panicaaaaaaaa
chiar ca sunt in panica. incerc sa explic cat mai pe scurt:
CM pe 1 dec..... contact sexual neprotejat (dar scuzati-mi expresia... fara sa isi de-a drumul in mine... scuze dar altceva nu-mi vine in cap acum) in jur de 15 dec.... CM pe 28 dec.... pana pe 28.... tin minte ca mi-am facut un test de sarcina intre 15-28.... ca imi era teama.... si a iesit negativ.... de atunci... nu mi-a venit ciclu... de la 28 dec (ma tinut 5-6 zile aproximativ).... ideea e o sa sune aiurea, dar credeti-ma pe cuvant ca de pe 28 ianuarie ma tot chinui sa incerc sa cumpar un test de sarcina... dar nu am bani (stiu veti spune ca e ieftin, dar daca aveam 10-20 de lei in casa pt transport sau mancare nu am putut da pe un test de sarcina).... la doctor nici atat nu am cum sa ajung (tot sper sa imi revin cu banii)
ideea e... in ianuarie... pe la jumatatea lunii mi-a facut medicul de familie analize de sange... intrebarea mea e: daca eram gravida nu trebuia sa iasa ceva marit pe analizele de sange?
tin sa precizez ca de pe 15 dec nu am mai avut contact sexual....
ajutor va rog
va multumesc
Raspunsuri
ioanadara spune:
Da, sigur s-ar vedea in analiza de sange daca erai insarcinta din moment ce ar fi fost o luna de la conceptie dar ar fi trebuit sa le spui sa masoare respectivele valori.
Bee spune:
Daca doctorul ti-a facut analize de sange uzuale, nu e obligatoriu sa fi fost ceva marit sau schimbat daca erai insarcinata. Sarcina se depisteaza prin analize de sange specifice. Si calculand la rece treaba, ar trebui sa faci un test de sarcina, e destul de mare intarzierea (daca nu te stii cu dereglari destul de mari ale ciclului).
Alizee spune:
Daca iti este teama ca ai putea fi insarcinata, du o proba de urina la orice policlinica, platesti 15 lei pt un test de sarcina si, in 2 zile, afli rezultatul.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
calipso_zeus spune:
Fara sa cumperi macar un test de sarcina nu prea ai cum.E cam mare intarzierea asa ca....mergi si fa macar un bhcg...ia bani de la prietenul tau si gata.Nu e de joaca.
iulix spune:
Stiu ca poate suna aiurea, dar daca nu ai bani imprumuta-te, ia-ti un test, fa-l si astfel nu mai stai ca pe ace.
AndraP_87 spune:
Din pacate nu cred ca ai cum sa gasesti un raspuns la intrebarea ta fara bani.
Acuma, daca tot e sa te imprumuti de undeva, ti-as sugera mai degraba sa mergi sa dai banii pe ceva mai sigur, gen test de urina sau de sange.
gladiola_01 spune:
ma gandeam ca la analize se vedea totusi ceva... voi face tot posibilul sa fac un test de sarcina... dar ma gandeam... eu am facut unul in decembrie... intre in jur de 22-23 decembrie... nu trebuia sa se vada atunci daca eram gravida?
asimionese spune:
buna ... daca tot mu ai bani .. poti merge la medicul tau de familie sa ei o trimitere la ginecolog pt o consultatie care se face gratuit..daca tot ti/a intirziat ciclu asa mult ei iti pot spune mai sigur.. poate fi vorba de o raceala sau de o sarcina.. Sucese!!
AndraP_87 spune:
Daca in 15 decembrie ai avut contactul neprotejat si la aprox o sapt dupa ai facut testul atunci nu, nu trebuia sa se vada.
Karina spune:
Iti vind un pont, dar informatia asta nu e chiar suta la suta corecta: dimi cind te scoli, fara sa faci altceva inainte, ia-ti temperatura. Daca e ~ 36.7 sau mai putin, e doar o intiziere, aproape sigur.
Daca e ~ 37, nu inseamna neaparat ca esti insarcinata dar sansele sint destul de mari.
Sper sa fie de ajutor...