La France

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Doruletz, am stat la inceput la Torreon in mijlocul desertului si a trebuit sa le fac scoala acasa caci cea mica era in CP cu CNED-ul. Cind ne-am mutat la Mexico D.F. i-am dat fara nici o remuscare la Liceul Francez.

Trenul a fost construit special pentru turisti. Caile ferate sunt foarte putin dezvoltate in Mexic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Coucou fetele!

Va doresc o primavara deosebita!

Am intrat sa urez lui Mik bun revenit pe meleaguri "natale", am inceput sa-ti iau la rasfoit blogul si sa ma minunez de ce vad.
Si ce mari au crescut copiii! Iar tu... infloritoare!

Fetelor care tenteaza aventura cu Franta mult succes!

Noutati nu avem, cel mic sta tot acasa cu mine, ca nu a fost primit la maternelle in sept trecut (ca tot vorbeati). A facut 3 ani pe 2 ian... O sa se duca gata de insuratoare la grupa mica!
Cel mare e in CP, bine merci, se descurca, ii place. Suntem multumiti.

Tocmai revenim din vacanta de o sapt la un Center Parcs. In Aisne, la lacul d'Ailette (stie ea Gabyv care ). Cel mare a profitat la max de tot (piscina, poney quad...) caci cel mic ne-a trantit o angina a doua zi...

Pupicei la toate!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista cu Miron (06 oct. 2004) si Stefan (02 ian. 2008)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Lorena, !
Imi pare bine sa te vad.

Ca sa te linistesc : si la noi cea mica face sistematic una-alta in git cind suntem in concediu. Citeodata o apuca dupa prima masa la restaurant pe drum intre casa si destinatie.

Succes la piticii care au reinceput scoala, noi mai avem saptamina viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Doamnelor, ma mai agit sa ajung in Franta sau astept vremuri mai bune?
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-8367627-franta-sondajul-soc.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui karula

Doamnelor, ma mai agit sa ajung in Franta sau astept vremuri mai bune?
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-8367627-franta-sondajul-soc.htm

Daca te referi e imigranti ea a precizat din cate am inteles eu: stoparea imigrantilor non-europeni asa ca nu-ti face probleme

Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro

Mergi la inceput

Am copii blonzi, ma bazez pe asta, recunosc :))
Dar, vorbind serios de data asta, sondajul chiar e socant. De la voi se vede la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Hop si eu, sa-mi dau cu parerea .
Din ce am citit in articol nu erau inclusi toti posibilii candidati, personal cred ca mai multe sanse are DSK, decat Le Pen. Am multe cunostinte care abia asteapta sa voteze cu DSK, deci eu nu am vazut nici o declaratie oficiala ca ar dori sa participe de data asta. Ar trebui sa demisioneze la la actualul job si e cam bine platit.
Eu insa cred asa: Franta nu este inca pregatita pentru o presedinta.
Plus ca s-au facut asa de multe progrese in materie de integrarea imigrantilor europeni, inca nu cred ca se poate anula tot, indiferent de rezultat.

Acum sa revenim si la ceva mai placut. Va invit la mucenici muntenesti, moldovenesti... voi alegeti... eu doar i-am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

aaa, gaby, ce-mi facusi??? vreau si io mucenici d'aia cu nuca deasupra (aia lichizi nu-mi plac), chiar m-am gandit sa cumpar niste "pâte à brioche" de la boulangerie sa fac si io da' am uitat. ma duc acu sa comand una pentru weekend:) Tu ai facut coca sau ai cumparat-o? arata super mucenicii tai.

karula, nu e cazu sa va speriati de marine ca numai gura e de ea. Altfel cre ca nici nu-si doreste cu adevarat sa ajunga presedinta ca n-ar putea sa faca nici 1% din toate bazaconiile irealizabile pe care le tot promite (iesirea din euro etc) Nu are nici o sansa sa castige alegerile insa are sanse sa ajunga in turul doi (chiar daca sondajele alea au folosit metode cam bizare cum zice gaby); Asta si pentru ca ambele tabere (mai ales dreapta lu sarko) o "incurajeaza" in scopuri strategice, stiind ca adversarul ei in turul doi va castiga cu peste 70% (cum s-a intamplat in 2002 cu chirac sau la noi in 2000 cu Iliescu si Vadim). Sigur ca e cam joaca cu focul dar deocamdata e singura sansa a lui Sarko pentru al doilea mandat, sa o aiba pe Marine ca adversar in turul 2. ceea ce speram ca nu se va intampla:)

Mik, vazusi stirea asta cu anul mexican?
http://www.francesoir.fr/actualite/international/affaire-cassez-l-annee-du-mexique-resolument-terminee-79959.html
sunt de-a dreptul ridicoli cu delicventa lor cu tot :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Doruletz, acum depinde cat de mult timp ai si cat chef ca sa faci in casa coca. Eu am facut-o in casa si in mare cu tot cu timpii de dospire + coacere mi-a luat 3 ore.
Aluatul este unul de cozonac simplu: drojdie, 3 oua, 6 linguri zahar, 2 linguri smantana, 300 ml lapte caldut,1 kg de faina (sau mai bine zic cat incape), esente si arome.

Anul viitor ma ofer sa fac contra-cost livrari de mucenici prin Colissimo
...glumesc...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doruletz

Sigur ca e cam joaca cu focul dar deocamdata e singura sansa a lui Sarko pentru al doilea mandat, sa o aiba pe Marine ca adversar in turul 2. ceea ce speram ca nu se va intampla:)

E nitel straniu, daca nu frustrant, sa incerci sa-ti gasesti o carare noua si sa te trezesti teleportat undeva in perpetuul trecut de care ai visat toata viata sa scapi. Dar aveti dreptate, nu merita consum prea mare subiectul, a fost mai degraba o scuturare reflexa...

Mucenicim ce mucenicim si revin cand ma mai framant sau mai dospesc ceva

Mergi la inceput