Aradence DC - (159)
Raspunsuri - Pagina 16
gabitzica spune:
Na, am scris un mesaj si vad ca l-am pierdut, probabil pentru ca nu eram logata...
Nu m-am lovit foarte tare. Au fugit picioarele de sub mine si am cazut pe-o buca.Noroc ca am avut o geaca lunga pe mine si am mai pus un pic de carnita...
Ada tu cazusi in pozitia caprei?
monica70 spune:
By aici e subiect de cazaturi? ![]()
![]()
![]()
la toate de 1 martie
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
adablackcat spune:
Daca tot sunt capra-oaie in zodiacul chinezesc... Da' m-am si dus pe zapada batucita prin alunecare.
Bine ca n-am avut telefonul in mana!
Clau, burta te doare sau spatele? Ca vad ca tu ai cazut pe burta. Gabi pe buci
iar eu capra. Na...care-i mai castigata?![]()
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
alinamoro spune:
Va doresc un 1 Martie fericit! si O primavara frumoasa! 

Gabi, Clau, Ada, pai ce-ati patit fetelor?
![]()
Imi pare rau de voi, dar ma bucur ca nu v-ati fracturat nimic. 
Miha, multumim pentru martisoare! 
Ioana, ma bucur ca "te vad" si pe aici, vino mai des! 
Alina
cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
maria_rubi spune:
Saliu everybody si martisoare fara numar si de la mine!
O primavara insorita va doresc, inclusiv mamicilor noastre de departe, Ioana si Diana!
Scrisesem un mesaj destul de lung, care, din motive necunoscute de catre mine, s-a sters. Nu mai am rabdare sa-l redau in intregime, dar va schitez repede un rezumat:
Accidentatelor noastre vroiam sa le spun ca imi pare tare rau de
lor, dupa cum urmeaza:
Gabi, daca tot E-ul ala 72 nu a fost sa fie pentru tine, ti-as sugera ceva mai modest, un E69 de exemplu, poate poate data viitoare reusesti sa aterizezi in pozitia Adei.
Ada, dupa aceasta intamplare iti prevad o primavara ....interesanta as zice si, sugerez ca, de ziua femeii, sa facem un gest frumos pentru draga noastra prietena - sa-i daruim cate o pereche de genunchiere si cotiere.
Clau, pe tine sincer te sfatuiesc sa lasi costumul popular cu brau si alte accesorii si sa mergi sa cauti adevarata sursa a durerii...asculta la baba ca-s patita. Daca ai nevoie de antiinflamatoare sau analgezice, striga, ca am un sertar plin acasa. Oferta valabila pentru toata lumea...cine vrea sa spuna.
Miha, recoltezi celule au ba?
Moni, facusi operatia, ca nu mai stiu? Sa stii ca si eu m-am oferit cobai pt studiul criptococcozei, dar nu ma doreste nimeni inca....eu tot mai astept :)
Alina a., voi cum mai sunteti?
Cam asta a fost pe scurt. Pe lung data viitoare.
Noapte buna!
Mama Marei si a Dorei
adablackcat spune:
Cristina, foarte haioasa esti!
La multi ani Carmen! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!!!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
Claudelu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adablackcat Daca tot sunt capra-oaie in zodiacul chinezesc... Da' m-am si dus pe zapada batucita prin alunecare. ![]() Clau, burta te doare sau spatele? Ca vad ca tu ai cazut pe burta. Gabi pe buci iar eu capra. Na...care-i mai castigata?Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) Aradencele alaturi de maria_rubi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri Bazar umanitar DC |
io cazui pe burta cu mana sub mine ...initial am crezut ca mi-am rupt mana, dar nu, am o coasta fisurata
Am fost si mi-am facut un film ca n-am mai putut de durere 
Cris, multu, multu! Promit ca am sa las in cui costumul popular
Ada, pentru tine am eu 2 perechi de genunchiere si cotiere
LA MULTI ANI, CARMEN 
Sa fii sanatoasa si iubita...si implinita!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
Impreuna pentru maria_rubi!
alinamoro spune:
La multi ani Carmen!

Multa sanatate si numai bucurii iti doresc! 

La multi ani Ovi Puf!

Sa ai parte de tot ce-ti doresti!
Clau, ioi, da' chiar ai cazut rau daca ai coasta fisurata.
Esti in concediu medical?
Alina
cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Clau tu coasta fisurata, eu telefon fisurat, Ada cauta-te bine, poate ti-ai fisurat si tu ceva(prin poseta)![]()
Cristina, E69 e degeaba daca nu e nimeni prin zona sa ma culeaga de pe jos, cum s-a intamplat ieri. Da' mai bine ca nu m-a vazut nimeni( pe langa Hotel Central s-a intamplat, ca am luatt-o pe scurtatura
. Se pare ca am facut scurtatura la buzunar![]()
Nici o victima pe ziua de azi? ![]()