Ian-Feb2011-Bv Tunde!Bv Laura!Hai Dolores! (189)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

ALINUSHALI;e bine ca esti bine..tine si tu formula..Doloress va sparge gheata...urmam si noi...n-ai frica

inca odata

Hai mami DOLORESSSS!!Hai bebe KEVIN!Iesi afara!Mami e bolnava.....sa vezi ce frumoasa e viata!hai cu vesti!

Tunde 38+4z Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Lucia;muta motatele..ca ies p usas-a latit pagina

Tunde 38+4z Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!
Semnam si noi condica pe ziua de azi!
Multumesc mult de raspuns fetelor pentru raspunsuri - (eu sunt cea cu unghiutele - colturile incarnate).

Roxx eu m-am gandit ca o sa merg intr-o camera pe care o inchiriez si bagam repede tzitzi acolo(special am cautat restaurantul care sa aibe si camere). Cum s-o lasi acasa sau cu altcineva? E pacat... e botezul ei. Dar e buna si ideea cu mulsul si dat din bibe - o s-o tin minte. Pupici sa treaca puseul cat mai repede.

FELICITARI WUDI! BINE AI VENIT PE LUME BB ANAIS MARIA!!!

HAI DOLORESS!!! HAI BB KEVIN!!! SCOATE NASUCUL!!!

Pupici la burtici, mamici bineinteles la buburuzeeee!!!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

baie in cada eu cred ca avem voie dupa 6 saptamani .

fetelor bb vostri are un tremur din picior ? al meu scutura..tremura din dreptul , o fi de la calciu ? si barbitza ii mai tremjura uneori cand plange .

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

MADA, eu cand am fost la dr (la 10 zile) mi-a spus sa fac deocamdata dus si sa mai stau cu baia...dar nu am intrebat cat...dar eu am inceput incet-incet, fara sa stau 3 ore in baie, dar cat de cat e altceva, eu nu prea sunt fan dus, pe mine sa ma lasi in baie cu orele...ma gandesc ca dupa maxim 6 sapt e ok, s-a cicatrizat si mama operatiei.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Merci de raspuns Deci mai am de asteptat ...

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

fetelor bb vostri are un tremur din picior ? al meu scutura..tremura din dreptul , o fi de la calciu ? si barbitza ii mai tremjura uneori cand plange .

Cu tremuratul din picior nu stiu ce sa zic, ca parca nu... dar cel din barbita... mama-mama... zici ca nu mai poate de frig!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Mesaj de la Lo : " Salut.Am ajuns acasa de vineri.Suntem bine.Cu recuperarea merge un pic mai greu.Lapte nu am decat cateva picaturi.voi ce mai faceti?"

Felicitari.recuperare rapida si mai mult laptic !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

aditza tremur la picior nu am observat, dar ii tremura barbita cateodata cand plange mai tare.mie mi-a zis dr cand l-a vazut in prima sapt ca e de la calciu, dar vb la 1 luna daca ii dam sau nu.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Eu ieri mi-am facut spaghete carbonara ca nu mai puteam de pofta, dar in ritmul asta slabesc eu la sf. asteapta!
Si mai am nevoie si de mani-pedi. Off, m-au apucat toate poftele si nevoile de-o data. Pana acu' nu mi-a trebuit nimic, stateam cuminte in pat si cresteam cozonacul. Acum, ca a iesit, m-au apucat toate cele.

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

LAura , mersi ca m-ai anuntat ca ma cauta fetele.

Sa revin, pe langa cumparaturi pentru pitica, am primit si vesti mai putin bune de la munca...... colegul meu si-a cam dat demisia si mi-am facut tot felul de scenarii cam cum sa scap sa nu ma cheme estia la munca, azi-noapte m-am sunat nebuni la securitateca nu este magazinul armat si a trebuit sa duc munca de lamurire cu ei ca eu pentru moment sunt pe tusa............. mi-a sarit inima si mi-a fost asa rau dupa .... mama lor.

Tunde , sa stii ca nu esti singura care nu are acces la happydulara, eu cand am adus in discutie lucrul asta , au inceput sa rada , asa ca ma rog sa fie totul bine si sa scap repede.

Nu mai pot , vreau piticul in brate nu in burtica , este ffffff greu sa fii grasa.

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 38 s
In curand mami de Maria Raysa

Mergi la inceput