Fluturasi de mart-apr 2011(146)-Bravo gimihaela!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui marin_ioana

eu o sa nasc la Medlife cu dr Dincaref Luiza, data nasterii 17.07.1984. UM 01.06.2010, DPN 08.03.2011.
Mai e cineva care naste acolo sau a mai nascut la Medlife?

eu am nascut in 2009 la medlife, si posibil si acum, inca nu sunt hotarata. oricum conditile si personalul de acolo sunt extraordinare. Nici nu simti ca esti intr-un spital.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 30+ , adica Ayanna

AMR 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti burticute?

am venit si eu de la plimbare, asa frumos este afara.

rhyanna eu am facut analiza aceea proteina C si trebuie sa iasa negativ. nu stiu exact pentru ce este dar este importanta si mai ales sa-ti iasa negativ (sau in limitele laboratorului).
si ascult-o pe viss si nu te mai stresa atata cu analizele ca totul este bine.

madutza si eu la fel simt cand ies pe afara si merg mult, usoare dureri in col, miscari pe acolo, burta se intareste de abia pot sa merg....

dinora prin ce-ai trecut.... bine ca esti bine acum. dar ce-i aia ce-ai avut, hemoroizi?

ailed ce frumoasa este cadita. s-o foloseasca bebelina sanatoasa. exact rosie este?

sorinam ai un baietel tare scump pune si poze cu burticuta s-o vedem ce mare este

S-a intamplat minunea mult asteptata37+

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

dorinut ce ma bucur ca bebe edutu este bine si a crescut, este grasunel lasa ca isi da el cordonul jos, oricum tu nasti cu cezariana

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

mandreeac ce mai tragi si tu cu durerile astea si cu insomniile. bine ca mai este putin si il tii pe bebe in brate si o sa uiti de toate

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Fetelor ati auzit cumva de existenta unui spital de stat in Bucutresti unde poti veni cu medicul tau sa nasti acolo, chiar daca el lucreaza la alt spital?

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 31+ , adica Ayanna Stefania

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

ce faceti burticute?

am venit si eu de la plimbare, asa frumos este afara.

rhyanna eu am facut analiza aceea proteina C si trebuie sa iasa negativ. nu stiu exact pentru ce este dar este importanta si mai ales sa-ti iasa negativ (sau in limitele laboratorului).
si ascult-o pe viss si nu te mai stresa atata cu analizele ca totul este bine.

madutza si eu la fel simt cand ies pe afara si merg mult, usoare dureri in col, miscari pe acolo, burta se intareste de abia pot sa merg....

dinora prin ce-ai trecut.... bine ca esti bine acum. dar ce-i aia ce-ai avut, hemoroizi?

ailed ce frumoasa este cadita. s-o foloseasca bebelina sanatoasa. exact rosie este?

sorinam ai un baietel tare scump pune si poze cu burticuta s-o vedem ce mare este

AMR 2 sapt!!!

e alba

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Burtici, ceream si eu ajutor pt alegerea unui biberon sa am in spital. Ce sa iau? de care? ce tip de tetina?

Plec in seara asta la cumparaturi sa iau si cadou finutului ca il sarbatorim...si as vrea sa-mi iau si biberonul plus diverse. Ajung pe la farmacii.. La sensiblu am sanse sa gasesc biberon bun?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 32+

Mergi la inceput

dorinut te felicit din sulet pentru eco! Bravo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Burtici, ceream si eu ajutor pt alegerea unui biberon sa am in spital. Ce sa iau? de care? ce tip de tetina?

Plec in seara asta la cumparaturi sa iau si cadou finutului ca il sarbatorim...si as vrea sa-mi iau si biberonul plus diverse. Ajung pe la farmacii.. La sensiblu am sanse sa gasesc biberon bun?

Eu am avut Nuk la primul, Avent la al doilea si acum am cumparat unul Nuk mic, de sticla...Sper sa nu am nevoie cine stie ce de el....mai am multe de la Matei , avent, pe care el nu le-a folosit ca a vrut doar tzitzica.

Simona, mami de baieti David, Matei si 37 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Burtici!!!!!!!!!!!! cum puteti consuma cola ptr a trezi bebelusii? Nuuuuuuuu, nu e bine din pct meu de vd. Mai bine dorm decit sa-i agitati cu fel si fel de chimicale....

Mergi la inceput