LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *281*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor imi pare rau pentru zuzulicii bolnaviori. Si Dudu ingroasa randurile celor cu febra...38.5...nu tuse, nu muci...urmarim...si eu care ii deportasem la mama pe amandoi sa ma bucur cu valentinul meu...n-avem bafta...

altfel, m-am intalnit cu doamna diriginta a ozanei si mi-a spus ca a luat premiul 3 la un concurs international de creatie literara...compunerea era intr-adevar tare emotionanta, despre un copilas nevazator care simte marea dar nu o poate vedea...evident are un final sf lacrimogen in stilul domnitei care citeste 3 carti cu monstruozitati la o carte scolara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

mamici de zuzulici Florina si Simona!
Daria, Eduard, Iulia, Maia, Radu, Sebastian, Isabella, Luca, Mihnea! Sa fiti sanatosi si tare tare fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Multumim fetelor ca nu ne-ati uitat!
ma emotioneaza urarile voastre, pt ca acum 3 ani imi erati mai aproape ca oricine. Va pup si va trimit o .

Vreau sa urez cu intarziere LA MULTI ANI frumosi pentru Milan. Sa va bucurati de cei doi baietei multi ani de acum inainte Ema.
Ema, hai pr FB.

La multi ani pt toti clopotzeii sarbatoriti si de asemenea la multi ani Daria si Luca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Wowwwwww, asta da veste! felicitari Nati! Sa vina bb cu bine alaturi de surioare si parintii iubitori. Nu-mi vine sa cred ce poveste frumoasa traiti. si felicitari inca odata.

felicitari Grati si Lala pentru scolarii silitori. Ce mandre trebuie sa va faca copiii. Speram si noi, cele ce venim din urma sa traim sentimentele astea, ca si voi.

Elle ma duc maine pe acolo sa ma interesez de Maria. daca e o iau? Sanatate multa la fete si putere tie mamico. Sa treceti cu bine. Poate odata cu primavara iesim din sezonul gripelor. Si noi - eu si Iulia am fost bolnave sapt trecuta, tot cu febra dar fara muci si alte complicatii. Tuse si febra dar am scapat dupa 3,4 zile.

Codrutza, capul sus, dupa furtuna iese si soarele. Saptamana viitoare esti impreuna cu iubita ta.

Stacutza te inteleg perfect. Eu dupa 2 ani si ceva nu mai stiam sa merg pe strada, decat daca ma tzineam de carutz . Si acum imi e greu ca nu mai sunt in fiecare dimineata alaturi de ea cand se trezeste, dar e tare bine back la job.

all si poze de la party avem pe FB. Icerc sa pun si pe webshot asta seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Elena, multa sanatate fetelor! Stati in casa, tineti-va de tratamente si trebuie sa treaca.
Uite de asta incerc eu sa ii tin departe de gradi, desi e tare greu... cel putin pt Daria, care ma intreaba mereu de prietenele ei de la gradi... nu cred ca o voi mai duce luna asta. Parca vad ca dupa valul de caldura ce tocmai a trecut, iar incep virozele sa isi faca de cap.

Noi suntem ok in mare, desi Daria are gatul in continuare f rosu, iar lui Victor ii curge nasul de o luna, dar deocamdata fara complicatii.
Pe Daria o duc maine la doctor sa ii fac un exudat si testul cutanat pt alergie.

Va pupam! Sa va faceti bine repede cu totii!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Acum ca am culcat fetele, pot citi linistita ce-ati mai scris.
Pana una alta, urez:

LA MULTI ANI, mamicilor: Simonabb si ancasoare! Sa fiti sanatoase si mereu fericite!

LA MULTI ANI, clopoteilor sarbatoriti azi: Isabella Andreea, Alexandru Luca si Mihnea Adrian!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

NataliaS iarasi sunt bolnavioare fetele
Sanatate multa!
Va fi bine si cu al treilea copil!
Ellenuta multumim si insanatosire grabnica, atat fetelor, cat si sotului!
Ce bine ca ai ajutor..eu chiar ajung sa o i-au razna , dar imi revin.
doniro sanatate si voua! Sa va faceti bine, repede!
Shose cum te gasim pe FB? Ce nume ai?

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multi ani sarbatoritilor de zilele acestea, mamici si pitici!

Sanatate multa bolnaviorilor, in randul carora ne incadram si noi, ambii baieti

Stankuta ce bine tb sa fie la servici

Shose o sa intru, iti scriu email sa ma inveti

Distractie frumoasa celor ce sarbatoresc valentine's day azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

milan face de cateva luni figuri la somnul de pranz, adica daca nu e plimbat si obosit bine, nu prea vrea sa mai doarma. abia cand le uniformizasem cat de cat programul amandurora, uf.
azi pt ca nu am iesit afara(raciti fiind), a binevoit sa sara cu totul peste somnul de pranz( hihi, acum doarme deja, altfel nu eram eu la ora asta aici )
mai sunt si altii in situatia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Wowwwwww, asta da veste! felicitari Nati! Sa vina bb cu bine alaturi de surioare si parintii iubitori. Nu-mi vine sa cred ce poveste frumoasa traiti. si felicitari inca odata.

felicitari Grati si Lala pentru scolarii silitori. Ce mandre trebuie sa va faca copiii. Speram si noi, cele ce venim din urma sa traim sentimentele astea, ca si voi.

Elle ma duc maine pe acolo sa ma interesez de Maria. daca e o iau? Sanatate multa la fete si putere tie mamico. Sa treceti cu bine. Poate odata cu primavara iesim din sezonul gripelor. Si noi - eu si Iulia am fost bolnave sapt trecuta, tot cu febra dar fara muci si alte complicatii. Tuse si febra dar am scapat dupa 3,4 zile.

Codrutza, capul sus, dupa furtuna iese si soarele. Saptamana viitoare esti impreuna cu iubita ta.

Stacutza te inteleg perfect. Eu dupa 2 ani si ceva nu mai stiam sa merg pe strada, decat daca ma tzineam de carutz . Si acum imi e greu ca nu mai sunt in fiecare dimineata alaturi de ea cand se trezeste, dar e tare bine back la job.

all si poze de la party avem pe FB. Icerc sa pun si pe webshot asta seara

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

`Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea...`

da,da! saru-mana.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput