Dovleceii veseli sunt alaturi de RAISA! (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Gata, am modificat!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!

Si tu?

uka, pretena lu epi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

camy , parca tu ai pus un caz la umanitare, cu Darius. Ma poti indruma putin cand ai ceva timp liber?

Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Buna seara,

Acum am vazut blogul, aseara am citit doar ce era scris pe forum (nu stiu datele pentru e-mailul comun), aveti un suflet minunat. Vreau sa ajut. Katteryna, nu am cuvinte, te imbratisez tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Dragelor sunteti extraordinare, nu imi vine sa cred cate ati putut sa faceti intr-o zi, sunteti o adevarata echipa.

Eu o sa incerc sa redirectionez din impozitul pe profit de la firma noastra, stiu ca se poate cumva, ma informez cum.

Incerc sa aflu si o persoane de contact de la Acasa TV, va spun.

Sper din tot sufletul sa reusim sa strangem banii, Raisa e absolut minunata cu niste ochi superbi, se vede in poze ca este o luptatoare si are niste parinti extraordinari. Katerrina, tot respectul, esti un suflet extraordinar nu imi aduc aminte sa te fi plans vreodata ca iti este greu si ai fost intotdeauna optimista cand ai intrat sa ne scrii, cred ca asta te-a ajutat si pe tine si pe Raisa. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Dragelor sunteti extraordinare, nu imi vine sa cred cate ati putut sa faceti intr-o zi, sunteti o adevarata echipa.

Eu o sa incerc sa redirectionez din impozitul pe profit de la firma noastra, stiu ca se poate cumva, ma informez cum.

Incerc sa aflu si o persoane de contact de la Acasa TV, va spun.

Sper din tot sufletul sa reusim sa strangem banii, Raisa e absolut minunata cu niste ochi superbi, se vede in poze ca este o luptatoare si are niste parinti extraordinari. Katerrina, tot respectul, esti un suflet extraordinar nu imi aduc aminte sa te fi plans vreodata ca iti este greu si ai fost intotdeauna optimista cand ai intrat sa ne scrii, cred ca asta te-a ajutat si pe tine si pe Raisa. Va pup

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)

Cand afli cum e cu redirectionarea asta sa ne zici si noua ca n-am reusit sa aflu.

Sa o ajutam pe RAISA!!!
Mamica iubitoare de Tudor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

mami de raisa am ramas muta aseara cand am citit povestea. sper din toata inima ca fetita ta sa ajunga repede la operatie si sa fie sanatoasa.

o observatie pentru cei care vor sa trimita prin paypal: aveti acolo optiune send as a gifts, ca sa nu-i taxeze paypalul banii. nu uitati sa bifati. va pupez

Manga & Aidan love

www.bebestepz.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Moni foarte buna ideea cu semnatura!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!
www.pentru-raisa.blogspot.com/" target="_blank">Sa o ajutam pe RAISA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Miha ce mi-au placut filmuletele cu Joshulinul, este foarte, foarte simpatic. Te rog sa nu iti vina ideea sa il tunzi. Mult succes la gasit job.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Buna dimineata,

Fetelor,blogul arata f bine.

Daca este nevoie de ajutorul meu,in orice,eu sunt dispusa si disponibila oricand.

Azi fac posterul.Am vorbit cu doua prietene care au restaurat romanesc si vor pune in restaurant,astfel incat sa se pot face donatii.
Katterina sper ca e ok sa folosesc poza cu micuta.
Ma tot gandesc cum sa scriu in cateva randuri povestea Raisei,sa ajunga la suflet.Caci eu as scrie pagini intregi,nu sunt genul obiectiv.Poate ma ajutati cu ceva pareri.

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Vreau si eu o invitatie catre grupul deschis pt Raisa pe FB.

Ma duc sa pregatesc mandrele de gradi.

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput