FIV Dr. ALBU DRAGOS 23
Raspunsuri - Pagina 7
flo.flo spune:
eu azi am inceput diphereline - prima am facut-o la medlife si cred ca si cea de maine o sa o fac tot acolo ca inca nu am curaj sa mi le fac singura
oricum asta de azi m-a cam durut (si acum ma doare) si m-am si invinetit asa ca daca mi-o fac eu singura .... cine stie ce fac
speranta2 spune:
Didi, eu merg sapt asta la Albu sa vedem ce zice, daca ne mai da vreo sansa.
Flo, sa stii ca eu am facut o Diphereline la Medlife si mi-a facut asistenta o vanataie de mi-a trecut dupa 1 luna si cele facute de mine au fost super fara nici un semn, nimic. Asa ca incearca sa ti-o faci fara graba si foarte incet si iti garantez ca n-o sa simti nimic.
Fetele celelate iti pot garanta.
Arabella34 spune:
Buna dragele mele!Am revenit ,mai exact mi-am revenit...sarcin s-a oprit in evolutie la 8 sapt.si 3 zile,soc nu altceva,mai ales ca nu mai era problema colului scurt si ma simteam f.bine...offfffff,a trebuit sa treaca o perioada sa-mi revin...dl.dr mi-a recomandat mutatiile factorului VIII si XIII si PAI1,singurele care nu le facusem...O luam de la capat cu FET ,mai am 3 embrioni.Pupici,felicitari noilor gravidute!Mi-a fost dor de voi!....sper sa ma intelegeti,nu mi-a''ars'' de nimik,suntin continuare extrem de trista...
Arabella,34 ani,2 IA la Med New Life,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a 2-a nereusita,FIV1 reusit la Medlife cu dr Albu,din pacate sarcina oprita in evolutie la 8 sapt si 3 zile.Urmeaza FET1.
alina.barbu spune:
Buna tuturor!
Mult succes Flo! Dar asistenta ti-a si explicat cum ai putea sa ti le faci singura?
Eu inca sunt la tratamentul cu pastile, dar incerc sa ma pregatesc psihic pentru pasii urmatori.
O saptamana frumoasa tuturor!
samira33 spune:
aristico,multa bafta iti doresc.
poate vei fi gravi la nunta
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
lyly_mar spune:
aristico,te intorse-si in bussines??Bafta multa!
arabella,chiar ma intreb-am de tine....
rica
speranta
honeys spune:
Arabela, povestile noastre seamana mult, doar ca sarcina mea s-a oprit pe la 5-6 saptamani....
am facut si eu analizele alea, PAI e hetero, mergem in continuare la transfer de sufletele pastrate in zapada. eu am 4.
rica
mirela
fetelor
mirela2 spune:
arabela offf
eu am disparut pic ca mi a fost rau, am picat sambata seara, am facut niste frisoane de mi clantaneau dintii din gura
tresarea si copilul langa mine, asa de tare tremuram
acum bucataresc un pic si fug in pat, cat mai dorm ei sa mai stau si eu, ca apoi se trezesc si tre sa le fac baie
pupici fetelor si aveti grija de voi
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)