Pufi 2010 (218 ) -LMA Sara! LMA Bogdan!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Sorina ai reusit sa iei pantofiori pt Iris?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Am lipsit cateva zile de pe forum asa ca am ceva restante la urari, ca la citit nu mai zic

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DIN ZILELE ACESTEA

Maria Dalia de adina_bulina
Ioana-Cristina de mandruta

Arya-Miruna de Annaiss
Nicoleta de Mitumac

si pentru maine ca sigur nu o sa pot intra

Sebastian Mihai de Evyme
Daniel Alexandru de Onitza

SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI NOROCOSI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Am auzit melodia www.youtube.com/watch?v=SoUxRwkg9b4" target="_blank">asta a celor de la Directia 5 ieri si mi-a placut tare, tare mult. Nu stiu daca e noua sau veche dar am zis sa o las aici sa o ascultati si voi.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Bravo Bobitza! La cati mai multi pasi!

eu reactie intarziata pentru ca... Kay inca nu merge si nici nu da semne ca ar vrea prea curand... am facut pariuri cu taica-su cand va face primii 2 m - eu am zis pana in 8 martie (cadou de ziua mamei), taica-su - nu mai devreme de 1 aprilie (gluma de strengar)... acu o sa vedem cand si cum ca a inceput sa ma deranjeze ca se taraste pe jos si isi murdareste manutele, apoi le baga in gurita si tot asa...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

azi am sapat dupa oferte imobiliare si am gasit un apartament de care m-am indragostit... ceva foarte diferit fata de ce gasesti in mod normal si important - un singur dormitor la un apartament de 3 camere, ideea fiind urmatoarea - acasa inseamna mai mult decat un dormitor (sleeping vagon), e aproape de liceul nostru, e aproape de parc, e aproape de linii importante de transport, e lux, e cu mult gust (am vazut 99 la suta numai oribilitati, si zau n-am inteles obsesia romanului pentru faianta, faianta bucatarie, faianta baie, faianta hol, faianta balcon, totul e numai faianta si niste culori de te doare mintea... si un mobilier imbacsit si canapele masive, de-o parte si de alta a livingului, plus 2 fotolii, plus o gramada de bibelouri kichioase sau bucatarii inghesuite, proiectate cu curul de 1 m latime, sigur faci claustrofobie in astfel de spatii inguste...

si cum ziceam am gasit apartamentul de care m-am indragostit! atat ca s-ar putea sa nu mi-l pot permite... 1 mie imprumutata la banca costa de fapt vreo 4 mii rambursate in timp, renteaza sa cumperi un apart mai ieftin si sa ti-l amenajezi cum vrei tu? sau strangi tare din buci si-ti iei din prima un apartament de vis?

singurul negativ e etaj 10 si doar un singur dormitor...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Ma chinui de vreo doua zile sa mai scriu si ceva de noi si nu prea mai apuc ...

Noi ieri am fost in parc, prima noastra plimbarica pe jos, a fost asa de bucuroasa , mai era o fetiza de 1,6 ani si tot mergeau una dupa alta erau atat de dragalase, nu-mi venea sa cred ca puiul meu deja e fetitza mare ce merge singurica si se joaca cu alti copii; sa le fi vazut cum mergeau doar ele doua de manutza ... m-am gandit la gemanutzele lui Larisel cat de frumos tre' sa fie Noroc ca am iesit ieri ca azi era un vant afara de te lua pe sus.
Acum sa ne laudam si noi : mergem binisor, mai facem cate un buf cateodata dar nu se pune, chiar urcam si o scara in picioare fara sa ne tinem de nimic - asta e o problema la mine ca am scari intre camere si cand mergea in 4 nu era nici o problema stateam linistita cand le urca si cobora, dar acum are cam mult curaj, vrea fara sa se tina de nimik si nu prea stapaneste bine tehnica
In general este intelegatoare - am fost in vizita la o prietena si la plecare avea in mana o jucarie e fetitzei , am rugat-o frumos sa i-o dea inapoi si chiar ne-a surprins cand i-a si dat-o; sau ii spun hai sa mergem in bucatarie se ridica si merge direct, oricum deja parca vorbesc cu ea cum as vorbi cu un copil de 2-3 ani intelege tot , intr-o zi o intrebam pe mama daca nu a vazut telecomanda, si ea s-a oprit din jocul ei s-a dus si mi-a adus telecomanda;
seara cand o pupa tati de noapte buna trebuie neaparat sa ma pupe si pe mine, il trage spre noi si duce aratatorul ei spre buzele mele si face si ea din buzitze bezele.
Cand a facut 1 an, acum o luna ne arata cu degetul aratator 1 ,dar de multisor nu am mai pus-o sa arate 1, in seara asta zic hai sa vad daca mai stie si o intreb cati ani ai, unu?, fara sa-i arat nimik, si ea nu numai ca ne arata degetzelul dar si zice unu
suntem si noi destul de inaltutza avem 76 cm si 10,5 kg
E o dulceatza stitzi si voi de la ai vostri, chiar daca ne solicita la maxim, acum avem si noi nopti a la Jiji, bucuria care ne-o daruiesc sterge orice urma de oboseala sau stres

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SEBASTIAN!!!
LA MULTI ANI DANIEL!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

salutari fetele.
intr-adevar a fost primul meu mesaj mai lung.
VA multumesc tuturor pentru sprijin si cuvinteel frumoase.
Are dreptate tomaca referitor la cresa.
Da, mi-as fi dorit sa ma fi dus la cresa si sa fie seara cu mine.
Cand teo va face 2 ani si eu am sa ma intorc la lucru eu il voi duce la gradi.
Sa fie in fiecare zi cu mine, sa ne jucam, sa-i arat si sa-i spun cat il iubesc...

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Lucia cand ti-am citit mesajul din cap trecut mi-a parut rau de tine ca si copil; nici un copil nu ar trebui sa tanjeasca dupa atentia parintilor dar din pacate se intampla lucrurile astea destul de des din diverse motive, dar uite ce persoana minunata ai ajuns, responsabila si iubitoare, poate ca faptul ca ai stat cu bunicii tai a fost cel mai bine pentru tine;

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

alut!

Doarme ingerasul...asa ca am o pauza

Multumesc pentru raspunsuri...in legatura cu serviciull...si m-am hotarat..NU MA INTORC..banii vin si se sheltuie...dar cu momentele acestea nu ma voi mai intalni...asa ca stau langa puiul meu pana la 2 ani sau oricum vara asta cel putin stam impreuna.Ca asa cum il cresc eu nu-l creste nici mama, nici soacra...nimeni.Nu ca nu l-ar iubi ca e singurul nepot...deci oricum e iubit mult, mult....dar eu sunt MAMA si eu il stiu cel mai bine.
Abia astept vara sa stam toata ziua afara si sa ne jucam, sa ne plimbam, sa facem baie in piscina....E mai amuzant decat sa stau inchisa la birou si sa ma enervez cu toti clientii...si sa ma gandesc intr-una la puiul meu.

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Alexandru e un baietel norocos , grea alegere dar sigur e cea buna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Imi doream mult ca la ziua ei de nastere sa nu mearga de-a busilea printre invitazi...nu-i sta bine unei domnishoare elegante, nu?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Pana la ziua ei invatza sa si danseze

Mergi la inceput