panicaaaaaaaa
Raspunsuri - Pagina 2
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gladiola_01 ma gandeam ca la analize se vedea totusi ceva... voi face tot posibilul sa fac un test de sarcina... dar ma gandeam... eu am facut unul in decembrie... intre in jur de 22-23 decembrie... nu trebuia sa se vada atunci daca eram gravida? nu-i cere niciodata unei femei imposibilul... e capabila sa ti-l dea |
Nu se vede nimic la analizele uzuale de sange, se vede daca faci Beta HCG-ul din sange. Acesta eset detectat si in testul de sarcina, doar ca e din urina.
Contactul neprotejat l-ai avut cam pe la ovulatie, daca nu a ejaculat in vagin inseamna ca sunt sanse mai mici sa ramai insarcinata, dar totusi sunt.
Imprumuta-te vde bani si du-te la un consult la spital.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
gladiola_01 spune:
In fiecare dimineata imi iau temperatura ... este 36.3 sau 36.4.... pe parcursul zilei mi-o iau si ramane la aceasi temperatura.... mi-am luat azi un test de sarcina, a iesit negativ... am inceput pastilele de 5 zile... si sper sa ajung la doctor pe 15-16 cand iau banii.... la un control, nu sper ci sigur.... oare sunt protejata? tiand cont ca cred azi e a 6-ea zi de pastile...?
pupici
lavi02 spune:
Bine ca ti-a iesit negativ.
Esti protejata cu pastilele daca le iei incepand din prima zi a ciclului. Citeste cu atentie prospectul, trebuie sa scrie acolo.
gladiola_01 spune:
Dragele mele... am fost la medic ieri... dar nu am avut timp sa scriu aseara.... nu sunt gravida (asta stiam de la teste)... mi-a spus ca este pur si simplu o dereglare hormonala... sa intrerup pastilele... si sa astept sa-mi vina
concluzia: asteptam =)))
calipso_zeus spune:
Bine macar ca nu e sarcina deocamdata.Daca ai luat pastile peste ea....asa ca bebe va veni cand veti dori voi..
gladiola_01 spune:
Mi-a venit azi noapte... pana acum ma plangeam ca nu imi vine... acum plang de durere =))))).... nici eu nu ma mai inteleg!!!!!!
dar per total sunt FERICITA!!! :P
Tisina spune:
Draga mea, daca nu iti doresti copil (deocamdata) NU mai face sex neprotejat! Si protejeaza-te cu ceva care are marja de eroare mai mica (prezervative, AC). Iti spune un om patit: la 11 luni dupa nasterea piticei mele, imi venea CM regulat, pe ceas, asa ca am zis ca ma bazez pe calendar. Nu m-am protejat, intrucat eram abia a doua zi dupa incheierea menstruatiei, deci in a 6-a zi a CM. Si am ramas insarcinata, desi nu imi doream alt copil. Din fericire, sau din nefericire, nu stiu exact cum sa o pun, a fost sarcina extrauterina, deci, vrand-nevrand am ajuns la cutit. De atunci suflu si in iaurt, cum se zice. Asa ca: mare grija! Protejeaza-te!