Pufi 2010 (218 ) -LMA Sara! LMA Bogdan!
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
mamidepuiuti spune:
hai,bobitza!
sorina,imi pare rau de necazul cu masina
...offff asigurarile astea...
ruxita,nasol cu inundatia..poate e un imbold spre o mutare in alta parte...
eu nu am mereu timp sa raspund la ce se scriesi pe cand apuc sa scriu ,uit
cand fu tache,nu fu tica...si tot asa
io-mi cer scuze acum,dar nu-i cu intentie
...batranetzea e de vina
mami de Alex si
Radu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danyelana spune:
Salutare,
Inntru in viteza ca sa va pun o intrebare
Tocmai ne-am intors de la clinica unde am facut eu un scaner cu produs de contrast (am baut 1l de lichid si apoi mi-au pus cateter si injectat prod pe baza de iod ) Acolo mi-au spus ca nu pot alapta 48h
In masina am sunat pediatrul si el mi-a zis ca nu e contraindicat alaptatul.
Eu acum ce fac ca nu ma vad sa-l privez pe pici 48h de dragostea lui. Si in nici un caz nu are nevoie sa planga si sa se frustreze acum.
>Help
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti![]() ![]() ![]() sorina ![]() ![]() ![]() ![]() ruxita,nasol cu inundatia..poate e un imbold spre o mutare in alta parte... ![]() ![]() eu nu am mereu timp sa raspund la ce se scrie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de ![]() ![]() |
subscriu si eu la tot ce a scris MP ...chiar daca se pare ca la mine e vorba doar de neuron ramolit rau de tot
![](icon_smile_blush.gif)
Mamica mandra de odorul ei
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui danyelana Salutare, Inntru in viteza ca sa va pun o intrebare ![]() ![]() ![]() Tocmai ne-am intors de la clinica unde am facut eu un scaner cu produs de contrast (am baut 1l de lichid si apoi mi-au pus cateter si injectat prod pe baza de iod ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eu acum ce fac ca nu ma vad sa-l privez pe pici 48h de dragostea lui. Si in nici un caz nu are nevoie sa planga si sa se frustreze acum. ![]() ![]() >Help ![]() ![]() ![]() Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Arthur, l'amour de papa et maman |
depinde de care substanta de contrast s-a folosit...m-am uitat si nici la odiston nu scrie nimic de alaptat
![](bang.gif)
![](japonez.gif)
mami de
![](buggy.gif)
![](cavaler.gif)
Eleysa spune:
citat din mesajul lui danyelana Salutare, Inntru in viteza ca sa va pun o intrebare ![]() ![]() ![]() Tocmai ne-am intors de la clinica unde am facut eu un scaner cu produs de contrast (am baut 1l de lichid si apoi mi-au pus cateter si injectat prod pe baza de iod ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eu acum ce fac ca nu ma vad sa-l privez pe pici 48h de dragostea lui. Si in nici un caz nu are nevoie sa planga si sa se frustreze acum. ![]() ![]() >Help ![]() ![]() ![]() Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Arthur, l'amour de papa et maman |
Pai ...daca e sa ne luam dupa prospectul de la Betadina...care este pe baza de iod...intr-adevar e contraindicata alaptarea...pe de alta parte cred ca n-a scapat nici una dintre noi ne betadinita bine in spital dupa nastere ...so
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Mamica mandra de odorul ei
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
depinde de care substanta de contrast s-a folosit...m-am uitat si nici la odiston nu scrie nimic de alaptat ![]() ![]() mami de ![]() ![]() |
Merci
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Dany..nu stiu despre ce analiza spui...
Daca este vorba de Iod radioactiv, pentru analize de tiroida, sau ceva...eu n-as alapta bebelusul...
Este radioactiv.....
Depinde de tipul de analiza...de substanta de contrast...
Stiu de iod ca e problematic tare...
Aveti grija de voi...
![](pupic.gif)
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
danyelana spune:
citat din mesajul lui elefantica
Pai ...daca e sa ne luam dupa prospectul de la Betadina...care este pe baza de iod...intr-adevar e contraindicata alaptarea...pe de alta parte cred ca n-a scapat nici una dintre noi ne betadinita bine in spital dupa nastere ...so ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica mandra de odorul ei |
Merci
![](pupic.gif)
danyelana spune:
citat din mesajul lui sorina_bz
Dany..nu stiu despre ce analiza spui... Daca este vorba de Iod radioactiv, pentru analize de tiroida, sau ceva...eu n-as alapta bebelusul... Este radioactiv..... Depinde de tipul de analiza...de substanta de contrast... Stiu de iod ca e problematic tare... Aveti grija de voi... ![]() Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Sorina, nu e pt tiroida ci scaner abdominal pt sterilet
![](icon_smile_big.gif)
Merci mult
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui lorex![]() ![]() _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ![]() ![]() ![]() _ |
Bravoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...