Pufi 2010 (218 ) -LMA Sara! LMA Bogdan!
Raspunsuri - Pagina 16
arwen92 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Buna dimineata, Ce mai faceti? Sunteti mai bine? Buna cafeaua. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Ajut-o pe Eva http://www.mariaeva.ro/ |
tomaca,iti multumesc ptr grijile facute ptr noi.
darius este mai bine.in conditia ca nu mai are nevoie de perfuzii si nu-mi mai varsa tot ce baga in gurita.a inceput sa accepte laptele,putina apa...si cateva lingurite de mancare
dar nu cum manca el pana sa se imbolnaveasca.
eu in schimb cat de curand o s-o iau raznaaaa...
nu mai putem face fata cheltuielilor,si problemelor care se pare ca s-au hotarat sa poposeasca toate la noi

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de
Darius-Mihail

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

tomaca spune:
Avem si astazi 2 sarbatoriti
Bogdan Christian - de Ofe
Sara Maria - de Emanuelle
La multi ani si sa fiti sanatosi
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
arwen92 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomaca Avem si astazi 2 sarbatoriti Bogdan Christian - de Ofe Sara Maria - de Emanuelle La multi ani si sa fiti sanatosi Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Ajut-o pe Eva http://www.mariaeva.ro/ |

la multi ani sarbatoritilor

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de
Darius-Mihail

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

bubu_bu spune:
neata!bune cafelele
la multi ani bogdan
la multi ani sara
bine ai revenit arwen....sa ne dai pls cont
sanatate lui darius...restul se rezolva cumva...el sa fie bine
imi pare rau ca va chinuiti cu bibe
de la noi sa aveti rabdare
o zi frumnoasa pentru toata lumea!
tomaca spune:
Dece - incet incet, se invata cu LP. Poate ar incerci si in timpul zilei cate putin sa se obisnuiasca cu gustul si sa nu-i para noaptea asa strain. Fina mea cea mica, dupa ce a intarcat-o pe la 1 an si 2 luni (ca nu se mai putea) a facut show mare 1-2 nopti, apoi s-a obisnuit cu LV, dupa care a gasit ea metoda, cauta pijamalele maicasii (sau ceva lucruri ale ei) si le morfoleste acolo cand vrea sa se linisteasca. Cred ca-i chestie de miros.
Nicole - buna treaba cu aparatu (la cat a costat!). Noi am scapat pana la urma, am constatat ca avem 50 si ceva.
Povestea unui Dor
Ajut-o pe Eva
Beatrice1982 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Bravo Ivan...doctor te faci.. ![]() Bea tu cum mai esti? Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)Povestea Marei |
eu fac mai bine...in sensul ca..........am aflat oaza problemelor cu Ivan........
eu, mama locca locca locca..........am crezut ca sutn cea mai rea mama, ca nu stiu de ce imi plange copilul non stop, si eu cu el, ca nu mai stiam ca sa ii fac..nu stiam ce are.nimic nu mergea, am crezut ca eu nu il inteleg.,.........ca sunt o mama locca si rea care nu isi intelege copilul, si nu poate sa il ajute cand sufera.......................de aizi au rezultat crize de isterie.......si altele si mai si.........
eu in tot acest timp stand super linistita ca maselel la copilul meu au iesit....ca am bagat mana si le simteam..........DAR nu le vedeam, ca nu ma lasa......
pana aseara cand ta-su se juca cu el, si ma cheqama sa ma uit la masele............
dragu de el.........era nu stiu cum sa va explic...........
au iesit doar coltii de afara si incepeu sa iasa coltii de dinauntru la masea, si la mujloc asa...........se vedea numai carne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

saracu de el................
pentru asta ma simt foarte vinovata ca nu m-am uitat cumva la el in gurita sa vad ce e pe acolo..............
deci am trecut doar de jumate de greu, si urmeaza next jumatate................
nu stiu mai fetelor dar dintii au mai fost cum au fost............dar maselele vor fi criminale.............
si asta dureaza de mai b ine de o luna jumate, si inca e numai jumatate.........
cred ca pana ce ies si se t ermina chinul, o sa iasa caninii......alti bani, alta distractie............
deci de aici e nemancatul.ieri decat lapte a baut.......
si plansul aproape non stop..............
un pic m-amm mai linistit...............
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui tomaca Avem si astazi 2 sarbatoriti Bogdan Christian - de Ofe Sara Maria - de Emanuelle La multi ani si sa fiti sanatosi Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Ajut-o pe Eva http://www.mariaeva.ro/ |

mami de
Alex si
Radu
Beatrice1982 spune:
subscriu!!!!!!!!!!!!!
la multi ani!!!!!!!!!!!!!

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
tomaca spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Beatrice1982
eu fac mai bine...in sensul ca..........am aflat oaza problemelor cu Ivan........ eu, mama locca locca locca..........am crezut ca sutn cea mai rea mama, ca nu stiu de ce imi plange copilul non stop, si eu cu el, ca nu mai stiam ca sa ii fac..nu stiam ce are.nimic nu mergea, am crezut ca eu nu il inteleg.,.........ca sunt o mama locca si rea care nu isi intelege copilul, si nu poate sa il ajute cand sufera.......................de aizi au rezultat crize de isterie.......si altele si mai si......... eu in tot acest timp stand super linistita ca maselel la copilul meu au iesit....ca am bagat mana si le simteam..........DAR nu le vedeam, ca nu ma lasa...... pana aseara cand ta-su se juca cu el, si ma cheqama sa ma uit la masele............ dragu de el.........era nu stiu cum sa va explic........... au iesit doar coltii de afara si incepeu sa iasa coltii de dinauntru la masea, si la mujloc asa...........se vedea numai carne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() saracu de el................ pentru asta ma simt foarte vinovata ca nu m-am uitat cumva la el in gurita sa vad ce e pe acolo.............. deci am trecut doar de jumate de greu, si urmeaza next jumatate................ nu stiu mai fetelor dar dintii au mai fost cum au fost............dar maselele vor fi criminale............. si asta dureaza de mai b ine de o luna jumate, si inca e numai jumatate......... cred ca pana ce ies si se t ermina chinul, o sa iasa caninii......alti bani, alta distractie............ deci de aici e nemancatul.ieri decat lapte a baut....... si plansul aproape non stop.............. un pic m-amm mai linistit............... Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010) You are perfect...to me... |
Bea, ma ia cu friguri cand povestesti. Bietul Ivan.
Mie mi-au iesit masele de minte in ani, si aveam niste dureri. Asa ca inteleg prin ce trec beitii copii.
micului doctor sa-i treaca.Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva
sorina_bz spune:
Doamne, Bea...ce pove tu acolo...offff, saracul Ivanel, si saraca de tine....
Iris face la fel....oare sa-i iasa masele?...ca nici pe mine nu ma lasa sa ma uit...am vazut in geam, cand tzipa, ca are gingiile albe, umflate rau...offf, ce ne mai asteapta...
Ieri dupa-amiaza si acum, dimi...cate o ora m-am chinuit s-o adorm...apa, papa, lapte, pe picioare, in brate, cu gel, fara gel de dinti...e grele.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mara (8.03.2008) si de