FIV Dr. ALBU DRAGOS 23

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Arabella, imi pare foarte rau
Cand o iei de la capat?Am banuit ca ceva nu este in regula...imi pare rau....
Astazi am facut eco de trim I, si se pare ca am doi cocosei
Am sperat si eu la o fetita, dar nu a fost chip.In rest sunt bine amandoi, sunt in grafic, masuratorile sunt bune, iar eu...perfect, ca intotdeauna
Doamne, sa fie asa pana la capat!

13+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Buna,dragele mele!:)Multam pt incurajari...eh...trecem si peste asta....TREBUIE!HONEYS,BINE ZIS ''SUFLETE PASTRATE IN ZAPADA''
Corry,draga mea,felicitari pt cocosei,eu de asemenea imi doresc fetita.lasa,sunt buni si cocoseii,poate data viitoare o sa ai 2 pasarele.Abia astept sa ma duc la dl dr cu rezultatele,m-a incurajat mult si parca suferea odata cu mine...mai am o speranta cu FET,apoi inseminari pana voi reusi..sau cine stie,poate natural ceva???,eh,sweet dreams,visez prea frumos...oricum,am inceput serviciul,am reluat activitatea full time si mult optimism.Multumesc din suflet pentru sustinere,pupicei,noapte buna!
Arabella,34 ani 2 IA la Med New Life,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a2-a nereusita,Fiv1 la Medlife cu dr Albu reusit,sarcina oprita in ev.la 8 sapt si 3 zile,urmeaza FET1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

ptr.Altesa:facem FIV abia in iulie,deoarece sotul meu a plecat iar din tara.El are serviciul in strainatate.Si abia atunci se intoarce.Analizele lui inca nu sun gata,m-am uitat pe site-ul clinicii.El avea spermograma buna,asa ne-au zis la Giulesti.Un dr.din Constanta ii daduse ProFertil si il i-a in continuare,are minerale.Asta e spermograma de la Giulesti:
volum:1,4 ml (cam mic,normal e 2-6ml,dar avand in vedere conditiile si stresul...)
pH:7,5 (7,2-7,8)
aspect:opalescent (opalescent)
timp lichefiere:20 min (maxim 40 min)
concentratie:84 milioane/ml (minim 20 milioane/ml)
A+B=64% (minim 50%)
morfologie:60% (minim 30% forme tipice)

Diagnostic:NORMOSPERMIE

VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)

Mergi la inceput

Nu vrea nimeni Diphereline 0,1 mg?Mi-au mai ramas 4 fiole,le donez.Expira in iunie anul asta si eu fac mai tarziu de iunie FIV-ul.

VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)

Mergi la inceput

Mesaj ptr. mirela2:trece-ma ,te rog,si pe mine la aspirante,cand ai timp.Multumesc!

Mergi la inceput

Scuze,n-am fost atenta.In mesajul ptr.Altesa am scris"il i-a" in loc de "il ia".M-am grabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Alina, mi-au explicat asistentele si ieri si azi cum se face si cre ca maine dim o fac singurica. eu zic sa mergi totusi o zi doua sa vezi cum se prepara, unde se face....

Roxana, daca vrei poti sa-mi dai mie cele 4 fiole de diphe, numai ca nu stiu cum putem sa ne vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

e se pare ca asa sunt roxanele astea mai grabite noi 2 stim.

data viitoare cand vrei sa rectifici ceva poti sa editezi ,in fereastra cu numele tau ai pe acolo niste iconite daca pui sageata pe ele pe una o sa scrie edit.

mai da ce spermograma buna!

camemar ,nicole cand va duceti la eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaia spune:

ce fac fetele? gata de luni incep cu diphereline de 0,1 o jumate de fiola. de data asta albu mi-a schimbat inhibarea. sper sa fie cu noroc de data asta. doamne ajuta. dar as vrea sa stiu unde gasesc si eu clexane? ca la mine aici la farmacie mi-a spus ca cica nu mai exista, asa e?
bafta fetelor care au inceput sau urmeaza sa inceapa tratamentul. poate ne cunoastem la albu. eu am pe 25 primul set de analize. cine mai vine atunci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaia spune:

si ce mai vroiam sa aflu, eu la primul fiv am facut dipherelineul in mana asa a spus dr sa il fac, si a spus ca ora este esentiala dar nu e musai s afie fix, ca doar nu e antibiotic,voi vad ca l-ati facut in burtica si pe acesta

Mergi la inceput