Dovleceii veseli sunt alaturi de RAISA! (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Kateryna, mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau. Se simte optimismul si speranta din sufletul tau. Doamne ajuta sa se stranga banutii si sa mergeti la prima operatie anul acesta!
Cand vii in Bucuresti? Daca nu te deranjeaza, noi toate am vrea sa ne intalnim cu tine, si sa nu eziti sa ne ceri ajutorul, da? In orice problema!
Uka, este minunat blogul! Foarte bine ca ai pus mesajul Katerinei la vedere.

Mergi la inceput

Offf, acuma am citit mesajul Ukai Poate reusim in alte retele de telefonie. Am senzatia ca in Romtelecom ar merge mai usor, dar ne trebuie "pile" pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Bravo Katy!
Fetele care va ocupati de blog,n-ar trebui pusa si informatia asta despre prima operatie?
Eu savurez cafeaua de la Alex ca dimineata m-am ocupat cu datul de telefoane iar acum doarme Tudor si-s in pauza.

Sa o ajutam pe RAISA!!!
Mamica iubitoare de Tudor Mihai

http://pentru-raisa.blogspot.com/

e ok asa?

uka, pretena lu epi

Sa o ajutam pe RAISA!!!
Mamica iubitoare de Tudor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Buna!

Katteryna, dr ce sperante v-au dat, cat de mult o ajuta pe Raisa operatiilea astea?

Selen, poti vorbi la conex sa vezi daca si la ei e tot ca la orange. Alba ca Zapada sa nu o mai chinuie maselele. E prima masea?

Sabyna, ai facut ceva cu afisul respectiv? M-ar intersa si pe mine sa mai arat in stanga si in dreapta ca nu toti au email. Te-as fi ajutat la concepere dar nu am talent la scris.

Am vorbit cu sora mea care e invatatoare si o sa faca martisoare cu copii pe care le vand la biserica iar banii o sa mearga la Raisa. Nu o sa fie o suma mare dar fiecare banut conteaza.

Am vazut ca si asa se mai procedeaza, se merge la biserica, se vorbeste cu preotul si la sfarsit se pot strange bani, dar ar trebui sa mearga parintii sa vorbeasca.

Oare cu formularul E112 nu se poate, e numai pt cazurile urgente? Poate stie careva pe cine va de la casa de Asigurari de Sanatate.

Oare pot sa incep sa fac cunoscut cazul sau mai asteptam pana avem si contul ala special pt donatii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Diamar, nu, culmea, e deja a patra maseluta, iar primele ne-au iesit fara nici o problema...speram sa o tina tot asa, dar se pare ca am deocheat-o
contul pt donatii este deja facut public pe blog..
o sa vorbesc si la vodafone, dar tare mi-e ca e la fel....adevarul e ca nu am vazut pe nicaieri campanii individuale, fara sa fie implicata vreo entitate non-profit....

Katteryna, tinem pumnii sa se stranga banutii ca sa faceti primul pas! pupam micuta scafandra!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Fetelor, noi am avut mari deceptii cu formularul E112...Am incercat sa il obtinem pentru a merge in Italia si ne-am lovit de o imensa bariera. Pe vremea aceea, Raisa avea niste ticuri pe care noi le banuiam a fi crizute de epilepsie, in sensul ca ii tremurau ochisorii intr-o parte ca si cum ar fi avut nistagmus numai ca nu era ceva permanent ci o facea de 4-5 ori pe zi. Am facut mai multe eeg-uri in tara si ni s-a spus ca "ar putea fi crize" si ne-au propus schimbarea tratamentului antiepileptic. Numai ca eu, din experienta pe care o aveam deja, am refuzat pentru ca un medicament antiepileptic poate opri o criza dar poate sa genereze alt tip de crize, iar noi doar ce ne stabilizasem si oprisem un tip de crize. E mai complicat...ideea e ca vroiam ca facem un video eeg de tip performant ca sa stim sigur ce si cum, nu sa umblam pe bajbaite. L-am facut pana la urma in Italia pe banii nostri si a reiesit ca Raisa are nervul optic atrofiat si asta e cauza pentru care ii tremurau ochisorii, si nu era vb de crizute. Intre timp am facut si sedintele de oxigenare de la Constanta care au ajutat-o foarte mult cu vederea iar acum ii tremura ochisorii foarte rar.
Am citit pe blogul unei fetite Maria Beatrice http://mariabeatrice.wordpress.com/celule-stem/ care a fcaut deja primul implant cu celule stem ca au incercat sa obtina aprobarea formularului E112 dar li s-a spus ba ca nu se poate pentru ca este o operatie care se face si in tara( desi in tara se face cu totul altceva) ba ca este o procedura care nu se executa in tara si nu il pot aproba

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Selen sper sa fi trecut necazurile date de maseluta! Pupam si noi!
Diamar cu medicii nostri este iarasi o poveste lunga...Un singur medic ne incurajeaza in tot ceea ce facem si anume pediatra noastra. In rest, se uita toti crucis la noi cand le spunem ce avem de gand sa facem. Unii nu au auzit nici de beneficiile terapiei cu oxigen de la Clinica Hiperbara si ne-au ras in nas ca aruncam banii pe fereastra. In luna luna aprilie anul trecut am facut primul test de vedere, potentiale evocat vizuale, iar Raisa nu vedea deloc. In noiembrie am facut al doilea test si a reiesit ca vede bine cu ochiul drept, iar la stangul pe jumatate. Iar medicul neurolog care a ras de noi si-a facut cruce si a zis ca n-a mai vazut asa ceva. De aceea prefer sa nu ma incred in tot ce spun medicii ci sa ii ascult si sa procedez asa cum cred eu ca e mai bine pentru Raisa. Doar medicul de recuperare de la Centrul Robanescu stie ca avem de gand sa facem transplantul si asteapta sa vada ce rezultate sunt ca sa stie daca il recomanda si altor parinti!

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

mda, romania is my country!!

Mergi la inceput

Doamne, ce doctori cretini!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Am 2 intrebari:
-se pot dona banuti direct in contul de pe formularul 230 ? sotul meu grabit nu a trimis blogul, ci mailul initial cu scrisoarea si formularul, iar lumea suna ca depune acolo... sper sa fie ok
- pe cine pot ruga sa stranga de la 2 prietene din bucuresti aceste formulare ?
multumesc

Mergi la inceput