apropo, si eu sunt la origini din Buftea, oare ne-om cunoaste la cat de mic e oraselul ala?)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

500 ron 3 ursitoare, 700 ron, 4 ursitoare, negociabil, mai au o a treia varianta ursitoarele si ingerul, 1200.
Mie mi se par cam scumpe ursitoarele astea, au un show de 15-20 min. Daca iei 3 ursitoare, sincer e cam boring. Asta vorbind in general.
Dar urasc idee de a merge la o nunta(acolo ai ce face extra) sau botez si sa stai sa mananci si sa joci. ATAT!Tortul si hai acasa!Din pacate, la un botez, nu prea ai ce face.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Buna fetele, noi am avut 2 zile in care am tot vomitat branzic si cu jet si uite asa am ajuns sa ni se faca o echografie!
Avem reflux gastro esofagian!!! Nu prea am sanse sa imi tin fata linistita dupa ce mananca pt ca este o agitata ai in timp ce mananca!!! nu are stare deloc !
Acum sunt mai linistita! De cand i-am scos infacolul si o tin pe colief si din cand in cand pe probiotice , nu mai varsa!
Peste 2 saptamanai suntem programati la echografia transfontanelara datorita acelui nod pe cordon pe care la avut la nastere!....

In alta ordine de idei, sunt fericita si gandesc pozitiv!

V-am citit si ma pun sa scriu din fiecare subiexct pe care l-ati discutat!

Kitty, de pisicutza Eva!!!
!!! 10 decembrie 2010 !!!

si noi avem reflux gastro-esofagian, scoate de urgenta colieful, infacolul, sab simplexul. Da-i Debridat! 2, 5 ml de doua ori pe zi, in biberon. Si Motilium picaturi daca gasesti. Am inteles ca nu se mai gasesc la farmaciile de la noi. Si ne-a mai zis ca sa nu-i dam suc de fructe pana la 6 luni, cu atat mai putin suc de portocale, pt ca va vomita si mai rau.

Mergi la inceput

Crisuletz, si eu ii dadeam probiotic Protectis, nu mai vomita rau, dar tot voma. Am fost la 2 pediatri si abia cel de-al treilea, dr. Stanciu, ne-a rezolvat. Mi-a zis ca Infacolul, Colieful, Sab Simplexul au acelasi lucru in compozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Anymona si eu ramasesem cu mai putin lapte decat vroia Nicholas si vreo 3 nopti am scos din congelator. Am luat apoi niste capsule cu o planta numita fenugreek si m-a ajutat f mult. Luam 3x3/zi. Poate se gaseste si in Bucuresti. Bafta !

Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas

Mergi la inceput