Dovleceii veseli sunt alaturi de RAISA! (19)
Raspunsuri - Pagina 5
madalina84 spune:
MONICA iti explic eu cum e cu bazarul sau cum era cand activam pe acolo.Diferite mamici trimit hainute in stare mai buna si ea le pune pe bazar la un pret,se liciteaza pe produsul respectiv iar cine castiga produsul depune bani pentru el in contul Katerynei,face dovada ca a platit la banca si apoi i se expediaza coletul de catre kateryna sau la cine se afla hainuta respectiva.Adica noi toate strangem ce avem mai bun prin casa de la copii,i le dam la una dintre noi care se ocupa de poze,afisate in bazar cu pretul la fiecar in parte si dupa ce este cumparat se duce la posta si il pune persoanei care l-a luat.Sper ca nu s-au schimbat foarte multe pe la bazar caci nu am mai intrat demult pe acolo
raluk16 spune:
I-am dat lui Alex ceva interzis si am reusit sa pun diacriticele.
Camy pe blog ai detaliile pentru 2% http://pentru-raisa.blogspot.com/ inclusiv documentul de dus la administratie gata completat cu datele.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samânta si care este pe fata întregului pamânt, si orice pom, care are în el rod cu samânta: aceasta sa fie hrana voastra."
Emy10 spune:
Buna seara si de la noi!
Felicitari! Sunteti extraordinare cu niste suflete minunate!
Va urmaresc si anunt si eu toti cunoscutii! Sa fim alaturi de pui mic Raisa!
Va pup
alex25 spune:
A incercat cineva sa faca plata?
Katteryna se pare ca numaru de cont nu e corect...areo cifra in plus, cel putin asta imi da mie cand incerc sa trasfer banutii.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katteryna Fetelor, contul meu este asta RO84RZBR00000600004279006,este deschis la Raiffeisen Bank Slobozia, pe numele Uzea Ecaterina si are si paypal( pe care abia dupa ce l-am facut m-am dumirit despre ce e vorba ) Daca zilele astea se aproba deschiderea unui cont special de donatii, vi-l dau si pe acela. P.S. E deosebita prima poza de pe blog! Vorbeam cu Marius ca nici daca ne chinuiam o luna nu reuseam ce ati facut voi intr-o zi! RAISA MARIA |
Buna !
Cred ca ai tastat o cifra in plus, poti verifica?
Ajuta daca scrii cate 4 , cu pauza intre ele, gen: RO84 RZBR ...
Si mai am o nedumerire, legata de contul de paypal. Eu stiu ca trebuie atasata o adresa de mail. Ai creat tu cont pe paypal.com sau cei de la banca ti-au spus ca poti face plati de genul paypal?
Te pup, scuza-ma daca te supar cu de-astea. Pupici micutei.
A..am gasit si reportajul despre terapia cu oxigen, e ok sa-l punem pe blog? Nu cred ca strica, e mai multa informatie.
uka, pretena lu epi
alex25 spune:
I-am trimis eu sms Katterynei sa verifice nr de cont. Eu zic ca e un zero in plus, sa vedem.
Alex, mami de Alessia
vias spune:
multumesc tare mult!!
si va felicit pt tot ce faceti pt un copilas!!
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
monica_dicut spune:
Mada, s-au schimbat putin regulile la Bazar, e unul singur pt toata lumea, au facut un site unde se listeaza produsele, e putin mai complicat dar o scoatem noi cumva la capat.
Am sa incerc in seara asta sa incep sa compun mailul pentru intrarea la umanitare, sa vedem cum fac. Am sa il copiez si aici ca sa va dati si voi cu parerea. Sa vad ce pot scoate ca sunt cam lesinata (am patit o nepatita ) si imi vor tebui cu siguanta coecturi sau idei.
Voi reveni dupa ce reusesc sa culc zgatia.
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
katteryna spune:
Mea culpa! M-am luat la tranta cu zero-urile! Deci: RO84RZBR 0000 0600 0427 9006. Gata le-am linistit pe zero-uri!
Uka am creat cont pe paypal.com si am folosit adresa mea de mail. Am intrebat la banca si au spus ca asa trebuie sa procedez. Daca stii tu mai multe, te rog sa imi spui
Suntem si pe facebook! Imi creasem si eu candva juma de cont pe facebook, iar acum l-am activat si stam cu randul langa Raisa sa ii cerem autografe Maria
RAISA MARIA
alex25 spune:
Gata, am modificat!
Alex, mami de Alessia