Pufi 2010 (218 ) -LMA Sara! LMA Bogdan!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Mara e bine, tot stirba, multumim de intrebare. Nici nu se vede sa iasa curand ceva. De cateva nopti ma termina....cred ca in afara de vreo 2-3 ore pe noapte in care nu ma trezeste, suge din ora in ora. Ba s-a facut si matinala (nu intelege ca e specie de noapte ) si de pe la 8 jumate incepe o foiala in care suge din 10 in 10 minute pana pe la 9 jumate cand se trezeste. Sper eu sa nu o tina mult.....

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

la fel si a mea ; poate nu mai e lapticul consistent de fac asa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Am auzit melodia www.youtube.com/watch?v=SoUxRwkg9b4" target="_blank">asta a celor de la Directia 5 ieri si mi-a placut tare, tare mult. Nu stiu daca e noua sau veche dar am zis sa o las aici sa o ascultati si voi.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

f frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

La Multi Ani, Sebastian Mihai, de mami Evyme!

La Multi Ani, Daniel Alexandru, de mami Onitza!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata, lasam repede o cafeluta caldaaaa, pana nu ma solicita din nou printesa!

Fetelor, va multumesc pentru sentimentele bune in legatura cu patania de ieri, cu masina..N-a fost nimic ireparabil sau grav...doar neplacut si sacaitor.

Danasor...sorry de noptile bigudoase, si felicitari pentru achizitiile Anastasiei! Fetitza mare are mami!
Mire..sorry de trezirile dese...poate-s dintzishorii...Pantofi n-am reusit inca sa comandam, cei de la clarks vor sa faca ei fit, pt piciorul copilului, asa ca nu livreaza incaltaminte pt bebelusi. Am gasit incaltaminte clarks pe alte site-uri, dar nu marimea de care aveam nevoie...Apropo, ce lungime de picior in cm au pufii? Ca iris are 11cm, si am citit pe un tabel de conversie ca ar corespunde varstei de 2 luni!(cam 3 si 1/2 UK, la incaltari..maxim 4, cred)...Mai cercetam.
Bea....maica, n-ai aflat ca butoiul e ocupat (de mine, dintr-o mie de motive)?! Stai afara, ca nu e loc inauntru!
Livia...felicitari pentru decizie!
Ruxita...eu as alege calea de mijloc, cu apartamentul(cum am si facut, de fapt, cu vreo 8 ani in urma). Imi spun si eu parerea, daca ai supus dezbaterii. Da, este de preferat sa faceti o rata pentru cumparare, decat sa platiti lunar aceeasi suma, poate, pentru o chirie. Pe de alta parte, cum spuneam, la cumparare, as alege calea de mijloc, adica: un apartament curat, cu instalatii bune, fara decoratiuni tipatoare, care sa permita locuirea imediata, sau imbunatatirea fara sa fie necesar sa darami tot blocul pt asta, in ideea ca veti si locui acolo, intre timp, probabil. Nu as alege, cu siguranta un apartament de lux, in primul rand pentru ca nu mi l-as permite, si in al doilea rand cred ca nu ar justifica pretul, de multe ori umflat nejustificat, pentru tipul asta de imobile. Cred ca cu diferenta de pret care ar reiesi din cumpararea unui apart. normal (normal, nu vandalizat!), fata de unul de lux, poti face cu brio toate modificarile, si sa-ti mai ramana si ceva banutzi.
Eu nu as alege ca si solutie pentru familia mea, un apartament cu un singur dormitor, la etajul 10 din 10. Desigur, voi veti lua cea mai buna decizie, pentru voi si familia voastra.

Trimit, ca m-am placintzit, si misca cineva in front!
O zi frumoasa va doresc.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

ca de obicei...subscriu...

sa fiti sanatosi , dragilor ca norocosi sunteti....la ce mamici aveti

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza si de la noi....uuuna cafeaua, sorina.....

felicitam moldoveanca noastra ochioasa pt primii ei pasi....

felicitam si pe cealalta moldoveanca...care deja merge ba mai are si bb....pe livia....pt decizia pe care a luat-o....din pct meu de vedere..n-o sa regreti...

il felicit si pe mooldoveanul meu de acasa..care aseara afc primii pasi..cred ca din greseala....el nu sta nici copacel mai mult de cateva secunde...deci ink mai usor cu mersul...dar s-a pus copacel in mojlocul casei si a inceput batraneste sa faca vreo 5 pasi...dar na ...se pune , nu?..mai dureaza pana o sa mearga...adr bine ca persevereaza...singurel..

acu -am terminat cu moldovenii...sau nu...din amintiri..

sorina..un ebay nu te coafeaza? de ex nr 4 la ei...e cam 20 -21 la noi...cred ca 3 e mic...

ruxita...ma bucur ca te gandesti la mutare...acu..e un moment potrivit de a achizitiona un ap la un pret bun...daca ajuta si banca....eu am prins varful varfului pt un kk de garsoniera....dar ce mai conteaza....
insa ideea cu un sig dormitor..nu mi se pare f buna si de ce...eu personal ori as cauta pana gasesc unul pe gustul meu..ori iau unul....chel si-l fac cum vrea muschiul...dar...ai 2 copii...domnisoara mare..care va vrea intimitate..va veni la un moment dat cu prietena...prieten...desi nu fac nebunii...sigur o sa-i placa sa-i duca in camera ei....care banuiesc o s-o reprezinte...si n-o sa vrea sa auziti voi barfele lor....mai gandeste-te....
pe mine toti vecinii ma invidiaza...bine la modul placut..(prin zona sunt bl de gars) ca am fc din asta si un dormitor...astfel incat am intimitate...

mire..am asultat melodia...of maica ...se vede ca te apuca ziua indragostitilor de pe acu...ce facusi cu alea 2 cutii? le mai ai?

eu mi-am fc de cap ieri...am fost mama model...dimineatza am bg o sala....venit hranit copilul...si culcat..plecat apoi la cosmetica..e asa bine sa stai trantita acolo1-2 ore si sa-ti faca aia la fatza tot felul de chestii...
apoi mi-a adus cineva niste carashi vii...am mancat cu mujdei si mamaliga..mmmmm o bunatate de peste daca n-ar avea si atatea oase...

am dormit ca e obicei..trez jiji de nspe ori...

alex , sper ca e ok micul grec...ne gandim la voi

a,..mai avem moldoveni...felicitari anastasia pt achizitii...ce domnisoara mare...

gata raportul

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Subscriu si eu!

Neata! Si multumesc de cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

sebastian

daniel

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

neata buna,multam sorina de cafea

danasor felicitari anastasiei!

jiji merge? bravo,jiji!dece,gata...directia dorobanti!cand a pasi blondinul carliontzat pe bulevard,sar fetele pe elca am vazut ca e shmeker dom'le la condus...doar cu podul palmei...te pui?...

liviasi io zic ca ai luat hotararea potrivita(din punctul meu de vedere)

miremiaje e fan directia 5

simply cum a trecut noaptea? a dormit ariana?

cris d. ai fugit de noi?

ruxita,io zic ca in romania nu sunt conditii de penthouse,din pacateparerea mea

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

bea...lasa butoiul...ce primavara? nu auzi ca vine frigul?

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput