Ian-Feb2011-Bv Tunde!Bv Laura!Hai Dolores! (189)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Felicitari Wudy
hai doloress
hai laura_luiza

am dormit cam mult azi, am papat,acum ne pregatim sa iesim afara
lili vazut poze noi , f frumoase
roxx pana la botez nu o sa mai manance ei din 2 in 2 ore, mai ales noaptea,cred ...ma rog, noi facem tocmai in mai.am vb la rest si au un separeu unde o sa il tin.
deea bafta la dr
sherbi,mariag bafta si voua maine

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

HAI DOLOERESS!
HAI BEBE KEVIN!

mami fericita de Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

MariaG la fel ca si tine ma rog si eu sa ma opreasca maine in spital sa nasc ca poate i se face mila...Eu am depasit termenul cu cateva zile deja(cred).Nu stiu data ultimei menstruatii spre rusinea mea.

Si felicitari fetei care tocmai a nascut(Wudy).Sa ai un bebe sanatos cuminte si fara probleme.

In 40 cu Sophie Elena

AMR NU STIU CATE ZILEEE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

BRAVO WUDY!!! FELICITARI PENTRU MICA PRINTESA!

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

hai Doloress! hai cu bebe Kevin!

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Fetele cu cezariana, cand avem voie baie in cada, cu spuma si tot tacamul??? Nu am mai facut de 100 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

felicitari WUDY!!!
bine ai venit pe lume printesuca ANAIS MARIA!!!,sa ai o viata lunga si frumoasa,
sanatate si refacere usoara proaspetei mamici

HAI DOLORESSSSS!!!!!!!!!!
HAI BEBE KEVIN!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MADA, eu cand am fost la dr (la 10 zile) mi-a spus sa fac deocamdata dus si sa mai stau cu baia...dar nu am intrebat cat...dar eu am inceput incet-incet, fara sa stau 3 ore in baie, dar cat de cat e altceva, eu nu prea sunt fan dus, pe mine sa ma lasi in baie cu orele...ma gandesc ca dupa maxim 6 sapt e ok, s-a cicatrizat si mama operatiei.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Tunde nu te-am parasit ...inca..... noi suntem tot eco, am depasit ziua de 7, desi speram sa se intample minunea.

Am fost zilele astea prin oras la cumparat hainutze, in ciuda lu' Tati si ne-am facut de cap. Azi am fost la doc la eco, nu stiu cate kg. are stiu doar ca lichid este mai putin si placenta imbatranita, ne asteapta cu tel ca suntem bine............ apoi am fost la spital pentru vestitul control pe masa .......reactia a fost "ne vedem pe 19", concluzia ne place la caldura nu prea vrem sa iesim.

Hai Dolores

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 38 s
In curand mami de Maria Raysa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

yupiiii..avem+1 bebe!

FELICITARI WUDY!BINE AI VENIT MICA PRINTESA ANAIS MARIA!SANATATE SI LAPTIC IN TZATZUC!

Tunde 38+4z Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!

Mergi la inceput