LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *281*
Raspunsuri - Pagina 12
NataliaS spune:
'Neata!
WOW ce vesti! Mitzu - bine ai revenit! Multumesc de remarca si FELICITARI!!!! sa va traiasca micutul cel scumpic!
Vorba Ceskai - da' taci si faci! sa nu spui tu o vorbulitza sa ne bucuram si noi cu tine? Ntz ntz ntz
Elle - nasol de tot cu indemnizatia ta...chiar sunt niste nesimtiti!
Cu fetele vezi sa n-aiba gatul rosu acum si din cauza asta sa refuze mancarea. Sanatate!
Lala - cum e Andrei?
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 11 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
iulia82 spune:
Buna dimineata...ca noi acu ne-am trezit..
Lavi ce pui mititel si frumos ai acolo si nu zici nimic??Felicitari pt fratior,ai doi baieti frumosi,cred ca esti tare mandra de ei
Elle ,deocamdata n-o mai duc la gradi pe Iris ca nu vrea sa mai mearga si nici nu as vrea sa-mi aduca de acolo cine stie ce virusi.Dar cand va merge la gradi din nou stiu ca primele doua zile vor fi mai grele,va fi mai obosita,dar apoi isi intra in program,se culca singura la 9 seara si la 7 dimineata e in picioare.Eu am probleme cu colul si contractiile,iau tratament si stau in pat cat de mult
Cu indemnizatia..off..urata treaba.
Irlandeza,da,stau aproape si de Mall si de biblioteca,dar din pacate nu ies din casa numai la controale,in rest cumintica in pat.Tatal meu a inceput munca si nu mai poate iesi nici el cu Iris...deci,asteptam primavara cand va fi ziua mai lunga si-o s-o scoata sotul mai mult.
[b]
POZE IRIS
mami Iulia25+ LEIA- NICOLE siIRIS- MARIA (19.12.2007)
Ioanact spune:
Buna, fetele!
Mitsu-bishu frumoasa veste, frumos si grasun e Aaron.
Ai doi baieti scumpi, sa-ti traiasca!
Am alta preocupare: pe 7-8 Martie (sa vedem cand vor hotara serbarea) tb sa o imbrac pe Ioana cu fusta verde si bluza alba. Bluza am, dar tb sa caut fustita.
I-a dat si o poezie de invatat (4 versuri).
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, sarbatoritului de azi: Luca Stefan!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
emabucuresti spune:
Lavi felicitaaaaaaaari! Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti frumosilor! Sa fie intr-un ceas bun si multa putere mami sa iti cresti frumos baieteii !
La multi ani sarbatoritilor de zilele acestea, anca S la multi ani cu intarziere, uite cine petrece dublu de valentine s day. Sanatate!
LalaD cum mai sunteti?
Sanatate bolnaviorilor. Si noi suntem inca muciosi si tusim.
Cu somnul lui milan nu ma las, ii citesc povesti peste povesti si adoarme in final, la o ora-doua dupa sasha. Adoarme unul, se trezeste celalta
emabucuresti spune:
Scriu cu 'picioarele' , de pe tel, nush ce cauta albina aia acolo, doar taria era reprezentativa
Merci de raspunsuri cu privire la somnic asadar
In alta ordine de idei, ca tot ploua/ninge , e de mers in iunie in bg /sau inceput deiulie, /sau mijloc de iulie, dupa experientele voastre
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emabucuresti In alta ordine de idei, ca tot ploua/ninge , e de mers in iunie in bg /sau inceput deiulie, /sau mijloc de iulie, dupa experientele voastre Ema cu Milan (7.02.2008) si Sasha (31.07.2009) |
Eu nu pot sa ma declar experimentata in litoralul bulgaresc, intrucat am fost o singura data, dar iti pot spune ca zilele astea dam avansul pt vacanta de la vara pt un sejur la mijlocul lui august (asa avem concediu). Vremea e ca la noi, deci...
Pt copii e bine prin iunie, pt aer, dar nu prea e de facut plaja/baie, doar plimbari pe faleza cand e somnul mai dulce (6-7 dimineata ).
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
ceska777 spune:
Total off topic , ca eu nu stiu daca/unde facem concediu la vara....
Am tot citit cum ai vostri clopotei merg singurei la toaleta, se imbraca/dezbraca etc.Al meu tocmai a facut pe el si a cerut chilot pampers. Azi dimineata l-am dus la gradi cu chilot si l-am luat in aceiasi pantaloni deci nu s-a udat, Ajunsi acasa a refuzat sa mearga la wc si peste 3min facea in pantaloni. Acum cateva zile mi-a dezvaluit de ce face pisu pe el: e asa cald si bine, mama!
Am impresia ca la inscriere la scoala noi tot in pampers ne vom prezenta....Mai sunt corigenti la capitolul asta?
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
doniro spune:
Nici noi nu am scapat definitiv de Pampers, ii punem doar la somn (la pranz de regula nu face, dar noaptea cel putin odata face). La fel am patit si cu Daria, care a scapat de Pampers pe la 4 ani
In rest, cand nu doarme nu sunt accidente, se duce singur la olita, nu accepta niciun fel de ajutor, se dezbraca singur, se imbraca singur (e sucalit ca naiba, dar il las...).
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE