LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *281*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetelor

simt ca o iau razna, imi vine sa ies pe strada si sa urlu .... de doua zile, anna nu mananca nimic, cum ma apropii cu lingurita de ea, urlaaaaaa nene de zici ca vreau s-o otravesc .. mai roade cate o rondea de paine prajita si atat ... eva serveste cateva linguri de supa sau 2-3 lingurite de branzica cu painica .. in seara asta, mi-a cerut mamaliga, carnaciori (facuti in casa din vita) .. am sarit imediat sa-i fac cand am auzit .. a luat cateva linguri si pauza ..... deci fac cu capul, o iau razna, nu mai pot de nervi si stres ... azi la pranz am zis sa-i fac lapte annei in loc de supa .. l-a baut aproape pe tot si l-a vomitat ... are o tuse idioata, seaca .. parca ar avea ceva pe esofag, trahee etc care n-o lasa sa manance, bea ......

scuze ptr mesajul kilometric insa mai am un pic si clachez ...

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

asa ..

mitusleee nu pot sa cred ... ce dulceata ai acolo. ai mers p burta, n-ai zis nimic nimicut ... sa fie sanatos si sa va aduca bucurii! cum te descurci cu 2?

nati nu cred ca au rosu in gat caci febra nu mai fac .. o sa ma duc maine la dr sa le vada caci o iau pe aratura ..

ema si la mine se intampla asta .. abia o adorm pe eva si se scoala anna ... e un balamuc maxim .. eu una nu cred ca mai rezist mult in ritmul asta nebun in care am intrat .. of, macar de-ar fi sanatoase, in rest indur orice .. referitor la bulgaria, noi am fost anul trecut la sf lui iunie si a fost nasoala vremea. anul asta ne-am luat la sf lui iulie 7 nopti/8zile, tot la nisipuri, la hotel bolero .. e foarte frumos si conditiile sunt f bune. asta e al patrulea an cand mergem si eu una sunt incantata. va bagati?

am fugit .. ma duc sa bag niste siropuri pe gat si aerosoli pe nas ..

pa pa

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ceska, da, exista. Mathias poarta Pampers zi si noapte, face la WC doar dimineata, la trezire, pt ca-l pun eu la pishu, si kk o data/zi, insa nu prea zice, trebuie sa-l pazim si sa-l tot intrebam, ca altfel se ascunde undeva, face si apoi zice!

Si nu, nici vorba sa se imbrace sau dezbrace singur. Habar n-are cum se fac treburile astea

Ellenuta, ai vazut tu copil mort de foame ca n-a mancat 2-3 zile? Chill, mommmy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Felicitari Lavinia, tare frumusel mai e Aaron.

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Azi am fost si noi la controlul de 3 ani. Stam bine, 17.600 gr si 102 cm.
Referitor la pampers, Alexia nu mai poarta de anul trecut, de pe la 2.5 ani. Isi trage pantalonii/dres/chiloti jos, se pune pe olota, ca la parter nu avem toaleta si cand e gata ma striga, ca sa o sterg, apoi o imbrac, ca daca o las pe ia, ramane cu spatele gol.
In schimb, nu poate sa zica pe r, p, f, s la fish zice pish, la pisicuta zice piticuta, la portocaliu zice pocaliu, la rata zice lata........si azi vorbind cu asistenta, ne-a trimis la logopedie, pt. orice eventualitate. A zis ca unii copii sunt mai lenesi la vorbit, altii nu......oricum pana primesc o programare pot trece si 7 luni. Si pana atunci s-ar putea sa poata sa pronunte si eu toate literele, poate nu-s probleme.
Ai vostri spun corect toate literele ?

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Azi am fost si noi la controlul de 3 ani. Stam bine, 17.600 gr si 102 cm.
Referitor la pampers, Alexia nu mai poarta de anul trecut, de pe la 2.5 ani. Isi trage pantalonii/dres/chiloti jos, se pune pe olota, ca la parter nu avem toaleta si cand e gata ma striga, ca sa o sterg, apoi o imbrac, ca daca o las pe ia, ramane cu spatele gol.
In schimb, nu poate sa zica pe r, p, f, s la fish zice pish, la pisicuta zice piticuta, la portocaliu zice pocaliu, la rata zice lata........si azi vorbind cu asistenta, ne-a trimis la logopedie, pt. orice eventualitate. A zis ca unii copii sunt mai lenesi la vorbit, altii nu......oricum pana primesc o programare pot trece si 7 luni. Si pana atunci s-ar putea sa poata sa pronunte si eu toate literele, poate nu-s probleme.

Iris acu o saptamana vb exact ca Alexia.Dar am inceput un program intens de logopedie acasa,eu si tata am stat pe capul ei si-o tot puneam sa zica alfabetul dupa noi,insistand pe literele pe care nu le putea pronunta...si brusc a prins gust,mai ales ca o aplaudam chiar daca nu pronunta chiar perfect.Acuma zice R,F,V,Z,S...vorbeste aproape perfect...doar ca din obisnuinta mai pronunta gresit,dar daca o corectez,reia propozitia corect.
Nu cred ca-i motiv de ingrijorare,doar ca trebuie putin exersat,asa ca o joaca fara a parea insistenti.
Si fiind asa mandra ca stie sa-l zica pe F,azi mi-a cerut sa-i fac FIZA ...greu m-am prins ca ea doreste de fapt PIZZA...dar fiind fata ambitioasa care vrea sa vb cat mai corect,acu il zice pe f in loc de p...

POZE IRIS
mami Iulia25+ LEIA- NICOLE siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Iulia am vazut mai demult niste poze cu iris, profi, superbe/superba!

Ema cu Milan (7.02.2008) si Sasha (31.07.2009)

Esti tare draguta,multumim
Mi-ai amintit de pozele acelea si azi le-am revazut si eu.Pe picasa sunt pozele neprelucrate,tipa i-a facut lui Iris un albun super misto,pe care am dat o caruta de bani,dar a meritat fiecare banut pt asa amintire.

Apropo de poze...nu ti-am mai vazut baietii de mult timp.Asteptam poze

POZE IRIS
mami Iulia25+ LEIA- NICOLE siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

uf ceva e fishy rau ... anna a baut laptele de seara si la juma' de ora a tusit, a tusit si pana la urma l-a vomitat .. si ce ma bucuram ca are ceva in stomacel .. chestia e ca are o tuse seaca si o sacaie rau .. la cateva minute, trage un acces de tuse .... ma duc maine la dr sa vad ce o fi ..

papa bun

Mergi la inceput

Iulia mersi de pont. E misto faza cu FIZA..... Speram sa se corecteze si Alexia.

Elle mergi la dr., vezi ce zice. Si mai ales ca tot vomita....of, of.... Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Felicitari pt masuratori, noi ne uitam in sus la voi! :-)

Gaza foarte vorbaret de mic pronunta corect aproape toate cuvintele si limba germana are unele kilometrice. Doar doua trei sunt stalcite si acum imi vine in minte doar bagon =wagon.
La controlul de trei ani (U7a) am avut o lista de cuvinte dn care sa le aleg pe cele pe care nu le cunoaste sau nu le pronunta corect. N-a fost cazul cu lista respectiva. Apoi au avut pretentia sa il categorisesc si am avut probleme la:
- are accese de furie? eu am explicat dr ca nu are rabdare si e uneori frustrat cand nu ii iese din prima ceva si atunci tranteste sau tipa
- adoarme repede seara si noaptea nu are treziri?
desi situatia s-a imbunatatit adoarme tot cu tergiversari: sa il mai strang o data in brate, mai are ceva important sa imi spuna (vine din camera lui dupa mine, ma ia de mana si ma duce la el in camera sa imi spuna ceva ad hoc) si da se trezeste noaptea si vine la noi in pat dupa o perioada de cam 1 luna cand a ramas toata noaptea la el in camera)
Cica e totul in limite normale si nici pentru pampers sa nu imi fac griji...
Sincer am impresia ca la gradi le iese mai bine faza decat mie acasa: ii duc pe cei trei baieti de aceeasi varsta aflati in potty training in grup la baie si poate de asta i se pare interesant si face. Acasa cand il intreb nu vrea deloc. O singura data pana acum a cerut singur, a facut un kk si pipi si eu si taica-su eram in extaz. aiesit tati din casa si in 5 min era plin si ud!!!

Sunt pregatita cu folii, aleze, rotectie pt saltea ca sa trecem si la somn de noapte in chilot dar nu stiu cand se va intampla asta.
Rabdaaaaaare...

Ven,
hm, mie gaza mi-a zis ca e cald si bine cand face pisu pe el si nu are interes de wc nici el...

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput