Ian-Feb2011-Bv Tunde!Bv Laura!Hai Dolores! (189)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LORI, hai ca mi-ai facut si mie pofta de iesit...o asteptam si noi pe mama pe la pranz si poate scoatem si noi nasucul un pic la aer!. Evident, tot in brate...caruciorul nici nu l-am montat inca, sta bine mersi in cutiuta lui..dar in week-end tre sa-l monteze tati...macar de-ar tine vremea asta frumoasa! nu mai vreau sa ninga....

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

MADALINA, hai ca facem o treaba cu copiii astia ai nostri, m-am consultat si cu sotul si i-a placut de pusti, deci gata putem sa incepem pregatirile de nunta (si noi ca tiganii, ii promitem de cum s-au nascut )

CARMEN, pe externarea mea zice "repaus fizic si sexual 6 saptamani". Eu m-as duce rau de tot la Pilates, dar nu stiu cum sa fac cu pitica..nu i-am dat deloc biberon pana acum si nu prea imi vine...dar tre sa o rezolvam cumva.
Chiar, ma intrebam zilele astea - fetele care alaptati exclusiv, oare la botez cum o sa facem? Eu as vrea sa tin bebelina cu noi, daca restaurantul are o camera pt bebe (nu ne-am hotarat inca la restaurant...), mai stresata as fi sa stea cineva cu ea acasa atata timp, e prea devreme pt asta...dar o sa stau cu tzitzi in gura ei si cu invitatii misunand pe acolo? ma mulg si car niste recipiente cu noi, pe care sa le tin la rece? dar cat sa ma mulg frate ca o sa pape de cateva ori bune in intervalul ala?
na, ce probleme am si eu acum...

_

Roxana

asa este, ne-am apucat ca tiganii.
Si eu astept nu nerabdare sa ma pot duce la Pilates. Ma gandeam in prima faza sa ma apuc sa fac acasa ca am un DVD. Nu e ca la sala, dar asta e ... Deasemenea, nu stiu cand sa o chem pe tipa care imi facea masaj. Oare la o luna e prea devreme?

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

MADA, mai bine astepti pana la 6 sapt...e mai sigur. Sipana la urma 2 sapt in plus sau in mins, nu cred ca e o mare pb, stii cum se spune - better safe than sorry!

buburuza mea a dormit o ora si s-a trezit iar...
sper sa fie intr-adevar un puseu de crestere ca astea macar trec, ca daca ma baga la un program din asta de supt non stop...nu mai imi trebuie nici Pilates nici nimic...miss univers ma fac

_

Roxana

Mergi la inceput

Si sa mai bagam o galerie:

HAI DOLORESS!!!

HAI WUDY!!!

CURAJ FETELOR! VIN BEBEEIIIII!!!!

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Roxx!!! lasa forumu, ia fifita in brate si iesi jum de ora!!!! Hai, fuguta!! O sa-i faca bine, uite Ana care e si infometata ca n-a mancat prea bie inainte de iesit, doarme si acum de zici ca a muscat-o musca tzetze.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

neata si de la noi

HAI DOLORES!! HAI LAURA !! HAI DEA !!! HAI WUDY!!! CURAJ FETELOR IN CURAND VETI TINE IN BRATE SCUMPII VOSTRII COPILASI !

dea am vz ca intrebai de banii pt anestezist ....la mine a venit sa discutam si i,am dat atunci , depinde de anestezist sau de spital , altii vin direct in sala si uneori mai apuci sa ii dai , alteori nu . Eu zic sa ai plicul pregatit la tine si daca apuci sa ii dai bine , daca nu ii zici sotului dupa sa il caute . multa bafta

roxx si al meu cred ca trece printr.o perioada de genul , adoarme in brate cum il las jos se foieste cu niste nervi si urla , offf. maicamea imi tot zice ca s.a invatat in brate si sa il las sa planga ..blaa bla bla .

noi am vut o noapte buna ....trezirea la 1.30 si la 5 dar nici chip sa mai doarma dupa ...offf

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai

Mergi la inceput

A NASCUT ALINAAAAA !!! (WUDY)

_

Roxana

Mergi la inceput

MESAJUL DE LA WUDY:

"EU SUNT ANAIS MARIA SI VREAU SA VA ANUNT CA AM VENIT PE LUME ASTAZI LA 9.12. AM 3300 g SI MAMI M-A AJUTAT SA SCRIU ACEST SMS. EA ESTE CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME! VA PUPAM AMANDOUA"

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

MESAJUL DE LA WUDY:

"EU SUNT ANAIS MARIA SI VREAU SA VA ANUNT CA AM VENIT PE LUME ASTAZI LA 9.12. AM 3300 g SI MAMI M-A AJUTAT SA SCRIU ACEST SMS. EA ESTE CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME! VA PUPAM AMANDOUA"

_

Roxana

Bine ai venit pe lume Anais Maria!!!! Sa fii sanatoasa!!!
Felicitari Wudy!!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

ADITZA, nu stiu ce sa zic...uite citeam aseara (nici daca ma pici cu ceara nu mai stiu unde, poate chiar pe aici pe forum!) ca pana la 6 luni nu se pune problema de "rasfat" si "invatat in brate" ..cica abia dup-aia constientizeaza ei ce si cum. la varste asa mici, se pare ca au intr-adevar nevoie de afectiune si caldura
Multi pupici si multa rabdare

_

Roxana

Mergi la inceput